Куче и бебе едновременно - не "дали", а "как" :)

• 47 080
  • 435
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
да живеем си вече почти една година Бебе и Кокер в ралично стай обаче

# 76
Здравейте Simple Smile Предстои ми да си имам бебок на 01 април 2010 живот и здраве. Имаме си и минипинчер, който е много много луд и се чудя как ли ще е съжителството на бебока и минипинчера. Дали да го дам на мама в началото...хич не ми се ще да се разделяме с него?

# 77
Да ти е честита рожбата.А пък с кучето ще се оправите някак си! smile3525

# 78
Първо честито бебче.   bouquet

Стига да се спазва добра хигиена и да се ограничат контактите на кучето с детето поне първите месеци (например кучо да няма достъп до стаята на бебето), няма никакъв проблем да си остане с Вас.  Simple Smile

# 79
  • София
когато се роди сина ми имахме 2 кучета. Изобщо не съм обмисляла въпроса да ги дам на някой да ги гледа. Единственото ограничение за кучетата беше, че не влизаха в стаята на бебето.

# 80
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Първо честито бебче.   bouquet

Стига да се спазва добра хигиена и да се ограничат контактите на кучето с детето поне първите месеци (например кучо да няма достъп до стаята на бебето), няма никакъв проблем да си остане с Вас.  Simple Smile

Подкрепям това!

# 81
Бих се притеснила единствено за сигурността на детето. Възможно е пинчерът да започне да ревнува, но с малко повече контрол и този проблем се решава.
С хигиената е по-лесно, все пак кучето и бебето няма да влизат в пряк контакт.

# 82
Ами ти сама ще си прецениш дали да го дадеш на майка си.Ние каквото и да кажем,решението е пак твое.

И все пак аз не бих го дала  Wink

# 83
И кучето в живо същество, за което си поела отговорност. Ти си прецени какво да направиш, но все пак ако след 2 години ти се роди второ дете какво ще стане с първото - ще го дадем на мама и ще гледаме второто???

# 84
когато се роди сина ми имахме 2 кучета. Изобщо не съм обмисляла въпроса да ги дам на някой да ги гледа. Единственото ограничение за кучетата беше, че не влизаха в стаята на бебето.

Подкепям.  Peace Разликата, е че у нас кучето е 1.   Wink

# 85
Аз не бих рискувала да гледам куче заедно с бебе.Колкото и безупречна хигиена да се спазва,не бива да се  забравя че все пак си е животно и си крие определени рискове,а и още повече ако е зверче..... не знам.Аз също имах минипинчер,който не признаваше хора,кучета,хапеше наред и се принудих да го оставя при нашите.Ако си сигурна че ще успееш да ги държиш далече един от друг поне за известно време,не е проблем. Peace

# 86
  • Mediterraneo
Гледала съм куче и бебе- кучето нямаше никакъв достъп до бебето поне първите няколко месеца. Бебето не стоеше само в една стая, а кучето  Grinning- ползваше само едната стая и терасата.

# 87
pilio притесненията ми са от хигиенна гледна точка, не може да сравняваш куче с бебе.....извинявай, но леката ти ирония за "мама" беше неуместна

# 88
  • Razgrad
Дай го на майка си,дори докато детето стане на 2-3 години според мен.

# 89
  • София
Кучето го дадохме на бабата само първата седмица след изписването, защото бях много притеснена как ще се оправя с бебка и не исках той да се чувства прекалено пренебрегнат. По-късно, когато с малката се опознахме, си взехме и кучо обратно. На вратите на 2те стаи (детска и спалня), които бебето поселява сме сложили преградки, за да държим кучо настрана от мебелите, до които и бебето се допира. В хола мебелите са по-високи, кучето не ги стига, за това съм го оставила отворен и за него, и за бебето Simple Smile

Редовно пие хапчета за обезпаразитяване и решем космалаците  Peace

Общи условия

Активация на акаунт