Дързост и красота - 31 ..."Всичко ново е добре забравено старо!"

• 16 261
  • 458
  •   1
Отговори
# 405
  • Разпиляна във въображението
Моля, моля, аз съм ВЕЗНИ и съм си добричка Wink

Ако Рич беше избрал Брук и се беше върнал при нея нямаше и да си помисли за Тейлър. Тя до толкова успява да направи живота на мъжете интересен и вълнуващ, че просто е невъзможно те да си помислят да ходят при друга. Тейлър от друга страна си помисли, че е победила и това е достатъчно. Пълна скука. Да не говорим и че предпочита някаква работа пред интересите на мъжа си.

# 406
  • В средата на времето
Ще може ли и за другите зодии да направите хороскопи  Crazy Heart Eyes

Ами за Рибите - там има два вида Grinning - красиви дългоопашати добрички златни рибки и малки акули или малки бойни Бети (това е вид аквариумна рибка. Да не се бърка с Бети от един сериял  Laughing)
Жените - аз познавам повече тъмнокоси и тъмнооки такива. Много добри приятели. Готови да те изслушат и винаги да дадат съвет (малко дразнещо е за един Лъв да има някой друг, който да знае и разбира повече от него Joy). Състрадателни, обичливи, много сензитивни, развито шесто чувство. Не обичат конфликтите, скандалите на висок глас. Ката нещо не им харесва се затварят в себе си..Лесно докачливи са също..Рибите-акули Grinning са доста по-различини - малко по-шумни, обичат да са център на внимание, говорят силно, по-развит егоцентризъм (това са мои наблюдения)р доста по-малко склонни са да се оставят по течението, по-борбени изглеждат..Златните рибки по мои впечатления стават добри и верни съпруги. Знаят как да обградят един мъж с внимание, така че той да се чувства център на вселената за нея..Минус за мен е, че понякога прекалено се раздават.. Peace
Мъжете - там или хубаво или нищо...За това ще си замълча Mr. Green

# 407
  • В средата на времето
Ричко гадничко изнудва маман Mr. Green..

Еххх Ерик, Ерик... Whistling Ако ще сте като Ридж и Тейлър се откажи докато е време.. Mr. Green

# 408
Малее Мързеливи,самовлюбени,обичат лукса,ама някой друг да им го достави,инати,ако нямат полза,никога няма да си мръднат пръста за нищо,завистливи...още да изброявам ли?
 ooooh! Няма да го приемам лично , че ще стане лошо Simple Smile
Боже , Боже ... наистина ли пишеш без да помислиш дали няма да обидиш някой  newsm78 Както и да е никак не отива на уравновесена жена - везна  Whistling

# 409
  • В средата на времето
Тая Стефка какви глупости плещи - как ще продава Вяра Crazy Ако всички сделки до сега са нищожни, значи и сделката за Вяра е такава..Брук да си взима идеята и да се маха.. Tired

Кой с кого флиртува в момента и кой се държи зряло и отговорно, а ooooh! Crazy Този Ридж наистина си мисли, че Тейлърица няма да има нищо против новата фирма с Брук hahaha

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 10:38 от Izida

# 410
Хаха ама как следко и вика : Сериозно Лоуган ти и аз двамата заедно Simple Smile
Направо му светва физиономията.

# 411
Човек да не се разсее за един ден и после нямате настигане. Изписали сте света, хич и не мога да се включа с такова закъснение. Laughing Laughing

Само ще кажа, че не одобрявам това, което Тейлър прави с Хектор, но пък одобрих това, че поне беше честна с Рич. Спокойно можеше да измисли някаква лъжа.
Участието й във фирмата е толкова безумно, че човек даже не знае как да го коментира. Пъна се от няколко дни да разбера за какво й е да се набутва във Форестър и не откривам нито една смислена причина.  ooooh! Като оставим настрана, че трябваше да подкрепи Рич, просто не разбирам какво ще постигне като си зареже професията и се хвърли в модата.

.....

Добре де, ама и Рич е пълен заплес. Ми като му светва физиономията да приключи нещата веднъж завинаги, какво го спира?

# 412
  • Разпиляна във въображението
Рич направо младее покрай Брук. Сладури. И тук трябва да се признае, че Брук държи фронта Peace

# 413
И тук трябва да се признае, че Брук държи фронта Peace

Да, точно това се замислих и аз - че тя мисли за възможните последствия върху брака на Рич повече от самия него Laughing И че се държи много добре в ситуацията.

# 414
Ето пак манипулаторството на Стефани:
-Пратих скритото си оръжие в офиса му.
Тая жена спирачка няма ли  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 415
  • В средата на времето
Уффф ooooh! Ерик като ревнивец - грозна картинка Whistling

Ами Ридж придобива съвсем друг вид покрай Брук - младее, някаква хлапашка веселост, жизненост има.. Heart Eyes

# 416
И си тръгна с Ерик  Hug Браво моето момиче  Whistling

# 417
  • В средата на времето
Оххх как му се сексува на дядо Ерик Joy

Стига бее..Ерик трябва да и откаже..охх..добре.. Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 10:58 от Izida

# 418
  • с/у ОколоМръсТното
Ерик: "Махни си ръцете от жена ми...!"  Joy

А друго да си махне ли?  Twisted Evil Twisted Evil

# 419
Хахаха в крайна сметка не иска просто секс Simple Smile ИСКА ЛЮБОВТА Й .

smile3533

Общи условия

Активация на акаунт