Чудно ми е как всеки ден изяждате 100лв

Ами как, просто пазарувам нормално, като заредя хладилника, като взема някой и друг консуматив за къщата ни, като взема и тук там продукти за готвене, ами става както писах някъде от около 50лв. до към 80лв. Че то само един нормален салам струва по 15-20лв. и нагоре килото вече, не говоря за кучешка радост или кремвирши с тоалетна хартия

Отделно има и други неща за пазаруване, препарати за чистене, нещо и друго за къщата, че дори и тоалетна хартия. Ами събира се. За колата ми също има разходи, бензин, и т.н. А и за мен като купя нещо и ето ти 100лв. средно някъде за ден. Добре че моя харчи по-малко, просто няма време за харчене много.

Доста претенциозно изказване - не можел да яде кремвирши, щото много работел

Нормален салам излиза не повече от 6-7-8лв парчето. Препарати въобще не се купуват всеки ден. Тоалетната хартия е 2-3лв и тя не се купува всеки ден, тоест не знам - вие може и по 12 топчета да харчите...Като цяло нормално пазаруване ден за ден е в рамките на 25 до 30лв. Ако се пазарува на едро - за седмицата се зареждаш с не повече от 150-200лв. Говоря за тричелнно семейство с нормални търбуси. Но всеки си знае джоба и се разполага според него. Но според мен с 1700-1800лв това същото семейство може да се издържа нормално. Ако няма наеми, заеми и други подобни.