ОКТОМВРИйка в офиса не ще,а да се стяга за море!

• 11 983
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Доброютро  Hug

Атадар честито момченце  Hug

Кюбит аз този бански съм си го купувала от САЩ и затова го имам, а тук като се поразгледах няма подобни модели  Thinking За съжаление не ми става заради големината на гърдите и корема  ooooh! Нямам паласки и други тлъстинки и ако така се задържа и този ще мога да си нося само че ще съм като префтасало тесто, ма не ми пука кой знае колко  Crazy Абе ще се щракна да видите  Peace  

Не е вярно, че слабите жени не дебелеят по време на бременноста  Naughty Аз с щерката като забременях бях 45 кг а като дойде момента да се роди бях станала 75  #Crazy От всякъде ми личеше, че съм бремнна и дебела и дори много близки мои познати не можеха да ме познаят  Laughing Сега за сега съм друго ама де да видим до края как ще е  Peace

За количките аз се поразмислих и тъй като имам вече слинг, сигурно ще си взема някаква количка в комбинация със столче за кола и няма да се изхвърлям в цената защото както казва мъжа ми няма да ми е единствената тъй като все ще се обзаведем и с друга лятото  Laughing  Та за това здрава не здрава ще гледам по-големички гуми и да се събере в багажника на колата ми  Peace Нямам претенций а марка и модел ще бутам това което ми попадне удобно за момента, но този момент ще е като вляза в 9-ти месец  Wink

# 211
здравейте и от мен!
за килограмите- аз съм +4, не съм повръщала в началото и коремът ми не е голям. краката ми са като преди, а в трамвая не ми правят място- не знам дали защото не ми личи много или защото са идиоти  #2gunfire . а да видите моята приятелка !!! с почти един термин сме, а изобщо не можеш да кажеш, че е бременна.  Thinking
за количките- харесва ми тази на деси, но все още се чудя дали да я купувам или да карам само със столче в началото (вече го имам), а на пролет да решавам...  newsm78

усмихнат ден!

# 212
Здравейте мамчета, слънчев и приятен ден от мен. Честито Атадар за сините гащички, добре дошла в клуба Hug. Добре дошла el_pl, здраво и пухкаво бебче на есен ти пожелавам. Деси-количката ти е много хубава, Герчо дано и ти скоро да разрешиш дилемата с твоята и да направиш най-удовлетворяващият те избор Simple Smile

# 213
  • Пловдив
Добро утро и от мен! Добре дошла на el_pl . Аз бях споменала за XT Lander, но също така бях казала, че тежината й не ме притеснява - имах удоволствието да я видя на живо и определено може да се управлява точно с един пръст.

# 214
...а в трамвая не ми правят място- не знам дали защото не ми личи много или защото са идиоти  #2gunfire . .
По тоя повод... Онзи ден като ходих по спешност в болницата с болки стоя на ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА и поне 20 коли минаха и не ме пуснаха. Такава простотия направо не съм очаквала. При мен няма съмнение, че съм бременна - толкова ми е огромен корема, че дет се вика изглеждам като да раждам скоро... Да стои бременна жена на пешеходна пътека, а тея диваци карат като идиоти... Накрая се разкрещях, разръкомахах, един се стресна и спря, друг щеше да го удари - ужас работа... Сигурно следващия път трябва камъни да хвърлям, че да си взема предимството, което ми се полага по право и морал... В градски транспорт не ми се наблага да се возя, но в магазина гледам да не се бутам в тълпата, че да не ме удари някой по корема, а това дава основание на поне 2 човека да ме предредят най-безцеремонно... Единия го питах дали щъркела го е донесал и нещо и децата му, а той ме погледна особено тъпо... Не стига, че никой не ми е давал предимство (освен един възрастен мъж в една сладоледаждийница), ами непрекъснато се опитватда ме предреждат.

# 215
  • Пловдив
Ger4o, все пак живеем в Абсурдистан - не забравяй.

# 216
Добро утро и от мен.Понаспах се.
Относно столчетата за кола: имайте предвид,че бебето може да стои в него не повече от 2 часа,като продължителност.Ако не ви се купуват комбинирани колички,взимате такава,която да става изцяло легнало положение.Единствения недостатък е,че ако бебетго е заспало и искате да го качите в колата,трябва да го пренасяте.Но това не е проблем за жените,на които няма да им се налага често да го правят.
Гер40,тези Бъгстър май не са много читави.Мои приятелки се оплакваха от тях.Пише ли нещо из нета?

# 217
герчо, такива сме! в другите държави само да речеш да стъпиш на пешеходната и заковават. и не само това ... темата е дълга.

