Отговори
# 120
Ауууу, егати времето.
Днес ще се чудя моите с какво да ги забавлявам Crazy

и ние се тупкаме настрани от седнало положение, ма килимът ми е рошав и много дебел Praynig Внимавайте, че стават все по-смели Crazy Laughing

Мерси за почерпката - пу пиячката за мен Crazy

# 121
Неди и Вероника падна преди два дена, при това от леглото на батко си, което е доста високо, понеже под него има още едно, че и чекмеджета. Нищо и нямаше, падна на дупе. Синът ми изпадна в истерия, чудех се кой от двамата да успокоявам по-напред. Бях забравила колко е гадно.
Миналата седмица пък, докато се въртеше си изкълчи ръката. Остана под тялото, не можа да я изметне. Водих я на рентген, в последствие се оказа, че е изкълчила китката си. Нямаше последствия, мина за два дена, но взе, че се разболя от чревния вирус.
Днес вече е по-добре, но сутринта пак имаше температура. Свали я сама, което е добър знак.
Не съм ви чела да си кажа, честито на празнуващите днес!

# 122
Ох, и аз да се оплача от 2 дни моята е толкова крива, само реве...А снощи почна от 10 та до 12 часа рев и не мога дая успокоя  Sad Заспива и след 5 минути се събужда  с рев. И днес пак е крива...Само мрънка и реве Sad

# 123
  • Велико Търново
Момичета, копирам тук една инициатива. Който иска да се включи:

Да напишем писмо на ДА "Защита на детето"- нищо не струва, а може да помогнем!
Сподели
Днес в 11:36
В полето "До" или "To" копирайте следното:
press@president.bg, n.markov@prb.bg, infocenter@prb.bg, gospodari@gospodari.com, tazi_sutrin@btv.bg, 1x1@kanal3.bg, 5za4@kanal3.bg, neudobnite@kanal3.bg, zdravei_bulgaria@ntv.bg, story@slavishow.com, e.akcia@gmail.com

В следващото поле, което се казва "относно" или "Subject" копирайте следното: Писмо до Държавната агенция за закрила на детето

До: Държавна агенция за закрила на детето

Копие до:
Президента на Република България

Нова телевизия , БТВ , Канал 3
Господари на ефира
Полско посолство

Уважаема г-жо председател на ДАЗД и всички лица, работещи в агенцията,

Потресен/a съм от кадрите, излъчени по Нова телевизия, на 28 .05.2009 г, във връзка с двете деца - Николета и Павел. Крайно недопустимо е професионалисти, работещи с деца, отговорни за физическото и психическото им състояние, да позволяват подобни сцени на насилие. Защото това е насилие. Не можем да приемем, че Вашите служители са допуснали да се стигне до подобно нещо. Именно, защото са професионалисти, би следвало да направят изводи дали тази майка е способна до осигури подходяща среда за нормалното развитие на децата и. Защото нито една отговорна и заинтересована за състоянието и развитието на децата си майка, не би ги подложила на това психическо изтезание.

На кадрите ясно си личи грубото, насилствено и безразлично отношение на майката и бабата на двете деца. Вашите служители, както и всички други държавни такива, са отговорни за случилото се, независимо, че има съдебна заповед за отвеждането на децата. Тези служители са длъжни да се уверят, че майката е способна да се грижи за тях. А както се вижда на записа, това съвсем не е така, още повече, че те са присъствали на мястото на събитието. Те не са ли се запитали, след като пред камера и толкова много хора, тази майка се отнася така с децата си, какво би направила, ако са сами? След като всички видяха тази подигравка с децата, нито един родител не би се чувствал уверен в това да разчита на Вас, при нужда от помощ. Нито едно дете не би Ви потърсило, ако се нуждае от закрила, тъй като ясно се видя, че такава НЕ осигурявате.Николета и Павел са български граждани, каква защита им усигурява нашата държава? Как допускате те да бъдат отвлечени пред очите на толкова хора? Чии интереси се защитават пак ? Случилото се ще остави неизлечими травми в децата, кой помисли за това?!?!

Обръщаме се с апел към държавния глава да предприеме всички необходими мерки за защита на двете български деца.

Настояваме за незабавна намеса на всички компетентни държавни органи и неправителствени организации, които сега трябва да докажат, че са Българи, а не съучастници в това позорно престъпление.
http://vbox7.com/play:dab7d60b

Facebook и форумът на БГ МАМА

# 124

Уважаема Г-жо Председател на ДАЗД и всички лица, работещи в агенцията,

Потресен/a съм от кадрите, излъчени по Нова телевизия, на 28 .05.2009 г, във връзка с двете деца - Николета и Павел. Крайно недопустимо е професионалисти, работещи с деца, отговорни за физическото и психическото им състояние, да позволяват подобни сцени на насилие. Защото това е насилие. Не можем да приемем, че Вашите служители са допуснали да се стигне до подобно нещо. Именно защото са професионалисти, би следвало да направят изводи дали тази майка е способна до осигури подходяща среда за нормалното развитие на децата си. Защото нито една отговорна и заинтересована за състоянието и развитието на децата си майка  не би ги подложила на това психическо изтезание.

