/като наследство/

Чудя се дали да не стегна набързо дисагите и да излезем, ама толкова ми е изморено от вчера, че не ми се мърда направо. Ще спретна закуската, пък ще видим накъде.
- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=383588&pid=12608921&view=1
за теб и момчетата ти!
Срамота е направо, че толкова време сте тука вече, а още не сме се видели 
Целувки за двете ти коконки 
(в 11 бяхме там).Цяла вечер ми пее песните дето звучаха там,че и една рапърска много известна се опитва да подмрънква 
Вече нямам търпение да идва 30ти и да си почина малко
Мислех си че ще хладно там и нито за шапки ми хрумна,камо ли някакъв крем да нося да ги мажа 
Целувки за двете ти коконки 
Ех дано се намери някой промеждутък сред програмите,пък да се видим
Целувки и на вас 

Стискам палци да намерите изход от положението с неприемането в ясла

. Стела все още не се чувства добре
Няма вече разстройство, но повръща всеки ден по веднъж точно в 8 часа вечерта. Без майтап! Снощи си помислих, че е съвпадение, но след като повърна и днес вече се замислям, че й има нещо
.
А ако се окаже, че не й влияят добре, ще се изям от яд!!!

Ние се прибрахме късно от сестра ми, преди малко си пи млякото и заспа Василия. Аз джарнах 2-3 ракийки да отпусна душата

Митко си има и баща, седнете и решете заедно какво да правите. Винаги има варианти. Частна ясла не ви ли устройва? Ако ще можете да си го позволите с твоята заплата в прибавка към семейния бюджет, няма какво да умувате толкова. Стискам палци да се наредят нещата и да си започнеш работа, защото много подтистната ми се струваш. Това не е добре нито за теб, нито за детето, нито за семейната ви атмосфера.
Дали ги приеха в яслата?Препоръчани теми