# 218
Добро утро, прекрасни бъдещи майчета.
Дойдоха ми бременните дрехи и съм много хубава.  Twisted Evil
Прекрасен дев ви пожелавам.
Аз също съм навита за слинг. И почвам да търся ама засега в чужбинско Simple Smile
Герчо, много неприятено за пресичането, аз засега не съм имала проблеми, винаги спират, но ми прави впечатление, мъжът ми като спре на пешеходна, и до него някой се изсилва по трамвайната линия, и на няколко пъти да пометът така някой.

# 219
Добро утро и от мен.За количка да кажа че съм се спряла на Чиполино пуки,май доста ми харесват и са комбинирани и леки.
А за предимство,никой не дава,ще те блъснат но няма да те пуснат. ooooh!
Такова е положението.
Лек ден от мен.
el_pl  добре дошла мила,едно живо и здраво бебче на края.  bouquet

# 220
Добро утро и от мен.За количка да кажа че съм се спряла на Чиполино пуки,май доста ми харесват и са комбинирани и леки.

Моя приятелка се оплака от нея и искрено съжалява,че я е купила.

АТАДАРЧЕ,честито мъжле. Hug,както и на всички други видяли пола.

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 10:19 от ДесиХ2

# 221
Здравейте милички,

Sofy ,Rony7 и atadar- честити ви момченца дами!!!

Гер4о
, искрено се смях на "презерватива"...паднахме с мъж ми просто!!! Joy а за пресичането....нямам думи.

Стилисима, банския е супер, дано си намериш по-голям Wink

Деси, количката ти е много хубава, аз просто си ги обичам тези Чико и това е!

Кака дора, прати малко бански и насам Grinning щом са ти в повече Wink

Силвана, 115 не е нисък хемоглобин през бременността, моя е 113 и нищо не пия.

Ел-пл, добре дошла!

И честито на влезлите в 6-ти месец....кога мина .....лелелее!

# 222
Деска вчера видях снимките на количката ти и нали съм (както казва мъжа ми) бременен мозък забравих да те поздравя за избора  newsm10 Страхотна е а десена е неповторим  smile3501  
Не съм съгласна с теб, че бебто повече от 2 часа не може да лежи в столчето  Naughty  Зависи си от бебето. На сестра ми куклата си лежеше с голямо блаженство там, по-неприятно и беше местенето ако случайно се наложеше да я вдигнат от столчето  Crazy Докато бяхме при тях в Канада доста обикаляхме из моловете и малката (тогава на 4 месеца) се чувстваше добре с часове  Peace Не напразно е направена тази форма на седалката, бебето като е така легнало се чувства гушнато и сигурно  Peace Както казах всичко си е индивидуално за всяко дете, тук някои мами а и мои познати съм слушала да казват как като проходи детето им, количката им ставала излишна, е при мен с щерката беше друго, тя си сядаше мързеливо в количката и достатъчно и беше в една кофичка снакс и чипс и не мръдваше с часове и така докато аз не реших да махна количката и почнахме да се мъчим да се разхождаме пешком.

Мегс ако си намеря такъв от 2 части като този ще е добре ако ли не ще си перкам с цял като тюленче  Laughing

Попаднах в нета на ето това и искам таковаааааа  smile3514

# 223
Стилисима,чела съм,че не е добре бебето да заема тази фома дълго време,а не,че не му е удобно.Simple Smile
Благодаря за количката,надявам се да вози толкова добре,колкото изглежда.Simple Smile

# 224
Ето ме и мен!Снощи ми беше много изморено и нямах сили да пиша
 Tired
Раде ,честито официално за малкия мъж.Радвам се,че аз научих първа новината Heart Eyes
За ФМ доста си почакахме, но си заслужаваше.Очарована съм от Марков, много спокоен, обяснява всичкоо, което гледа.Страхотене просто . А и е много симпатичен мъж Blush
С бебо всичко е наред ,каза,че има много хубава муцунка , ама нали е дама Simple Smile Тежи 317 гр. Проблемът при мен е,че плацентата ми е на два дяла. Основно задна, но и има част и по предната стена. Трябвало да се внимава п оврме на раздането всичко да излезе зада няма усложнения .Не ми каза какво точно обаче Rolling EyesАко някой знае по-вече ще се радвам да ми кажа Hug Поради тази причина не успяхем и клипче да направим заради двудяловата палцента
Mirkam , тук съм и дадох отчет Heart Eyes
styllisima , много е хуабв банския.Ако нещо видите подобно може ли линкче Hug
Деси, много хуабва количка. Честито Hug И като Герчо само се колебая коя точно да е  Rolling Eyes
el_pl, добре дошла и здраво и пухкаво бебче  bouquet
Моони
, много сладко коремче Heart Eyes
Силве, наистина трябва да  си следиш хемоглобина да не падне под 110 Hug
Рони Heart Eyes Heart Eyes
joya , честити нови дрешки. Да си ги носиш с удоволствие Hug
Хубав ден от мен дами  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт