Слънцето все по силно напича,а НОЕМВРИчето иска по плажа да тича

• 13 777
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
Роси,искрено се надявам и вярвам,че всичко ще се оправи с детенцето на твоите приятели.Не знам в коя болница са,но в детската к-ка към ВМИ в П-в(най-вероятно са ги изпратили там) независимо,че лекарите са не особено любезни и мили са добри специалисти.(племенницата ми има от дете сърдечен проблем и многократно е посещавала тази болн.,та от там са ми наблюденията).Вярвам,че ще поставят точна диагноза и правилно лечение.

# 16
СЛАДУРАНИИИИ,  smile3534
живи и здрави сме, аз се боря с един вирус, ама няма да се оплакваме сега.
Вчера си пристигнахме в СЗ, днес на гости по баби и дядовци, ядене...пукница!  Embarassed Rolling Eyes Laughing
Още не сме класирани за ОДЗ, а аз си чакам де.... Simple Smile/като наследство/
Може би ще откарам с Ники 1 седмица на вилата, защото колата ни е на ремонт, разглобена и са поръчани части и чакамееее, а аз избрах да седим с детето тук.Така че и пак няма да мога да се включвам много-много....
Силни прегръдки за всички ви.  Hug Hug Hug
Набързо прехвърлих последно написаните неща и съвсем не съм в час, НО.....
Дианче - нямам какво да кажа, но не мисля и да не спомена нищо, само да кажа, че ти се възхищавам и прекланям пред големите изпитания, които ти поднася животът!  ooooh!
Роси стискам палци за детенцето,,,,
Катюш не се ядосваййй! Софи и ти ,, за 1 изпит.

# 17
  • от Луната
Дианка, вярвам, че ще намерите точния специалист и Любачето ще се оправи. Много  Hug Hug Hug Hug
Софи, не се ядосвай. Други по 5 си влачат до края на следването, а ти за един се ядосваш. Ще го вземеш другия път
Роси, дано се оправи детенцето Praynig

# 18
  • София
Добрутро! Ние се събудиме преди малко, прогнозата за времето хич не е добра, пък гледам едно слънце се е изпружило  newsm78  Чудя се дали да не стегна набързо дисагите и да излезем, ама толкова ми е изморено от вчера, че не ми се мърда направо. Ще спретна закуската, пък ще видим накъде.

Тук наметках снимките от вчера, някой ако иска да зяпа  Wink - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=383588&pid=12608921&view=1

Таш, извинявай за вчера, ама точно в тоя момент бях в екшън, като ми звънна. Ще те тормозя днес  Hug

ДианчеHug за теб и момчетата ти!

Галеее, видя там лесното с бабите и заряза Софията, а? Wink Срамота е направо, че толкова време сте тука вече, а още не сме се видели  Crossing Arms

Дес, хубаво ми да те чета и да усещам присъствието ти тук, че то друг начин за комуникация вече май нямаме с тия наште натоварени програми.  Драскай по някой и друг ред и недей да забягваш повече! Hug Целувки за двете ти коконки  Heart Eyes

Хубав ден на всички!

# 19
ехо привет от нас с митко.забравих те ли ни.той милия не ми дава възможност грам да седна.пък да се задържа на компа е абсурд.до сега бяхме на вън.добре 4е имаше малко слънце.
много ми е домъ4няло за вас.за нас ще ви кажа само че не са ни приели в ясла и аз плача всяка ве4ер.като си помисля че няма кой да гледа митко да се върна на работа.тва еднообразно ежедневие ми идва в пове4е.а и митко е ужасно буен.бие се с децата.ужас е.когато имам време ще ви пиша 2-3 реда.

# 20
Привет, ние се завърнахме от зелено училище в Сандански.

# 21
Привет!
Ние днес бяхме на предпървоюнско детско парти на мотела (където се срещнах ме за пръв и последн път със Соня и НАско и не за пръв но за последен път оттогава насам с Цецето и Василия).Изкарахме един незабравим ден.Ако знаех че ще е толкова хубаво,щях да настоявам желаещите от вас да се присъединят към нас.Миналата година само срещата ни беше хубава (откъм програма не беше много силно) и аз си мислех тази изобщо да не ходим,ама като си помислих че итре няма да мога да им обърна особено внимание на моите дечица Embarassed,си казах нека поне да поиграят в детският кът,че много обичат.Добре че отидохме,имаше страхотно шоу - танци,песни,куклен театър.Вяра беше във вихъра си - пя в конкурс за детски мюзик айдъл,танцува с каките,абе весели се здраво.Хрисето само гледаше и после заспа та баща и си я докара в къщи.А аз с 300 зора успях да убедя Вяра да си ходим вече в 15:30 ooooh! (в 11 бяхме там).Цяла вечер ми пее песните дето звучаха там,че и една рапърска много известна се опитва да подмрънква Joy
И така..Изтощена съм,не можах да си свърша грам служебна работа днес(ама не ми пука особено) а ме чакат над 50 писмени работи за проверка Sick Вече нямам търпение да идва 30ти и да си почина малко
А пък как ни хвана слънцето.Вяра е се червенини по горната част на бузките,а аз по лцето и лявата ръка ooooh! Мислех си че ще  хладно там и нито за шапки ми хрумна,камо ли някакъв крем да нося да ги мажа Blush

Дес, хубаво ми да те чета и да усещам присъствието ти тук, че то друг начин за комуникация вече май нямаме с тия наште натоварени програми.  Драскай по някой и друг ред и недей да забягваш повече! Hug Целувки за двете ти коконки  Heart Eyes
Hug Heart Eyes Ех дано се намери някой промеждутък сред програмите,пък да се видим Praynig Целувки и на вас Heart Eyes

