Отговори
# 75
Честито на всички които днес са станали мами!Да са им живи и здрави рожбичките!  bouquet  bouquet  bouquet

Мил-Кузманова добре дошла отново сред нас пожелавам ви скоро да се гушкате с малката принцеса   bouquetПрекрасна е  bouquet

# 76
Петя, тазе снимка Габи с Мартин много сладка. Тя каката застанала сякаш до кукла....направо да ги хапнеш и двамата Heart Eyes

# 77
Милена добре дошла, София е невероятна, дано скоро я изпишат и да си я гушкате вкъщи.   bouquet

# 78
  • Плевен
Ехаааа още бебенца  newsm44 newsm68 newsm44

Честито на Geraldine , Nana и Tainstvena_f, толкова се радвам. Да са ви живи и здрави и много, много щастливи и послушни бебенцата!

Гъди, и моят хемоглобин е 102 от 120 в началото и лекарката ми каза да увелича желязото на 3 по 2 хапчета. А, и мерси, че ме подсети за капките Инфакол, току що си закупих от ибей за 9 долара с доставка.  Heart Eyes

Вече имам 2 см. разкритие и ми каза, че няма да си дочакам термина след 2 седмици и че чака обаждане от мен всеки момент.

Моят мъж чак сега се усети какво значи това, че нали ви писах до вчера ми казваше да си стискам до термина.  Crazy

Браво, че Милена си е вкъщи и се радвам много, че има кърма. Браво, само така  Peace

Хайде лека нощ от мен, пък ако изчезна - знаете къде съм.  Party

Ей, Муцуна тук ли си???  Hug Виждам, че четеш, как си?

Целувки на всички!

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 22:01 от anyto

# 79
mil_kuzmanova, добре дошла и от мен. Малката е невероятна сладурана, съвсем скоро ще си се гушкате у дома  Hug

Имам малко вести от Geraldine - доста я е боляло след операцията, но таткото е успял да й заснеме малката принцеса и като я погледнела на снимката, забравяла за всякаква болка. Била с дълга тъмна косичка, утре най-вероятно ще качат снимки в албумчето Simple Smile

Иначе аз, заспата, чак сега разбрах, че в листчетата от меренето на тоновете линията в долния край на страницата била за контракциите  ooooh!  Хахаха, а аз се чудех за какво е  hahaha  Е, ами на всичките ми записи тази линийка е почти равна, значи нямам контракции, дори подготвителни и може и да си откарам до термина  Crossing Arms  Всъщност мислите ли, че липсата на подготвителни контракции е показател за далечно раждане?  newsm78

Освен това явно онова, което миналата неделя мислех за контракции (когато много от нас се оплаквахме тук), не е било, а си е било едно чисто дупене на моя син, защото днес ми беше по същия начин, докато ми записваха тоновете, а не е отчело контракция....

И вече започвам да се замислям дали ще различа истинската контракция, да не си проспя раждането само, какъвто съм заплес...

anyto, стискам палци за бързо и лесно раждане. Ти си силна мама, така че не се притеснявам за теб. Ще очакваме новини съвсем скоро  Hug

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 22:19 от Gydelichkova

# 80
Честито и от мен на Нана и Тайнствена. Много щастие желая на вече порасналите им семейства!

Аз съм много доволна от днешното почистване на прозорците ни. За 7 стаи външно и вътрешно измиване на прозорците и дограмата ни струваше само 14лв. А мислех че ще ни одерат поне 100-тина лева Laughing Така че се заричам, никога повече през живота си няма да мия прозорци. То просто не си заслужава.

Миленка, много се радвам за теб, че вече си си вкъщи, а съвсем скоро ще гушкаш и сладката София Hug

# 81
  • На високо
Geraldine , Nana и Tainstvena_f, честити бебчета! Всички да сте много, много щастливи!
Мil kuzmanova, добре завърнала се във форума. Чудесно е, че звучиш толкова...ведро-оптимистично. Успокои ме някак си, че нещо днес съм се сдухала лекичко. Радвам се,че съвсем скоро ще те заедно с малката София. Още не съм видяла снимките, но ей сега ще го сторя.
Нашият татко, току що го извикаха спешно по работа. Не се случва толкова често късно вечерта да излиза и може би затова сега ми е едно такова унило. Confused Трудно приспах бъдещата кака. Тя обича да и пея докато заспи и направо прегракнах тази вечер. Добре, че не е претенциозно детето от към мойте певчески способности и репертоар. Така и бебка слуша песнички редовно - от детски до революционни  bowuu
Пак се готвя за дълга нощ с болки ниско долу и контракции. Чудя се, защо пък главно нощем съм подложена на този тормоз и кога ли ще се наспя Tired. Утре съм на консултация, но не очаквам нещо особено, освен да ми дадат направлението за раждане, а за петък си взех час в в една от частните поликлиники за да видя мъничето на видеозон, че ми домъчня. А след 3-4 седмици ще се видим и "на живо". Направо не е за вярване, че моментът толкова наближи!

# 82
Честито на Жералдин, Нана и Тайнствена  Hug. Да се възстановяват бързо и да се връщат сред нас да ни се хвалят с бебоците  Heart Eyes

Добре завърнала се, Миленка   bouquet. Много се радвам на позитивизма ти и те поздравявам  Hug. Сигурна съм, че София скоро ще достигне тези 2,200 и ще си я гушкате в къщи  Heart Eyes

Много ми беше приятно на срещата, макар и в доста камерен състав - добре си полафихме и посмяхме  Hug

Аз отивам да лягам с надежда да спя малко повече тази нощ. Децата са влезли във фаза и буквално ми разказаха играта, откакто съм се прибрала  Crazy. Добре че татито си дойде по едно време и ги пое, но те периодично ми напомняха за себе си - непрекъснато ме търсят  ooooh!. За капак, детегледчката е болна и утре поне няма да идва, та в 22:30 организирахме бабите  Rolling Eyes. Надявам се бързо да се вдигне на крака, че точно сега това ни идва малко в повече  Sad.

