Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с афтите в устата на бебето и препълнените гърди?
Как да разберем кога някой е склонен към развитие на кариеси?
Какви лечения се препоръчват за облекчаване на афти в устата на деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с афтите в устата на бебето и препълнените гърди?
За афти в устата на бебето можете да използвате гел Daktarin и Tantum Verde вода за изплакване. Освен това, можете също да опитате нистатин сироп за изплакване. За препълнени гърди се препоръчва използването на топли компреси преди кърмене, масажиране на гърдите и изпразване на малко мляко преди кърмене.
-
Как да разберем кога някой е склонен към развитие на кариеси?
-
Какви лечения се препоръчват за облекчаване на афти в устата на деца?
-
Как да се справя с препълнените гърди по време на кърмене?
-
Какви са симптомите на варицелата (шарка) и как можем да се предпазим от нея?
, но какво да направя, отказва и това е. Държи зърното в устата си но не суче. Благодаря ви предварително 

. Макар да се ужасих като прочетох "1-2 седмици", но като се замисля и предния път май за около десетина дни мина.
препоръките на ЛЛЛ - естествено отбиване, т.е. когато детето се откаже. Аз, не вярвам много много едно дете само да се откаже, но ако му се обясни даден мотив така, че да го разбере, е възможно явно, което, обаче, предполага да е на достатъчна възраст, че да разбира от съответните обяснения.

. Олив, благодаря ти пак, дано е наистина толкова ефикасна, че тази нощ направо ми идеше да вия.
Ето това е смешното всъщност.
С по-рязък тон й казах, че такива вече при мен не минават, детето си е мое и ще процедирам както си преценя. Не мога да проумея, как може хора живеещи в нашето съвремие да вярват в измислици като "баба Шарка" и "урочасване" ?
Както и да е, няма да ви натоварвам допълнително.