Отговори
# 210
Деси-моята маймунка много се свива и акото й е доста зелено, взех й Био Гая, защ.мин.път като бяхме в болницата-док.каза че подобрява флората на червата и наистина-тогава бяхме с по-рядко ако  и спря и започна да си ака нормално и не се напъваше.
За капките за нос, ние бяхме доволни от Коларгола, но много слаб-0,1%(нали са правени капки)
За Виброцила виж тук-http://bezrecepta.abv.bg/vibrocil.html -много майки са доволни, не съм ги ползвала.
Коте това за балона е много хубаво, но още не смея, че ме е страх да не се спука-веднъж е един търговски център един балон се спука-цялата подскочи, слава богу не се разплака, но и това е правила като се стресне.
Све, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива и здрава и много щастлива.
Хубава вечер.

# 211
Честит празник на всички бебчета и тези,които имат повод за празнуване   ura

Фоксунче,малко ме е срам,че не сме се виждали след раждането,но тъкмо се наканих да идвам и Вальо се разкиха и размърсолява(още е така,но по-добре),а и нали оперираха свекъра и сега лежи по цял ден и си гледам двама Вальовци-хапване,пийване,кафенце(само за дядото Wink )

Хоуп,не мойш ни вземеш 1 място по Хилавост-нашето гардже е 5100  smile3534,макар че си хапва по 6,7 пъти в денонощието по 160мл ,но е много редовен в акането-по3,4 пъти.
Ние с таткото вчера взехме от Вис Виталис подаръчета за празника-калинка музикална,3гумени животни за баня(ама ние със свекървата повече им се радваме  Embarassed) и закопчалка за бибата,а бабите му взеха дрежки .
Дойдоха гости и излитам да ги видя
 Hug на всички

# 212
  • Sofia
Момичета, вижте тази статия. Оказва се, че мрънкането и всеобщото безпокойство напоследък май не са случайни  Peace
Пак там има и други много интересни статии, ама вие сигурно сте ги чели де...

http://www.biberonbg.com/info/plach.htm

Аз отивам на вечерното сражение. Тази вечер ще съм сама на фронта, стискайте ми палци,моля... Tired

# 213
Честит празник на всички дечица! Да са здрави и засмени и щасливи!!! Hug
Честити месечинки и на всички пораснали дечица Hug
Све  newsm59 Много здраве, щастие и любов ти желая!
Ками честита годишнина! Много семейно щастие и пълна къща с дечица!
Десика аз съм фен на тортите от Неделя, много са вкусни Heart Eyes
Ние сме добре, вече на обяд хапваме по около 20гр пюре от моркови,а по този повод Гал-чекопнах си твоя пост, много ми беше полезен Hug
Това е засега от нас, бързо оздравяване на всички болнички и много Hug

# 214
Мами,вижте каква снимка си открих на Боянчо на 1 годинка....Направо съм изумена колко бързо си е отлетяло времето!
http://media.snimka.bg/2636/011526894.jpg

...и сега...http://media.snimka.bg/2778/011811438.jpg

Не трябва да изпускаме миговете с тези дребосъци...

# 215
  • Sofia
Оооооо, Силвееее, прекрасен е!!!!!!! lovekiss

# 216
Момичета благодаря ви за отговорите Hug.Явно сестра ми е по добре да отиде и на място да реши.
[size=14ptЗа килограмите аз не знам със сигурност колко е,на консултация сме чак края на юни,тук не са всеки месец.Аз се опитвам да го меря на нашия кантар,но предния път го бях изкарала2кг.повече и затова вече не го и меря ами ще изчакам докато отидем при педи,но като гледам всичко вече му е малко явно си надава,затова и не се притеснявам.
За косата и на мен ми пада,но не знам дали е от бременността защото и преди пролетно време ми падаше повече.
Ние преди малко се прибрахме от пазар,ходихме да му купя на бебчо подарък по случай днешния празник.Накупих му няколко летни комплектчета къси панталонки с потниче,някои са в комплект с шапчица.Сега ще папкаме и после сънчо.Преградки от нас Hug

TОЛО много е сладък малкия и той с  какви буйни коси Sunglasses

# 217
Честит празник на всички бебковци и техните батковци и каки Simple Smile Да растат живи и здрави, много усмихнати и щастливи и да радват мама и тати

Честит празник и за мамите с пожелание да запазят детето в себе си   bouquet

# 218
  • Стара Загора
Здравейте мамчета  Hug
Све ,честит рожден ден,здраве,щастие и много любов ти желая  newsm51 newsm51 newsm51
Явно ревливостта при бебетата наистина е всеобща .Таня е неузнаваема -иска непрекъснато на ръце,мрънка и не само,много често си реве ,ама доста яко  Tired Направо нищо не мога да свърша,кошмар  ooooh! А за спането-няма да го обсъждам-през деня почти не спи  ooooh! Добре ,че вечер си поспива,но е много неспокойна  Confused
Алхимиче,днес не ми остана време,но утре ще ти пратя бибероните  Peace

# 219
Зъбче не си давай зор когато наистина можеш,ние без биби не сме останали имаме вече над 10 Blush то май аз за мен си ги копувам Laughing
Толо на снимката дето е мъничък Боянски е направо е прекрасен,а тези буйни коси ти затова искаш пак да му я пуснеш Heart Eyesна мамаа красавеца Heart Eyes

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 21:50 от alximika

# 220
Оле -ле,значи всичките ни бебчета явно им е ревлив период.
Ние отидохме до Мола за разни дрънкулки за снежинката и тя не спря да плачка. Sadтака че намерениата на моята милост да пообиколим,хапнем пица и разходка се оказаха отново мираж Mr. Green
Но поне когато се прибрахме Ника спа непробудно 2 часа GrinningДнес тръгнахме към моята педи,но не дочакахме и утре пак сме на линия.Въпреки,че аз взех нещо да не я харесвам.Много е любезна уж,но понякога изръсва странни работи и говори наизуст.Имам чувството,че каквото е учила преди години -това си и повтаря и не се развива с времето си .И когато й задавам някой въпрос,на който явно не знае отговора веднага и супер очевидно сменя темата и почва да говори за съвсем странично нещо.Например миналият път като я питах защо Ника си извърта главата при сучене и неще да суче,плаче и недоволства-тя отговори,че сигурно я боли коремчето./но преди,когато бяхме със силни колики не го е правила/и като й казах това,тя започна да говори за нещо друго.Или пък ,когато ни се изрина дупето ни препоръча някакво мазило за 20 и нещо лева-не помогна.Накрая купих крем здраве и хума/по съвета на Яна Hug/и свърши чудесна работа!И като й казах за това,тя"О,да да крем Здраве е много добро средство"Да,ама на мен не ми беше казала,а веднага със скъпите работи.Та така.Утре като се видим ,,,какво ли ще ни каже.
Иначе днес се изкахме цели 2 пъти!!!Такова чудо не сме виждали от мнооого време.Но беше толкова..експлозивно и звучно. Laughing
Момичета,дано сте си изкарали хубаво днешният ден.Аз съм гроги и освен да се дотътря до леглото си,друго не мога да направя.
Лека,мека и спокойна ви желая! Hug Hug Hug

п.п. Тутубуту,ако беше сериозна за идването до Долна на гости-заповядай!Ако искаш можеш да ми пишеш на скайпа:dariaroca Peace

# 221
Здравейте и от мен, да се разпиша и аз преди да е свършил деня Blush
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА, ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДА РАСТАТ, БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО УСМИВКИ ПОЖЕЛАВАМ!
Честито и на малчовците които днес празнуват месечинки!
Честито и на мамата рожденничка  bouquet за Све!
Честито и на Камелллиа по случай семейния празник  bouquet, много здраве и дълги години семеен живот пожелавам !
И бързо оздравяване на всички болни човечета и майки Hug!
И да кажа на всички майки-
Момичета, много ви се радвам  bouquetче ви има!Обичам много да ви чета и включвам се когато мога.Напоследък ми е доста носталгично, Родината взе да ми липсва все повече- не съм се прибирала от както съм дошла, а като гледам може и тази година да не ме огрее Confused, обаче сред вас сякаш малко ми олеква Hug
Ох,  Cry....по- късно пак Hug

# 222
  • пак там
Хей, тази статия направо вля нови сили в мен, че бях почнала да се притеснявам какво му е на бебокин  ooooh!

За балончето: хелиевите балончета не са надути плътно, не са от такава гума като обикновените, съответно не се пукат с такъв звук, като тях. Пък ние вече два дена си играем с него, мачкаме го, дърпаме го, засега няма повреди по него  Mr. Green Но пък този балон ми освободи поне два часа дневно, което си е направо...

# 223
Коте , благодаря ти за статията !
Точно в момента сме в такъв период и аз се чудех , какво става с малката ми кротушка .
След като я прочетох , вече по-спокойно приемам случващото се
.  Hug

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 23:33 от krasikoko

# 224
И аз, и аз благодаря   bouquet, че също сме в джаза от две дни  Crazy Особено навън като подхване една ария и ме вкарва в приключение и аз все си мисля, че драмата с дупето ще се повтори  Embarassed
И балон ще купя  Mr. Green не бях се сетила, но ми звучи атрактивно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт