Петимата тибетци - ритуали за младост, жизненост и добра форма - 2част

• 92 259
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
ЗДРАВЕЙТЕ, ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ, ЗАЩОТО ИСКАМ ДА ВИ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ НА НЯКОЛКО  НЕЩА:
1) СЛЕДВАЙТЕ ТОЧНО УКАЗАНИЯТА НА ПЕТЕР КЕЛДЕР. АКО НЕ СЕ СЛЕДВАТ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТРИЦАТЕЛЕН ЕФЕКТ. ПРЕПОРЪКАТА МИ Е ДА СЛЕДВАТЕ ОРИГИНАЛА, А НЕ КАКВОТО ПИШЕ КРИСТОФЪР КИЛЪМ-ТОЙ РЕШАВА ДА ПРАВИ НАПРИМЕР 6-ТОТО УПРАЖНЕНИЕ, А ТОВА ПРИ МНОГО ХОРА ПРОСТО ЩЕ ОБЪРКА ЕНЕРГЕТИКАТА. УПРАЖНЕНИЕ НОМЕР 6 СЕ ПРАВИ САМО АКО СТЕ СПРЕЛИ СЕКСА! ИНАЧЕ ДИГАТЕ СЕКСУАЛНАТА ЕНЕРГИЯ В ГЛАВАТА И МОЖЕ ДА ИЗПЕРКАТЕ, АКО НЕ ЗНАЕТЕ КАК ДА Я КОНТРОЛИРАТЕ.
2) В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ПРАВЕТЕ УПРАЖНЕНИЕТО ОБРАТНО НА ЧАСОВНИКОВАТА СТРЕЛКА КАКТО SVETLINA7 ПИШЕ. КОЙТО ИСКА ДА ПРОМЕНЯ УПРАЖНЕНИЯТА ДА СИ ГО ПРАВИ НА СОБСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ И ДА НЕ ОБЪРКВА ДРУГИТЕ!!! ПРАВИЛНО ЕДИН ПОТРЕБИТЕЛ Е НАПИСАЛ, ЧЕ ТУРСКИТЕ ДЕРВИШИ ПРАВЯТ ЕДНО, А ТИБЕТСКИТЕ ЛАМИ-ДРУГО. ТОВА НЕ Е НИТО ПАНЕВРИТМИЯ, НИТО ДЕРВИШКИ ТАНЦ. И ПЕТЕР КЕЛДЕР ПИШЕ ЧЕ ДЕРВИШИТЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ С РИТУАЛИТЕ( ТО СИ Е ЗА ТЯХНА СМЕТКА). ВАЖНО Е ПРИ ЕНЕРГИЙНИ УПРАЖНЕНИЯ УКАЗАНИЯТА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ТОЧНО!
3) И ПАК ЗА SVETLINA7-КАКВА Е ТАЗИ ГЛУПОСТ ЧАК НА 7-МИЯ МЕСЕЦ ДА СЕ ПРАВЯТ УПРАЖНЕНИЯТА ВЕЧЕР?!?
4)КРИСТОФЪР КИЛЪМ ПИШЕ ЧЕ СЛЕД ВСЯКО УПРАЖНЕНИЕ ТРЯБВА ДА ЗАСТАНЕТЕ ПРАВИ И ДА ДИШАТЕ ДЪЛБОКО. КОЙТО ИСКА ДА СИ ГО ПРАВИ , САМО ЧЕ В ОРИГИНАЛА ПИШЕ, ЧЕ СЛЕД ПЪРВО УПРАЖНЕНИЕ ТРЯБВА ЧОВЕК ДА ЛЕГНЕ!
ПАК ПОВТАРЯМ-АКО НЕ ИСКАТЕ ДА СИ НАВЛЕЧЕТЕ ПРОБЛЕМИ С ЕНЕРГЕТИКАТА СПАЗВАЙТЕ ОРИГИНАЛА НА ПЕТЕР КЕЛДЕР.ДРУГОТО СА МОДИФИКАЦИИ КОИТО НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ВИ НАВРЕДЯТ.
5) ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛАТА КНИГА НА ПЕТЕР КЕЛДЕР И ТОГАВА ПРАВЕТЕ УПРАЖНЕНИЯТА. НЕ ГИ ПРАВЕТЕ ПО ИНСТРУКЦИИ ОТ НЯКОЙ ДРУГ ОСВЕН ОТ КНИГАТА
П.С.: НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СПОРЯ, КАЗВАМ ВИ КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ НЕЩАТА.ОТ ОПИТ ЗНАМ ЧЕ СТАВА ЗЛЕ КАТО НЕ СЕ СПАЗВАТ УКАЗАНИЯТА ЗА ЕНЕРГИЙНИ УПРАЖНЕНИЯ

