1 юни ето го дойде, Юлчето е най-добро дете!

• 11 991
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Няма кой да те съкрати. За да го направят трябва да закрият бройките на всички с твоята длъжност и в следващите 6 месеца да не ги разкриват наново. Има глоби, правят се проверки, в т.ч. и по сигнал.
Кирова, забравих да ти кажа, че ако мъжът ти все още не е подписал, най умното е да си продължи болничния.

# 46
Добър вечер!
Ками,честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива  bouquet
Вики, честита ви годишнина  bouquet
Ние направихме резервация за морето. Живот и здраве на осми юни сме там. Ками, после ще ти пиша отзиви Wink
Тази вечер бях на театър. Представлението беше на Теди Москов, направо имах чувството, че ще полудея. Много е ексцентричен този човек, нещо не ми хареса как твори. Прибрах се точно да оправя Дели за сън, който ми отмъсти с едночасово заспиване Crazy
Дани, ще видиш, че ще се наредят нещата Hug
Кирова Hug
Много е кофти това с тази криза и нямането на работа, дано бързо отмине Praynig           

# 47
Момичета много ви благодаря за милите пожелания, искренно се надявам да ви се връщат стократно  Hug
Ние хапнахме вкъщи семейно, Ева дивя с баба си и леля си до късно  LaughingСега спинка милата
Днес й бихме последния Пентаксим, след почивката ще я водя при Масларски да сложи Превенара  PeaceЕли в тази връзка вие сложихте ли на коки тази ваксина, нещо не си спомням  Thinking
Бубе, сигурна съм че ще е чудесно там  Hug
Леле Веси, Ками, егати ужаса, мен ме е страх много от подобни неща, незнам как ще реагирам особенно ако съм сама.Дано Инка и Гери повече не правят така  Praynig
Емче, какво му е на твойто момче?Дай някоя снимка, сигурно е порастнал ужасно много ,затъжили сме за сините му очички Heart Eyes
Дани, всяко зло за добро  Hug
Така съм се ококорила,хич не ми се спи и се чудя какво да правя  newsm78

# 48
Привет,

На патерица вече, но да не пропусна да честитя:
Честит рожден ден, Ками, само хубави неща да ти се случват!   bouquet
Честита годишнина, Донси! На теб и на цялото семейство пожелавам много любов и незабравими изживявания!  family
Да не пропусна и нашите първенци - Стилиян и Катето - да са така първи и в любимите им занимания!  Heart Eyes

Уинкс, беше ме питала за филмчетата Бебе Айнщайн. Коцето всичките си обича да гледа (имаме записани около 10). Но като че ли най-голяма полза извлякохме от "Numbers Nursery" (за числата от 1 до 5), "Baby Noah" (показват животни от различните географски ширини) и "Baby MacDonald" (за фермата). В момента обаче усвояваме руския - на мода у нас сега е "Ну, погоди"  Mr. Green

Имаше и още, ама с тоя мухлясал и заспал мозък...  Crazy

Ооо, даа - Честита годишнина, Елпет! Много любов във вашата къща да цари, да натрупате много спомени, които с усмивка да си припомняте и на диамантената сватба!  Hug

# 49
  • На края на вселената!
Честита годишнина, Ели! Пожелавам ви много любов и топли мигове!

Честит рожден ден, Теди Николова! Много късмет, щастие и сбъднати мечти! А красавиците да те слушат и да се гордееш с тях  Hug

# 50
Добро утро
Честит рожден ден Теди    bouquet
Честита годишнина и на теб Ели   bouquet
Момичета благодаря за подкрепата но вече много ми идва от пет месеца едвам вързвам двата края защото работодателят му го е осигурявал на прага и вземаше някъкви мижави пари и на всичко отгоре и тях не превеждат на време и днес вече съм със стотинки в джоба а трябвада приготвя и да изпратя Пешо.Не може да го съди защото така е направен договора че може да го съкрати по всяко време ако няма работа ,а и повече болничен няма право да вземе .Ох извинете ме че от сутринта ви тровя деня ,но трябваше д асе излея.

