Петимата тибетци - ритуали за младост, жизненост и добра форма - 2част

• 92 274
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Трябва да сте много упорити. Резултатите от упражненията са много, предполагам за всеки различно. Понякога има и кризи които не трябва да ви палшат. Но определено на мен ми промениха живота в положителна насока. Правя ги вече 6 пълни години.

# 601
cloud, ще бъде интересно да споделиш повече!   bouquet

П.С. Сега видях, че си споделяла по-напред. Благодаря!
Аз ги правя от октомври месец миналата година. Отначало имах доста силна лечебна криза, свързана с депресията ми, но тя отмина. Засега забелязвам, че изглеждам по-вталена. За енергичността - не знам, тук се примесват различни фактори. Правя все още по 9 повторения и усещам, че все още е рано да увелича.

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 16:12 от Анонимен

# 602
Здравейте тибетки!
Защо е замряла темата,така? От днес съм на житен режим и започнах тибетците. Ще действам бавно, започнах с по 3 повторения.Най- много ме притеснява първото упражнение, понеже имах проблеми с вестибуларния апарат и пиех лекарства.Сега съм спряля всичко, решила съм да се пречистя и с  помоща на тибетците да се оправя.
Надявам се някой да се включи пак в темата.

# 603
  • Карлово
Миналата година по време на житния режим, около 4-я ден спрях всички физически занимания, включително и тибетците, за да имам сили да изкарам по-дълго на жито. Тази година не правя нищо. След режима ще започна.

# 604
Аз днес пак си ги направих. Имах жестоко главоболие, чак ми се повръщаше. Пих един саридон и сега съм добре.Вчера и днес много ми се спи.Чакам прилива на енергия. Laughing Но пък не ми се яде ,ама никак.Ям насила житото.

# 605
Явно само аз си тибетствам. Laughing От днес вратът ми пука страхотно .Пак ми се доспа на обяд.
Все още чакам прилива на енергия, да дойде.
Хайде лека вечер!

# 606
  • РазГрад
И аз се записвам за тибетка..Тази вечер ми беше първа с 21 пъти..Май прекалих.

# 607
Да, наистина е много това. Започва се от три. Успех.  Hug

# 608
Радвам се че темичката се пораздвижи.Аз от тази седмица съм на 5 и се чувствам добре.
Felicia много си се изхвърлила, не ти ли стана лошо от първото упражнение? Аз карам полека,няма за къде да бързам.Как се чувстваше след толкова повторения?

# 609
  • РазГрад
Тя не определено не ми стана лошо от първото, а от последното. Чак ми се повръщаше след това..Но като цяло не ми бяха трудни за изпълнение (физически).. Сега не знам да продължа ли с 21 броя, или да започна примерно от 5?

# 610
  • В центъра на мръсотията
И аз съм се амбицирала да започна пак... Предният път тръгнах директно с 21 повторения и нямах оплаквания. И сега мисля да процедирам по същия начин... Нали е правилно? Ако нямаш оплаквания, не е проблем да почнеш с максималния брой повторения? Или...  Thinking

# 611
  • ул. "Мечтание"
Препоръката е да се започне от 3 повторения. Прави ги по три пъти няколко дни, след това увеличи с едно-две и така постепенно докато достигнеш до 21.

# 612
  • В центъра на мръсотията
Ок, мерси!   bouquet А знаеш ли защо?

# 613
Мисля, че защото това са енергийни упражнения, и тялото трябва да се нагоди постепенно към енергията. Дори физическото им изпълнение да е лесно на някой, се препоръчва да се започне с 3 повторения.

# 614
  • ул. "Мечтание"
Да, мисля че нещо такова беше.
Може би в една от книгите да е писано по въпроса, но не съм сигурна, изпарило се е от паметта ми.

Общи условия

Активация на акаунт