Клюки (щастлива тъжна днес) 2

• 12 225
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
  • на изток от рая
Хахаха, ако знаете малкият днес как се облече за градинката. Ама като видях, че е настървен да е точно така скътан, се предадох. Важното е той да се харесва.
Tania, не бих се колебала на твое място, щом има хора на които да разчиташ, поне в началото.

# 271
Не е въпросът в дрехите. Използвах ги като пример и разбирам, че звучи пресилено, но аз наистина вече се притеснявам - тя плаче наистина за всичко. Сутрин - защото й се спи, вечер - защото е изморена... миналата седмица я изпратих да си подреди играчките в стаята и след 17 повтаряния от моя страна, отиде разревана. Същевременно като я питам какво не е наред, отговаря "нищо" или "незнам" ooooh!

# 272
Цитат
като я питам какво не е наред, отговаря "нищо" или "незнам"
Явно детенце преживява нещо, но просто не иска да сподели. Моята дъщеря също понякога е такава. И като се загуши и като зарони сълзи, все едно че целия свят и е на раменете. Тя обикновенно го прави когато си мисли че обичам бате повече от нея. Всяко скарване го приема като лична обида. Ще премине не се притеснявай, просто и показвай постоянно колко много я обичаш.

# 273
Благодаря за подкрепата, момичета  Hug Явно ще се ходи в "Чужденеция". Сега трябва да се поровя при "Родители в чужбина", за да проверя какви документи ще са ми нужни.

Лято, при моето чедо пуберитета започна още на 8. Сега продължава с пълна сила. Да не говорим, че двете имаме коренно различни мнения по много въпроси, като започнеш от дрехите и свършиш до ученето. Ама тя дори не си представя какъв късмет има с такава разбрана майка  Mr. Green
  Поговори с нея, когато е спокойна, може би е време да си поговорите като жени.Децата обичат да се отнасяш с тях като с големи.  bouquet

# 274
Танче,и аз съм убедена че всичко ще е наред.Да,права си че тук е всичко ,приятели,родители,живота ти...но е една чудесна възможност да направиш крачка напред.от начало може би ще е малко трудно,но с времето всичко ще си дойде на мястото.Аз ако знам че някой може да ми подаде ръка ,няма да се замислям изобщо.Заминавам с дечко и няма да се обърна назад.

Аз май пак ще се оплаквам.от сутринта съм неразположена и съм като парцал.Всичко ме боли и ми се лежи и ми е едно такова свинско Tired А малкия иска да си играем,да се гоним.Имам и куп домашна работа...Направо не знам как ще изкарам до утре  когато ще се чувствам по-добре.

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 20:24 от *Alma*

# 275
 И аз да се оплача.... Моят ми направи скандалче че много съм закъснявала и сутрин като съм му давала детето (спи в хола) съм изглеждала уморена Shocked Интересното е, че за 9 месеца съм излизала точно три пъти с приятелки.?!!!!!!!!!!! И когато го попитах какво има предвид ми каза че сигурно някой идва докато него го няма Shocked За протокола - той не се връща по-рано от 11 часа вечерта. Ако можете да ми обясните тези реакции ще ви бъда много благодарна.

# 276
И аз да се оплача.... Моят ми направи скандалче че много съм закъснявала и сутрин като съм му давала детето (спи в хола) съм изглеждала уморена Shocked Интересното е, че за 9 месеца съм излизала точно три пъти с приятелки.?!!!!!!!!!!! И когато го попитах какво има предвид ми каза че сигурно някой идва докато него го няма Shocked За протокола - той не се връща по-рано от 11 часа вечерта. Ако можете да ми обясните тези реакции ще ви бъда много благодарна.
Да плагиатствам от другата тема,според мен е патологична ревност и прехвърляне на вината  Tired

# 277
умница хубавица, e и?
Той нали не спи при теб, разделени сте под някаква форма (въпреки че това не го приемам, ама всеки си знае положението), животът си е твой. И колкото искаш уморена ще изглеждаш и колкото искаш ще излизаш  Peace   Я не му се връзвай   Hug

# 278
Ето ме и мен.До скоро бях никоя,но вече не съм...вече съм жива.Приключих със системите за този месец и сега колкото по-малко ги мисля....толкова по-добре се чувствам.Събота и неделя сестра ми и моето малко слънчице ми бяха на гости и се заредих положително-доколкто беше възможно де.

# 279
  • София
умница хубавица, а ти защо за 9 месеца си излязла само 3 пъти с приятелки пък да попитам аз  newsm78 ?!? Аз бих излизала всяка вечер: като ме попита защо съм уморена, ще имам и какво да му кажа. Вместо да си устройваме скандали.  Flutter

# 280
 Joy Умнице, това е чиста ревност, не само ами и премесена с  безпомощен яд.
Не знам защо , ама ми е смешно.Предполагам, защото на мъжа му е гадно.
Кики, добре дошла ,отново.Радвам се , че си добре.  bouquet

АлмаHeart Eyes

# 281
  • северно море
Tania N,зависи в коя държава ще си,и какъв ще ти е статука като пребиваща там.
Хубаво разпитай бившият си мъж,защото не е толкова лесно Peace

# 282
Кики Hug чудесно е че пак си сред нас.

# 283
Кики,радвам се че всичко е наред.  Hug Hug Hug Сили,с теб сме!

Така ми е сдухано тази вечер...Тъжно ми е,не че знам защо...

# 284
Вече май не ми се играе тази игра. Усещам, че искам да си тръгне, да се махне от живота ми. Обаче - ми се струва, че колкото и той да говори непрекъснато за това как ще се отиде - мисля, че не е готов да си тръгне от нас. А аз се уморих да го чакам да се осъзнае... Време  е аз да прекъсна "връзката" май. Какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт