С диетата нещата вървят добре; макар да нямам още видима разлика, се усещам, че по-малко ми се набръчква на корема, като седна. Gertrudka, ти няма, мацка, да ме разбереш.
Лили, много ме разсмя с този ляв сопол

За телевизията, храните и т.н. ще се повторя, но не ми се вижда логично да се опитваш да се храниш свръх-природосъобразно, при положение, че живееш в град като София и караш двулитров бензинов звяр, примерно. Аз съм по средата, както винаги. Старая се да купувам от по-добрите (по-скъпите, но не най) продукти за готвене, избягвам пърженето, карам малка кола, изхвърлям разделно отпадъците. Впрочем, по повод на киселото мляко, си купих преди няколко дни био кисело мляко от Билла, фирмата е Хармоника (май мандрата била собственост на Малееви
). Досега се чудех все, заради цената - 1.62, обаче честно казано, страшно ми хареса на вкус. Видях, че има и прясно мляко на цена 2 и нещо за 1/2 литър, както и кашкавал 6-7 лв/300 г. Това и за Winnie като инфо, продават ги и в Пикадили.
Дени, добре дошли!
По повод на превозните средства, да ви разкажа вчерашния ни разговор с Ева в колата: "Мамо, това мотоЛ ли е?", "Да", "Като поЛасна, ще каЛам мотоЛ", "Ама то е много страшно, Еви, може да паднеш", "Аааа, не е стЛашно и няма да падна, щото ще се дъЛжа за дЛъжките.", "Мамо, а това колело ли е?", "Да, мамо", "А колелото мотоЛ ли е?" "Не, не е. Ти искаш ли колело, като пораснеш?" "Ааа, не, аз искам мотоЛ". После виждаме една жена с ролери. "А това какво са?" "Това са ролери - специални обувки с колелца." "А, добЛе, добЛе." " Ти искаш ли ролери, като пораснеш?" "Не, не. Аз искам мотоЛ". Рокерка, кво да я правиш.
Айде, отивам да работя. Как ще изкарам и утре, направо не знам
(много ме мързи)Хубав ден на всички!

Тичане и нищо друго. Ива продължава да е свръх активна и вече нямам сили да й смогвам на темпото. След като я вземем от ясла, не се прибираме в къщи,а се мятаме на пързалките пред блока и така до 22ч. С баща й се редуваме - една вечер аз,една той. Защо не иска това дете да се прибере,да вечеря,да си играе вкъщи,да разлиства книжка...поне веднъж седмично
И като сме навън,не стига,че тя върши най-големите дивотии,ами и ние се червим пред майките и бабите. Ива се мята от най-високата пързалка с главата напред( по корем), другите майки гледат
и Ели е станала голям "Защотко" "Коко е това? " или " Това ... ли е?" "Кой е това?"
Много пъти се е случвало Кари да удари детенце или друго да удари нея и ние с майките само сме се смели и никога не сме се одумвали! Все пак деца са...игрите им са такива.
Кари също хапва доста, ака по 2 или 3 пъти на ден и тежи 12кг
Дано да имаме късмет!
А вие варите ли го преди да го дадете на децата? Защото ние тук си купуваме прясно мляко в големи пластмасови бутилки и не се вари