отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 84 379
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 345
IceFire е права! Недопустимо е да се пренебрегват правата на децата и да се подлагат на такъв огромен стрес. Какво можем да направим ние?

# 346
  • София
...
Ако децата бяха по-големи щяха да имат разговор със съдия-изпълнител и да се разбере при кого искат да останат .
...

Точно затова трябваше първо да отидат представители на Агенциата за защита на детето с психолози и да им обяснят какво предстои и тогава да се пристъпи към изпълнение на съдебното решение, а не така урбулашката с руските маминки.

# 347
  • Далече
Ами тогава наведи се и ти и по този начин няма да имаш никакви проблеми всеки ще те уважава и мачка
Твоят проблем в случая е не, че майката взима децата, а че майката е полякина и взима децата. Така ли?

# 348
  • София
Абе за пореден път България се надупи на чужда страна, какво да говорим повече, и дупе ще дадат само да си нямат проблеми с другите държави

Аз предлагам да направим подписка за подкрепа да обявим война на Полша.

Ми, да, аз вече го предложих по-горе. Mr. Green

То добре, че майката е полякиня и все пак има някакво по-различно мислене и си търси правата в съда. Ако беше българка, с този мъж нямаше да си види децата хич, освен ако не му изпълнява всички виждания за живота и поведението на една съпруга.
Достатъчно ми беше да чуя как от тълпата й крещят "мастия...никаквица...", за да ми стане ясно, че на месна почва щеше да е заклеймена, опозорена и направо изхвърлена от живота на децата си.

ТиРи, никой не е казал, че бащата не си е гледал децата, но никой не може да каже, че и майката не е способна да ги гледа.

Отново напомням, че в колата, в скута на майка си, момиченцето се беше успокоило.

Действително не стана ясно дали момченцето е намерено и какво ще се случи с него. Аз мисля, че то не беше отведено защото изчезна, а не защото остава при бащата.

# 349
И за мен " социалните " доста се поизложиха в случая. Дори да има вина у бащата да не искат при майката трябваше да им се даде време да свикнат, посещения с нея в присъствието на социален работник, примерно, а не да ги дърпат като животни. И тази майка, незнам как и е дало сърце, и на ония инфантили, дето ги дърпаха-да им слушат виковете. Ако съм на мястото на бащата, ще ги съдя в международен съд и ще пиша до всички западни медии.

# 350

Ако децата бяха по-големи щяха да имат разговор със съдия-изпълнител и да се разбере при кого искат да останат .

Момент. Това се прилага при бракоразводните дела. В случая имаме решение за отвличане на деца от Полша.

# 351
мъчно ми е за дечицата.... с тях не бива да се постъпва така... не мисля, че "играеха цирк".... за дълго време ще се запечатат в мен, лицата им в сълзи и телцата им превиващи се в опит да се отскубнат, докато накрая не понесоха момиченцето ... не мога да забравя личицето му, хванало се за вратата на колата и виковете му "Помощ"... Жестоки хора сме ние - възрастните, като не можем да се преборим/разберем помежду си, се налагаме над по-слабите и уязвимите, безмилостни сме към собствените си деца, с оправданието че ги "обичаме"... никога няма да ни повярват... а дали въобще някога биха могли да ни обикнат такива?.... и дали го заслужаваме.... след това, което им е причинено ...
имам две деца с разлика почти 2г и знам, че няма такова нещо като "сладолед", "патици на стрелбището", "лоши думи от друг човек" по мой адрес, които да са по-силни от миговете, дните, седмиците, месеците и годините, прекарани заедно, изпълнени с радост и игри и смях и прегръдки и целувки и безкрайното търпение и уважение и доверие помежду ни... не мога да си представя дори за миг подобна трагедия в душичките им, още по-малко, причинена от самата мен! Може би по-скоро бих постъпила като майката в притчата за цар Соломон и двете майки, спорещи, чие е детето....
моля се за душичките на Николета и Павел! да се съберат заедно братче и сестриче, да са  здрави и да имат сили да продължат напред... заедно

# 352
абе с една дума това си беше направо курвенска постъпка от страна на майката и даже да ме баннат модераторите няма да съжалявам щото съм си казал мнението това е, не беше нужно по този начин да ги отнемат, а дори и бащата да е виновен, в клипа ясно се чува като казва една жена
- казаха само майката да отиде
а то какво отива и онази блядка мръсна

# 353
  • Там където е семейството ми
http://www.vbox7.com/play:ac0c719c
Ето и версията на майката.

Аз не заемам ничия страна.За мен и  двамата са виновни.От инат,нито единият отстъпва,нито другият.От цялата дъндания,пострадаха само и еиднственно децата.
Тая баба ,която цапардоса майката с една чанта,трябваше и бащата да цапардоса,дано им дойдеше акъла.

# 354
  • София
Имаше социална служителка, която първо явно е говорила с децата. Тя каза "само майката", докато се отдръпваше от пейката. Явно и на майката бяха дадени някакви неадекватни инструкции, защото тя просто бързаше да ги отведе. Вероятно така са я посъветвали, за да се избегнат драмите. Но не се получи. Всички знаем, че едно дете за секунди може да изпадне в криза и тогава овладяването е сложно и отнема много време. Тези, които са виждали "тръшкащи" се деца, знаят за какво говоря.

# 355
Клонка, от началото на тази тема се чудя на твоите разсъждения.
Как разбра , че детето се било успокоило в колата( видиш ли в скута на майка си), като кадри от вътре не са дали....Според мен детенце просто се предаде изтощено.... Sad
Много, много ми е мъчно за тези дечица...Няма да мога да мигна тази нощ...
...а и драматичната катастрофа станала днес....
Ама че ден Sad

# 356
Действително не стана ясно дали момченцето е намерено и какво ще се случи с него. Аз мисля, че то не беше отведено защото изчезна, а не защото остава при бащата.

Как да не е ясно - намерено е, иначе как е сниман този репортаж във втората си част!?   http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=132069 

# 357
Имаше социална служителка, която първо явно е говорила с децата. Тя каза "само майката", докато се отдръпваше от пейката. Явно и на майката бяха дадени някакви неадекватни инструкции, защото тя просто бързаше да ги отведе. Вероятно така са я посъветвали, за да се избегнат драмите. Но не се получи.

И как да се получи пред камери и една сюрия народ дето зяпа, коментира, вика и оплюва...

# 358

Момент. Това се прилага при бракоразводните дела. В случая имаме решение за отвличане на деца от Полша.
Именно,затова и не са изслушали свидетелите и съда не го интересува алкохоличка ли е или не,защото делото е за отвличане,а не за родителски права. Според мен майката придърпа децата защото е наясно,че качи ли ги в колата,дори президента не може да ги свали от там. И майката иска и двете деца,не само момичето Peace Може и да бъркам,но в разговора с детето,то спомена ли,че иска да се върне при бащата,или каза че много му харесва в Асеновград newsm78 нещо ми се стори прекалено спокойно за дете,което не иска да е с майка си<по-думите на бащата и по кадрите където беше теглено>.

# 359
В случая като че ли се оказва, че съдия-изпълнителката, а и всички присъстващи са нарушили съдебно решение. Решението е било да се отведат децата доброволно и без насилие. Детето и да е лигаво, и да не иска да тръгне само защото му се играе пред блока, щом ще се изпълняват съдебните решения, да се изпълняват...

Аз намерих още един клип, където казват че детето е стояло в колата 4 часа преди колата да тръгне, без вода (след тоя стрес !?), храна, тоалетна, и е имало лекарски екип, който е искал да го прегледа, дали не са му счупили нещо в боя, но майката не е дала.

http://www.vbox7.com/play:a45c5ff3

Общи условия

Активация на акаунт