На кадрите ясно си личи грубото, насилствено и безразлично отношение на майката и бабата на двете деца. Вашите служители, както и всички други държавни такива, са отговорни за случилото се, независимо, че има съдебна заповед за отвеждането на децата. Тези служители са длъжни да се уверят, че майката е способна да се грижи за тях. А както се вижда на записа, това съвсем не е така, още повече, че те са присъствали на мястото на събитието. Те не са ли се запитали, след като пред камера и толкова много хора  тази майка се отнася така с децата си, какво би направила, ако са сами? След като всички видяха тази подигравка с децата, нито един родител не би се чувствал уверен в това да разчита на Вас  при нужда от помощ. Нито едно дете не би Ви потърсило, ако се нуждае от закрила, тъй като ясно се видя, че такава НЕ осигурявате.
  Николета и Павел са български граждани, каква защита им осигурява нашата държава? Как допускате те да бъдат отвлечени пред очите на толкова хора? Чии интереси се защитават пак ? Случилото се ще остави неизлечими травми в децата, кой помисли за това?!?!

Обръщаме се с апел към Държавния глава да предприеме всички необходими мерки за защита на двете български деца.

Настояваме за незабавна намеса на всички компетентни държавни органи и неправителствени организации, които сега трябва да докажат, че са Българи, а не съучастници в това позорно престъпление.
http://vbox7.com/play:dab7d60b

Facebook и форумът на БГ МАМА

Позволих си да редактирам писмото Peace

Клото, за съжаление и вас не ви подминава този вирус Cry. Добре, че сте силнички и е минало бързо

Не съм гледала репортажа, нали отричам новините , особено тези на БТВ Peace

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 13:00 от Мечка Малинарка

# 125
Здравейте, и аз искам да пусна писъмце.
Това ли да копирам в "тема"?
Цитат

Копие до:
Президента на Република България

Нова телевизия , БТВ , Канал 3
Господари на ефира
Полско посолство

или само
Цитат

# 126
Здравейте, момичета, как сте?!
На месечинките днес - здраве и късмет в живота Two Hearts
На Дени - много щастие и безгранична любов newsm59. А мина ли операцията Praynig?
Пак тоз гаден вирус, дано се преборят дечицата и да минава бързо. Каменце, може и да е зъб, съседите ги вадеха с много висока температура  Peace.
И аз гледах репортажа по Нова - направо вдигнах кръвно - майка да си влачи така децата - УЖАС #2gunfire
Пак ще прочета как става с писмото.
Днес е сънливо време, почивайте си

# 127
Аз да ви разкажа каква болест минахме.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=400473.msg11359447#msg11359447

И до сега не мога да разбера кое от двете беше. По-скоро си мисля, че е шарката.
Слава Богу, че вече отминава.  Praynig

# 128
Здравейте, милички!
Честити месечинки! Неди,  ама много ти отива, да знаеш Grinning Да му мисли Николай Mr. Green Ще й мине на душицата, като на кученце, не се притеснявай! Hug
Дени,  newsm59
Музе, да ви е честита новата квартирка, със здраве да си я ползвате и все повече книжки да четете в нея Laughing
Лелееее това ме изуми направо Shocked К'ва е тая правова система, бе?!?!?! #Crazy Ужас, горките деца Cry

# 129
Ох ,толкова се разстроих от този репортаж,че щях да ям и от сълзи неможах.
Ужас #2gunfire
И аз пратих писмо,но плучих обратен отговор от Нова Телевизия и не разбрах какво пишеше??????
Леко оздравяване на всички!
Честити месечинки!

# 130
Аз да ви разкажа каква болест минахме.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=400473.msg11359447#msg11359447

И до сега не мога да разбера кое от двете беше. По-скоро си мисля, че е шарката.
Слава Богу, че вече отминава.  Praynig

И ние бяхме същите, педито вика че избил алергия от Нурофена (а за Т твърдеше че е от зъбките Laughing), но аз се съмнявам Thinking

Същия ден като спря Т (39.0) изби шаренилото по коремчето и гръбчето, на следващия ден имаше и по главичката и личицето, обаче много нежни, почти незабележими...

Давах Фенистил капки 2 дена и това беше всичко...

Зъбки (горни) още нямаме Naughty  И аз не знам от какво беше всичко newsm78

Както и да  е - мина!

изпратих писмото, че вчерашните новини, мноооого ме развълнуваха Cry

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 14:41 от Vicky_s

# 131
# 132
http://www.vbox7.com/play:92b999a6 

Ето линк - децата от Асеновград..... Cry.... Момичета, явно няма начин да не разбирам новините, щом пиша с вас Hug

Гледах го само докато момиченцето извика " Таткооооо............"  нататък не издържах.......

Обаче вижте тук - ясно е, че монетата има две страни, аз също се изказах ....   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=401117.new#new

# 133
В клюкарника има огромна тема от 50 страници за асеновградските деца. Всички форумски величия са се развихрили в спор кой е прав и кой крив. Моите мнения вече не помня на коя страница бяха.

# 134
Всички форумски величия са се развихрили........

hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт