Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява методът на готвене takatak?
Какви са бедуините на Синайския полуостров?
Какви са последствията от атентатите в Синай?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява методът на готвене takatak?
-
Какви са бедуините на Синайския полуостров?
Бедуините на Синайския полуостров са различни племена, които живеят в района според племенното право. Те представляват разнообразна смесица от хора, традиции, начини на препитание и дори езици. Те са запазили своята уникалност и са известни със своите ценни знания и умения, като познаването на пустинните пътища и уменията им като водачи през пустинята.
-
Какви са последствията от атентатите в Синай?
-
Какви са целите на програмата за развитие на Южен Синаи?
-
Какви са мненията за бедуините в Синай?

Аз като имам време и сядам да чета и пиша няма какво да чета и кой да ми отговори а когато имам време и седна да чета то докато изчета времето ми заминало
на всички
Благодаря ти, че ме каниш на хапване 
. И горе главата бе Душе- разстоянието не ви е попречило да се обичате . Казваш, че сте заедно от една година и половина. Точно това ще ти покаже а и на твоето момче колко са силни чуствата ви. Тъкмо ще знаеш дори и да работи надалече дали може да си го чакаш. Това ти го казвам като пример само не се стряскай 

.
.имам страхотно предложение за работа тук в БГ.прекрасни условия,заплатата е безумно висока и със страхотна перспектива.но ако приема....ще съм дале4 от мъжа ми по-голямата 4аст от годината,а аз не знам дали ще издържа!!!
....объркано ми е!!!!
До после!За да не кажете,че съм лоша