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 13:31 от menarit

# 661
ЗДРАВЕЙТЕ, ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ЗАЩОТО ИСКАМ ДА ВИ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ НА НЯКОЛКО  НЕЩА:
1) СЛЕДВАЙТЕ ТОЧНО УКАЗАНИЯТА НА ПЕТЕР КЕЛДЕР. АКО НЕ СЕ СЛЕДВАТ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТРИЦАТЕЛЕН ЕФЕКТ. ПРЕПОРЪКАТА МИ Е ДА СЛЕДВАТЕ ОРИГИНАЛА А НЕ КАКВОТО ПИШЕ КРИСТОФЪР КИЛЪМ-ТОЙ РЕШАВА ДА ПРАВИ НАПРИМЕР 6-ТОТО УПРАЖНЕНИЕ, А ТОВА ПРИ МНОГО ХОРА ПРОСТО ЩЕ ОБЪРКА ЕНЕРГЕТИКАТА. УПРАЖНЕНИЕ НОМЕР 6 СЕ ПРАВИ САМО АКО СТЕ СПРЕЛИ СЕКСА!ИНАЧЕ ДИГАТЕ СЕКСУАЛНАТА ЕНЕРГИЯ В ГЛАВАТА И МОЖЕ ДА ИЗПЕРКАТЕ, АКО НЕ ЗНАЕТЕ КАК ДА Я КОНТРОЛИРАТЕ
2) В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ПРАВЕТЕ УПРАЖНЕНИЕТО ОБРАТНО НА ЧАСОВНИКОВАТА СТРЕЛКА КАКТО СВЕТЛИНА 7  ПИШЕ. КОЙТО ИСКА ДА ПРОМЕНЯ УПРАЖНЕНИЯТА ДА СИ ГО ПРАВИ НА СОБСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ И ДА НЕ ОБЪРКВА ДРУГИТЕ!!! ПРАВИЛНО ЕДИН ПОТРЕБИТЕЛ Е НАПИСАЛ, ЧЕ ТУРСКИТЕ ДЕРВИШИ ПРАВЯТ ЕДНО , А ТИБЕТСКИТЕ ЛАМИ-ДРУГО.ТОВА НЕ Е НИТО ПАНЕВРИТМИЯ НИТО ДЕРВИШКИ ТАНЦ.И ПЕТЕР КЕЛДЕР ПИШЕ ЧЕ ДЕРВИШИТЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ С РИТУЛАИТЕ(ТО СИ Е ЗА ТЯХНА СМЕТКА).ВАЖНО Е ПРИ ЕНЕРГИЙНИ УПРАЖНЕНИЯ УКАЗАНИЯТА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ТОЧНО!
3) И ПАК ЗА СВЕТЛИНА7-КАКВА Е ТАЗИ ГЛУПОСТ ЧАК НА 7-МИЯ МЕСЕЦ ДА СЕ ПРАВЯТ УПРАЖНЕНИЯТА ВЕЧЕР?!?
4)КРИСТОФЪР КИЛЪМ ПИШЕ ЧЕ СЛЕД ВСЯКО УПРАЖНЕНИЕ ТРЯБВА ДА ЗАСТАНЕТЕ ПРАВИ И ДА ДИШАТЕ ДЪЛБОКО. КОЙТО ИСКА ДА СИ ГО ПРАВИ САМО, ЧЕ В ОРИГИНАЛА ПИШЕ ЧЕ СЛЕД ПЪРВО УПРАЖНЕНИЕ ТРЯБВА ЧОВЕК ДА ЛЕГНЕ!
ПАК ПОВТАРЯМ-АКО НЕ ИСКАТЕ ДА СИ НАВЛЕЧЕТЕ ПРОБЛЕМИ С ЕНЕРГЕТИКАТА СПАЗВАЙТЕ ОРИГИНАЛА НА ПЕТЕР КЕЛДЕР.ДРУГОТО СА МОДИФИКАЦИИ КОИТО НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ВИ НАВРЕДЯТ.
П.С.: НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СПОРЯ, КАЗВАМ ВИ КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ НЕЩАТА.ОТ ОПИТ ЗНАМ ЧЕ СТАВА ЗЛЕ КАТО НЕ СЕ СПАЗВАТ УКАЗАНИЯТА ЗА ЕНЕРГИЙНИ УПРАЖНЕНИЯ

202uu

# 662
Сега виждам, че за дишането са цитати от книгата на Келдер. Значи аз просто не съм прочела правилно от самото начало. Грешката е в мен, ще се поправя.

# 663
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile Показах за изтегляне:….

5-tibetski-RITUALA-PODBRANO_03-2012   за сваляне от адрес:
http://upload.bg/?get_file=89339c25032d74fb183ae5654c551b56    / …  погледнете 43 стр./

И защо ?
Когато разбрах за 5-те упражнения не знаех нищо за тях. Само, че са 5.
И започнах да търся. Информацията беше разнообразна и различна. Свалих си доста издания, на различни езици, купих си българския вариант /който не ползвам../. Прочетох и мненията на много хора… гледах и видео… , но трябваше да съм сигурен в правилното изпълнение,  все пак ставаше дума за моето тяло.
1 месец търсих, после 1 месец четох и сравнявах / съветвам всички които имат възможност да го направят и да се убедят сами /.  Като резултат стигнах до руския вариант – има го в линка. За мен това е най-доброто /до момента/!
Коментарите са дадени като странични документи , един вид резюме за подсещане на практикуващия и са Лично Мнение. Такива извадки всеки сам за себе си може да направи по текста на Келдър –и аз го препоръчвам. Сега за ПОСОКАТА на ВЪРТЕНЕ.
Ако някой може да намери видео с ИНДИЙСКИ ДЕРВИШИ , МОЛЯ нека даде линк И ДА КОМЕНТИРАМЕ. Аз намерих само за турските. Който е прочел ЦЯЛАТА книга , ще ЗНАЕ, че там се споменава за ДЕРВИШИ /това бе и информацията, за която се хванах, и която ми показа и другия път/. Нека търсим РАЗУМНИ ФАКТИ. И да ги обмислим. Практикувах години по руския вариант- след  1-та година започнах 2-а пъти дневно /сутрин и вечер / . След 2-та година някак, започнах да стоя на едно и също място. Нито напред, нито назад.  След смяна на посоката /обратно на ч.с./, всичко тръгна пак напред……..
Така , че и в двете посоки ще имате резултат… Най-добре ще ме разберат хора, които ги правят от години, защото ще имат с какво да сравняват. Другите трябва да повярват или не.
Много се говори, че трябва да е по КНИГАТА. Съгласен съм , но по коя ???.  Има разлики в текстовете, има издания, в които липсва дори дишането и ако ги правите потях резултата ще е ограничен, има и плагиати …
С две думи трудно някой може да твърди, че притежава Оригиналния текст на Келдър. За това, ще подложим всичко на проверка и ще си помагаме. Аз стигнах до тук!  Продължавам с тестове и наблюдения. Мислете и ЧЕТЕТЕ! Практикувайте разумно и проверявайте на практика. Надеждата ми е поне малко да съм ви дал светлинка.
Успех на практикуващите!

newsm39      smile3529   smile3530

# 664
  • РазГрад
Сега виждам, че за дишането са цитати от книгата на Келдер. Значи аз просто не съм прочела правилно от самото начало. Грешката е в мен, ще се поправя.

И аз така.. Thinking
Все още съм на 9 ..бавно и славно Stop..

# 665
От понеделник и аз ще се пробвам на 9.

# 666
Чувствам се по-жизнена и лека, откакто правя дишането правилно. Не знам дали не си внушавам...

# 667
  • РазГрад
От днес съм на 11..Правя ги от 20 дена- отслабващ резултат не видях, но ми харесва да ги правя..
А от утре на диета.. Rolling Eyes
Вече 4 месец съм без цигари и с 4 кила отгоре  Cry.
Разпределението на кг са следните - 3 те кила в корема а другият в гушка..Каква ти гушка направо гугушка..
Само тибетците няма да ми помогнат това го разбрах.. newsm78

# 668
От един месец правя тибетците. тази седмица съм на 9, не си давам зор. За един месец съм 5,500 кг.
Естествено с разделно хранене, но тибетците ми помагат да си овладея вълчия апетит.

# 669
  • РазГрад
От един месец правя тибетците. тази седмица съм на 9, не си давам зор. За един месец съм 5,500 кг.
Естествено с разделно хранене, но тибетците ми помагат да си овладея вълчия апетит.

Бравоо !! Супер си  Wink

# 670
Тя, браво, това е много хубав резултат.   bouquet

# 671
Мерси  Embarassed но до заветната цел има още много. От две седмици свалаям по 0,800 кг. на седмица, доста бавно ,но пък по дрехите вече много ми личи. От друтия понеделник съм пак на житен режим и очаквам да стана 60 кг.
Всеки ден стриктно си правя тибетците. Даже се замислям и за други упражнения. Имам степер и май е време да го атакувам.

# 672
  • РазГрад
Мерси  Embarassed но до заветната цел има още много. От две седмици свалаям по 0,800 кг. на седмица, доста бавно ,но пък по дрехите вече много ми личи. От друтия понеделник съм пак на житен режим и очаквам да стана 60 кг.
Всеки ден стриктно си правя тибетците. Даже се замислям и за други упражнения. Имам степер и май е време да го атакувам.

Waw .. Hug
Никога не съм била 60 кг..Би било чудесно.. Thinking
Правила ли си упражненията на Руми?
Мисля, че са доста изпотяващи...

# 673
За мен 60 кг. не е приемливо. Най добре ми е на 52 ,но за сега е мираж. След третото раждане ,нещо нещата се объркаха.Явно и ЕГН-то си оказва влияние.Винаги съм яла без ограничения ,но вече не става.Много ми е трудно да не ям хляб.

Feliciaкакви са тези упражнения? Може ли линк.

# 674
  • РазГрад
За мен 60 кг. не е приемливо. Най добре ми е на 52 ,но за сега е мираж. След третото раждане ,нещо нещата се объркаха.Явно и ЕГН-то си оказва влияние.Винаги съм яла без ограничения ,но вече не става.Много ми е трудно да не ям хляб.

Feliciaкакви са тези упражнения? Може ли линк.

http://fitnesinstruktor.com/jelezni-bedra/

Снощи направих 2 от упражненията..И имам яка мускулна треска  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт