отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 84 332
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 2 385
Това с ухапването ако е така, не се ли води нанасяне на средна телесна щета?

# 2 386
...
Че е представил в оргинал на първа интанция, но председателстваща съдийка Мариана Георгиева не я взима под внимание. Ама и това сме го слушали вече, нищо ново...

...

Ами то зависи и какво е пишело в декларацията, на какъв език е била подписана, била ли е заверена... такива неща...

Има я снимана в интернет.

# 2 387
  • София
Вчера пуснаха записи на Барбара по полската телевизия, в които си показва ухапаната до месо буза и твърди че я е ухапал Тодор в боричкането. Иначе изглеждаше ухапване на няколко дни беше почнало да пожълтява отстрани вече.

Като я дадоха тук, от посолството, след изземването, не видях нещо такова. Може и да не съм забелязала или да са я снимали с тежък грим и под определен ъгъл.
Иначе, не бих се учудила Тодор да я е захапал. Mr. Green
И все пак, добре ще е да я видим пак на тези записи, защото, ако се окаже, че лъже, ще почна силно да се съмнявам в почтеността й.

# 2 388
Не мисля, че е широка масата дето му се възхищават/и силно се надявам, че е така/...по скоро надигат фалшиво - патриотичен глас повече, защото са по-слаби в доводите си, вадят вода от 100 кладенци , търсят под вола теле или правят от мухата слон....
И още нещо....както казах вчера еманацията показател на тези хора е елемента П12....ама издишате.
  Направо се възхищавам на някой момичета тук как имат търпение да им обясняват по толкова много пъти, и те пак продължават едно и също да питат.

Абе хора, колко пъти да обяснявам че вие поставяте чужди и международни закони и интереси над българските, а това не е допустимо! Колко? Колко да ви се обяснява че дете при майка алкохоличка няма да е добре? Колко?
Добре, кажете ми, вие ако почнете системно да пиете, ще бъдете ли приятни за децата си? Ще ви искат ли? ще можете ли да се грижите адекватно за тях?
Явно повечето пишеши тук майки са от чужбина, където смятат че живота им е по-добър от този тук!Явно тези майки живеят там, защото продължават да свързат България със страната от социализма и смятат че родната им страна нищо не им е дала! А какво ви дава САЩ например? Освен че там  по-голямата част от парите отиват за въоръжение, а не за образование и здравеопазване, освен че тази страна е постоянно на прицел на терористите?

Междудругото като каза терористи...аз отдавна я направих тази асоциация, но не посмях да напиша нищо. Та основния принцип в брбата с тероризма при акции е ...НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ С ТЕРОРИСТИ.
Полинка спирай тая кока-кола кака, и кафенце, много стимулиращо ти действат. Пробвай с една чаша вино вечер, или малко биричка...няма страшно , от това алкохолик няма да станеш.
Иначе аз системно пия, много обичам винце с вечерята. Аперитивчета разни, биричка....абе станала съм една неадекватна...

# 2 389
Това с ухапването ако е така, не се ли води нанасяне на средна телесна щета?
Не знам въобще за какво става дума, досега никой нито веднъж не го е казвал. Аз и затова питах някой вижда ли го на записа. На интервюто и в полското посолство аз лично нищо не виждам, но качеството ми е отвратително.

# 2 390
  • София
Дайте линк с нахапаната Барбара.
И ако някой се сети за репортажа от резиденцията на полския посланик, докато още беше тук.

# 2 391
Не знам дали не е пускано - http://lydpublic.wordpress.com/2009/06/02/a-2/

Обаче нещо не мога да намеря декларацията, ще продължа да я търся в нега.

# 2 392
Не може всичко да се види на записа, язък. Ако се беше постарал повече таткото, можеше да спретне сеира на Уембли и поне 20 камери да следят.

# 2 393
  Вие бихте ли захапали някого,когото мразите? По-скоро от любов стават тези неща. Twisted Evil

Ето това е нагледно борба "със зъби и нокти".

# 2 394
Имаше една лакардия от свеки, че това и било номер в семейния живот и веднъж ги втрещила, като си одрала сама бузата и почнала да вика, че я бият.Аз не мога да си представя как я е ухапал/не твърдя че не е възможно/ при условие, че двама полцаи го държаха при краката й. иначе тя обясняваше, че те в един момент са го изпуснали и тогава той я е захапал. Обаче си мисля че в такъв случай трябваше да я захапе някъде отзад newsm78.
Не знам, пак повтарям, не твърди че не е възможно и той да я ухапал.

# 2 395
 Вие бихте ли захапали някого,когото мразите? По-скоро от любов стават тези неща. Twisted Evil

Да му остане нещо от нея за спомен Laughing

# 2 396
Точно защото мразите мъжете и им лепвате всякакви етикети, не се учудвайте, че и те нямат добро мнение за жените!
И колко сте обективни, колко сте критични? Николко! Ще критикувате бащата, ама майката само защото е майка, ще я обявите за светица!
Пристрастието и предателството тук са взели връх!
На нищо не са ви научили родителите ви! За вас явно България не значи нищо!

# 2 397
Е Дори, стига де....ясно съм го казала, не е длъжен, формално всичко е наред, ама точно заради поста ти за откриване на обективната истина е някак професионално ли да го кажа,  при такива тежки обвинения към единия родител, да събереш още малко информация все пак.
Иначе пак потретвам решението е факт, нямам желание да го коментирам, ама ако беше и подплатено и с други доказателства освен свидетелката на майката, нямаше да се подхвърлят  сега намеци за него. Peace

Дориана май не забеляза поста ми, че по делото от българска страна е имало само едно заседание на СГС и едно заседание на САС, като са били отхвърлени всякакви молби за представяне на други доказателства. Даже не са погледнали и доказателството, че бащата е извел децата от Полша с писмена декларация от майката, че тя е съгласна те да пътуват до България. Смятам, че десет дни престой в България е било твърде кратък срок, за да се обяви идването на децата тук за отвличане по Хагската конвенция, а превземките на Барбара, че в оня момент - април 2008, докато си стояла в Дебрица, не знаела изобщо в коя страна са децата, са направо смешни...

Аз нещо престанах вече да се тревожа, понеже смятам, че и от полска страна истината взе да излиза на яве (имам предвид цитата от полския юрист, който цитирах тази сутрин), и рано или късно нещата ще си дойдат на място... Междувременно безработната Барбара била с дъщеря си на гости при сестра си в Дебрица (оня апартамент, който видяхме на полското филмче, бил на сестра й...  май).

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 15:40 от Мария

# 2 398
  • София
На записа от България, в посолството, Барбара няма рана от ухапване. Или поне не се вижда такава.

# 2 399
  • София
Значи вие не сте от широките народни маси, т.е, вие не се самоопределяте като българка! А какво правите още тук тогава? Защо насаждате омраза към страната ни?[/b]
Не, не съм.
Тук съм за да разпаля международен конфликт и да съм спокойна, че лицето Тодор Василев ще се разведе.
Много съм го харесала и възнамерявам да му предложа брак, такъв мъж се среща веднъж на сто години.
Самата мъжественост.
И от добро семейство, останах очарована от бъдещите си роднини.
Чак след като свърша тази работа, възнамерявам да емигрирам, за да не ми го отмъкне някоя друга.

Общи условия

Активация на акаунт