Много целувки за всички вас и успешна нова седмица Hug

# 22
  • Хасково
Привет!

Юлче, добре завърнали се Hug
Маруся,  Hug Стискам палци да намерите изход от положението с неприемането в ясла Praynig
Дианка прегръщам те силно и теб и малките ти юнаци Hug
Софи, я се стегни и не се ядосвай толкова за един изпит Hug

Ние сме си в Хасково, след неприятния престой в София Sick. Стела все още не се чувства добре Confused Днес каза, че я боли коремчето и да знаете само как й е подуто стомахчето наистина Shocked, чак пъпа й е изхвръкнал #Crazy Няма вече разстройство, но повръща всеки ден по веднъж точно в 8 часа вечерта. Без майтап! Снощи си помислих, че е съвпадение, но след като повърна и днес вече се замислям, че й има нещо Confused Доста отпаднала е като цяло през деня....И ако знаете само как реве за бибатаааа Shocked
Сега приема разни добавки от рода на пробиотици, ензими водорасли и коластра, може да й идват в повечко знам ли newsm78.
Утре ще говоря с лекарката, която ни препоръча тази схема и дано не се окаже, че е от тях, защото .... еми неприятно е! Надявах се да подсилим организма й с тези добавки, доста скъпички са Crazy А ако се окаже, че не й влияят добре, ще се изям от яд!!!

Оплаках ви се подобаващо Mr. Green шЪ мЪ извините Embarassed

Приспа ми се и се отказвам да пиша повече. Но нали си знаете, че всички ви целувам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 23
  • София
Браво бе, ник'ви ви няма  Crossing Arms Ние се прибрахме късно от сестра ми, преди малко си пи млякото и заспа Василия. Аз джарнах 2-3 ракийки да отпусна душата  Embarassed Уж щях да чистя днес, но доникъде не го докарах, само позализах оттук-оттам  Confused Но пък другата седмица нямаме сватба, ура, ура! и ще си имам цяяял уикенд за детето и да пооправя по-сериозно къщата. Днес се натресох и на Таш на гости без да искам и ядох много хубаво кремче у тях. Много се е спезиализирала Таш в диетичните десерти, направо няма равна на себе си! Специално си купих извара, че да повторя шедьовъра от днес в къщи.

Весе, дано да е само временно неразположението на Стела и да върви на оправяне вече! Hug Hug Hug

Маруся, няма какво да плачеш като обречена  Naughty Митко си има и баща, седнете и решете заедно какво да правите. Винаги има варианти. Частна ясла не ви ли устройва? Ако ще можете да си го позволите с твоята заплата в прибавка към семейния бюджет, няма какво да умувате толкова. Стискам палци да се наредят нещата и да си започнеш работа, защото много подтистната ми се струваш. Това не е добре нито за теб, нито за детето, нито за семейната ви атмосфера.

Аз като гледам класирането в ЦДГ-то, за което ще се борим догодина, май си имаме всички шансове да влезем по нормалния начин, ако останат същите критерии. Василия има 10.1 т., а последното дете е прието с 8.2. А и все пак е прием за 1-ва група и доста деца ще влязат, не е като сега - за 2-ра яслена да се борят 200 деца за 5 места примерно. Абе чудих се аз какво стана с Биси след голямато им висене  Thinking Дали ги приеха в яслата?

Отивам да пална една и лягам. Мими, къде се затри пак бе, душа?

# 24
  • Хасково
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ, СЛАДКИ НОЕМВРИЙСКИ БОНБОНЧЕТА!
Желая им най-щастливото детство с много усмивки, обич и здраве!

# 25
привет майки и деца.4естит ден на детето.

не съм искала да ви тормозя с моя проблем с градините,но ми беше много криво.

за днес още не сме измислили къде да водим детенце.но като гледам колко е хладно за сега сме у нас.а когато тати се прибере може да отидем някъде.кажете вие какви подаръци ще купите на децата си днес.

оставям ви с пожелание за слънчев и весел празник.

# 26
  • от Луната
Честит празник на всички малки и вече пораснали деца! Нека живота ви е изпълнен с много смях и радост!

Маруся, не се притеснявай изобщо не се чувствам изтормозена. Съчувствам ти и се надявам да успеете да намерите решение Hug

# 27
Данката днес послучай празника и по случай това, че трябваше да ходим на протеста за детските градини, се е обзавел с разстройство и температура. Уж се беше пооправил. Това вече е трета седмица, в коят осе одрисква и след малко тръгваме към лекарката да изпише някакво лекарство, че е станал като сламка. Плановете ми отидоха на кино. Дано на протеста има повече хора този път.

Въпреки че хич не ми е празнично и още по-малко весело, желая весел празник на всички малки, големи и още по-големи деца!

# 28

Весел празник на всички дечица!!!Пожелавам им да са живи и здрави и да имат щастливо детство,изпълнено с много усмивки и весел детски смях!!!

# 29
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!

ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ВРЕМЕ ЗА ИЗГРИ, МНОГО СЛЪНЧЕВИ ДНИ, МНОГО УСМИВКИ И ДЕТСКА РАДОСТ НАВРЕД ДА ЕХТИ!
А НИЕ, НЕКА ГИ ОБИЧМЕ СИЛНО И ДА ОТ ОТДЕЛЯМЕ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ И ВНИМАНИЕ, ЗАЩОТО ТЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!   love001

Общи условия

Активация на акаунт