# 51
Добро утро!
Честит рожден ден скапа Теди!Много щастливи мигове желая!   bouquet  Hug
Ели,честита годишнина!Много топлина и красота!
Кирова,не се притеснявай да споделиш!Всеки е бил в това състояние,много е трудно!Дано бързо изникне решение!
Борянче,аз също не всичко в театъра мога да понеса и винаги първо разузнавам за пиесата.Има постановки,които ме натоварват.Например в Сфумато преди имаше много такива постановки,имаше и силни попадения,но често преминаваха границата.На Мариус постановките някой път ме повдигат друг път едва ги понасям.Но тая мода взе да поминава и пиесите пак се ориентират към реалноста.
На мен счетоводителката ми каза,че шефа трябвало да разреши да си взема отпуските,едва ли не може и да не разреши.Какво ли значи това незнам.

# 52
  • София
ДУ
Хриси и аз си взимам майчинството навреме,дае си плащаме кредита в началото на месеца от него.Явно си зависи от счетоводителя.Обаче след две седмици свършва.
Аз незнам какво да правя,да си взимам отпуск ли какво ли посъветвайте ме кое е най добро.
Ради пак е крив,май ще остана с него в къщи че не искам на вън драми

# 53
Кирова, извинявай, че се меся, но може би е добре да питаш познат счетовидтел или адвокат. По принцип няма ограничение в болничните, минава се ЛКК, като след 6 месеца за една календарна година имаш право на трудоустрояване и е съвсем трудно да те уволнят. Има си трикове, за съжаление аз не съм толкова запозната вече, тъй като от доста време съм в друга област.
Иве, да, ако всички документи са си наред, по мои наблюдения го изплащат около седмица след внасянето на данните ( при нас става на 1во число).
Иначе това за отпуска не го разбрах- в какъв смисъл да е най добро ? Имаш право на платения си отпуск за двете години + 6 месеца неплатен. Даже и да го вземеш след като свърши- а той бързо ще свърши- пак ще трябва да решаваш дали да се върнеш или да останеш вкъщи, тъй че по добре отсега хващай бика за рогата.

# 54
Рокси не се мисиш даже си ми полезна ,но той досега вземаше болничен със ЛКК и за опреацията която му правиха вече няма право ,а по принцип той си е трудоустроен за други заболявания .

# 55
4естит Рожден Ден,Теди!  Hug
4естита Годи6нина,Ели !    bouquet
При нас ни6то интересно,в4ера ходихме до Заимов ,поиграха ,по6туряха децата и така.Добре 4е се лепнаха за едни каки и батковци и не овър6аха целия парк.Е ло6ото е,4е ми свиха едната топка,ама не е болка за умиране  Sunglasses

# 56
Здравейте и от мен
Честита годишнина Еленко  Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug
Много щастливи години с Ицо и Коки и с друго детенце разбира се  Wink Hug
Най-горещи поздравления за всички ви  smile3525
Честит Рожден Ден Теди   bouquet  bouquet  bouquet
Кирова не ни товариш  Hug
Аз нещо съм се сдухала днес  Rolling Eyes Sad

# 57
Чертит рожден ден на Теди   bouquet
Ели честита ви годишнина на вас   bouquet
Кирова  Hug Стискам палци да си намери нещо подходящо в скоро време.
Да ви се похваля малчо вече яде  Grinning Има още ранички по устата, но минават вече.
Весел ден на всички.

# 58
  • София
Хри то мойто е объркано,нали работя при баща ми,върнала не върнала аз все си работя тези години.Да си ми пуска от другия месец вече че съм на работа,така ли?
Кирова Hug

# 59
  • sf
Теди, аз почти няма вечер, в която да не съм в заимов- свиркай следващия път. Ние обикновено сме на дървената площадка. Хайде всички една обща среща , а?  Party

Общи условия

Активация на акаунт