# 83
  • София
anyto , утре ще станат две седмици, откакто доки ми каза "до скоро, до две седмици ще има раждане" и тогава имах разкритие от сантиметър и половина. Като гледам мога да изкарам още дълго.

На мен хич не ми се спи. Зачетох се в една книга и май ще се успя утре за записа на тоновете  newsm78 .

Лека нощ на спящите мами  Hug

# 84
И вече започвам да се замислям дали ще различа истинската контракция, да не си проспя раждането само, какъвто съм заплес...
Ще ти се на теб да го проспиш Wink
Ихаааааааааа, какви хубави бебчета си имаме smile3501
Мил, привет! Супер, че имаш много кърма. Дано бебка скоро е при теб, тя ще нормализира храненето.

Аз да се "похваля": по най-пресни данни тежим малко над 3300г в момента... и още не искаме да се наместим в таза. Водите ни са в горна граница и си плуваме на воля, та още не е ясно ще ни бъде ли за нормално раждане или не. Поне знам, че имам още две седмици да се мотам  newsm08, например за ягодова лимонада Wink

mgamisheva, дано да се засечем в петък!

# 85
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Добър вечер, хубавици Hug!
Първо да честитя на всички мамчета, които са гушнали новородените си през последните дни. Желая детски смях, усмивки и невинно очарование да пълнят очите, сърцата и душите им Hug! (съжалявам, че не е поименно и лично, но е от цялото ми сърце)

Много благодаря за всички честитки и прекрасните пожелания, отправени към мен и Муцунището - трогната съм Hug!
Съжалявам, че чак сега се включвам, но наистина нямах време - почи денонощно го играех "цица" и опитвах да кърмя  "Умине" (Румен), докато той просто спеше по гърдите ми и ме ползваше за развлечение... Но по- късно за одисеите покрай кърменето, липсата на кърма, мързеливото ми синче и отчаянието ми ooooh!

Много от вас сигурно се вълнуват от предстоящото раждане, та накратко за моето - в 7 сутринта се събудих с болки някакви и реших, че може би имам голяма нуждичка неотложна - изпълних "мисията", но болките продължиха, та се понапънах още, ама нъц - нямало вече нужда. Казах на Григор (бащата на децата Mr. Green) да облича малкия и да го води на ясла, изкъпах се, болеше много, казах на Григор, че няма време за ясла и да мята малкия на баба му и дядо му - те да се оправят с него. Не засичах контракциите - бяха почти непрекъснато. В колата се обадих на доктора (7.15 да е било), той тъкмо тръгваше към болницата за редовната си смяна - зарадва ми се. И как иначе - нали не съм го събудила по нощите Mr. Green. В приемния кабинет се качих на магарето със 7-8 см., отново ми се зарадваха Mr. Green. Че какво по- хубаво да приемеш родилка, която почти е родила Whistling Време за клизми нямаше (и по-добре Crazy), то почти за нищо време нямаше. Още на първите 2-3 мин. в предродилна, докато записваха тонове, започнах да усещам леки напъни. Хайде бързо на магарето, суматоха голяма, "искаш ли упойка" - не, после яка контракция, боли много "искам упойка", после напън, мисля си "ама аз почти родих" - "не, не искам упойка", после спомени ме връхлетяха за епизотомията - "искам упойка". Накрая ми се скараха да не ги разигравам... Упойка получих, но в същото време и напън и води плиснаха - абе екшън голям, не искам да си спомням, хем комично, хем трагично. Анестезиологът ми вика "не мърдай", аз пищя "напъвааааааа", акушерка крещи "спука се мехура" - цирк Joy. Нататък сетивата ми бяха притъпени и не мога да разкажа много... болка не усещах, нищо не виждах (наредиха ми да мижа), някой ме стискаше за носа, та дори за миризми не се сещам Joy Изгубиха тоновете, пак суматоха голяма. Доктор скача по корема ми, докторица крещи "напъвай - дишай" в нерегламентирана последователност, аз мижа, напъвам и все си повтарям "все едно ти се ака, Надя, все едно ти се ака", а отсреща чувам "не напъвай в краката, не в краката" Crazy. В 8.30 усетих "нещото" да излиза от мен, изплака тихо и това беше краят и началото...
Подробностите и екстрите след този "край - начало" не са важни Peace
Мляски на всички Hug!

# 86
то май и аз съм към клуба на будуващите. Че вече ми писна и до тоалетната да ходя но след малко за 3 път в рамките на 1 час ще отида

# 87
Муцунче, по-цветен разказ не бях чела Joy вярвай ми умрях си от смях. То не ти е било никак лесно със сигурност ама наистина ми беше смешно като те четях. А сега как си? Възстанови ли се? Дано вече си по-добре. То вярно, че си вкъщи ама все пак да питам #Crazy

# 88
Ей муцунке- смях се през сълзи, колко забавен разказ! Завиждам ти за бързото разкритие. Страхотно представяне.  Hug

# 89
Добро утро ,има ли ли друг ранно буден?Аз днес влизам в деветия месец и може и за това да не можах да спя.Очакването вече е все по-голямо,нощите сякаш все по-дълги............

Общи условия

Активация на акаунт