СЕПТЕМВРИ - 09'24

• 13 359
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен  Hug
Дано всички дечица се оправят бързо fingerscrossed
Гледам, че пишете за вестителки, та понеже моя термин е края на септември съм съгласна да стана вестителка - която мама пожелае може да ми пише на ЛС и да разменим телефони Simple Smile
Аз също не се учудвам за 6-те килограма, защото от март до април бях качила 5 ,та вече общо съм качила над 10 Crazy. Моя мъж е романтик до мозъка на костите си и понякога ме нарича КИТ Mr. Green, а вчера ми гали корема и ме пита: А малкото китче рита ли Crazy
Ето тук има разни книги забременни:  http://shop.danet.bg/index.php?cPath=58_115
А за стриите - аз стрии си имам още от тийнейджърските години, когато злоупотребявах с диетите, така че съм им свикнала. Сега се мажа с какви ли не "доказани" мазила, но кожата ми е толкова тънка, че при мен нищо не дава ефект - преди два дни забелязах нови червени резки по корема, но сега пък няма да се самоубивам - важното е да сме  живи и здрави, пък който не ме харесва няма вкус Crazy

# 91
Киара за капките, от спешна помощ ми бяха казали килограмите делиш на 3, т.е. ако е 15 кила на прием се падат по 5 капки. Ама явно ..............  Thinking
А пък за стриите, появиха ми се в мига, в който родих, веднага една изскочи на корема, хем през цялата бременност падна голямо мазане и клепане, а сега още не съм почнала  ooooh!. Докато се начудя какъв крем да използвам и ще родя.  
ААаааа за прякорите, моя е сексуален- Виагрина, щото само съм излъчвала секс, но не съм ставала за нищо  Joy

# 92
няма грешка кантарът!6 кг за 1 месец!наистина много си хапвам Joy
а не ми личи,защото бях доста слаба и съм висока и сега ми отива с тия кг Laughing  но от тук натам вече ще са ми вповече.Абе,важното е бебчо да е добре,после ще ги свалям!!!!!!!!
Болничките дечица да оздравяват бързо!!

# 93
Киара за капките, от спешна помощ ми бяха казали килограмите делиш на 3, т.е. ако е 15 кила на прием се падат по 5 капки. Ама явно ..............  Thinking

Ми какво да ти кажа, за пореден път се убеждавам, че колкото доктори, толкова и мнения.  ooooh! Аз се успокоявам, че и вчера изрично питах сегашната ни педиатърка за капките Хексалгин и тя потвърди, че мога спокойно да й давам по 20 капки на прием. Радвам се, че засега само снощи се наложи да й дам, дано днес не ми се налага.  

А за прякорите ви щях да падна от смях.  Joy Моят мъж като никога още се въздържа да ми лепне някакъв, ама сигурно щото знае, че сега съм много чувствителна на тази тема и мога много да се разсърдя.  Laughing

vesita007, аз съм ЗА да си едната ни вестителка. И без това вече си имаме телефоните с теб.  Laughing Хайде да видим дали ще има и други желаещи.

# 94
Момичета,моят термин също е накрая,така,че и аз съм съгласна,ако вие искате!
Но според мен трябва да има и една от първите,че за нас последните кой ще информира! Grinning

# 95
  • София
 55 от мен!
Да питам аз, какво ядете когато имате киселини? Аз снощи не можах да спа заради тях и сега продължават и не издържам вече!!!  smile3514 Аз мислих за някакви обикновени бисквити, ама те са гадни...ако имате други предложения ще съм ви много благодарна   bouquet

# 96
Откакот спрях да ям, нямам киселини  Laughing. Избягвам кисели неща и солени, задължително вечеряме още към 6-най-късно 7. Незнам преди месец и аз бях много зле от водата и кафето ми се появяваха ужас беше, но явно бебето се понамести и не съм имала от две-три седмици.

# 97
55 от мен!
Да питам аз, какво ядете когато имате киселини? Аз снощи не можах да спа заради тях и сега продължават и не издържам вече!!!  smile3514 Аз мислих за някакви обикновени бисквити, ама те са гадни...ако имате други предложения ще съм ви много благодарна   bouquet
Някои казват, че дъвченето на дъвка помагало, други си слага една лъжичка сода за хляб в малко вода, а АГ ми каза, че и две-три резенчета лимон помагали. Явно при всеки е индивидуално - дано ти минат скоро, защото наистина е много гадно Hug

# 98
  • София
Аз снощи ядох салата, може и заради нея да имам проблеми сега  newsm78 И към 4:30ч сутрин изпих две чаши прясно мляко, мислих, че ще помага ама няма ефект  Sad

# 99
  • София
Весита, Поли благодаря Ви Peace но коя от тези книги е писана в последното десетилетие?
За киселините -  Покахонтас трябва да спиш с глава на по-високо, да ядеш по-рано и често и по малко! Чай от мента помага!!
Някой беше питал за целулита - Много внимавайте с кремовете против целулит. Те по принцип СТЯГАТ кожата, а по време на бременността трябва да я мажем за да се разтегля без да остана следи. При комбинация от двете може да си докарате много повече стрии освен целулита Naughty Това го видях при моята приятелка, която се нацепи като диня заради такъв стягащ крем...

Пак да питам - как спите? Възглавници ползвате ли? Знаете ли от къде мога да си купя бременнилска възглавница? Аз съм наслагала 3-4 около мен и скоро мъжо ще падне от кревата...отделно, че постоянно ги изритвам през нощта

# 100
  • Габрово
За вестителките май трябваше да си дадът телефонните номера и се слагаха на първа страничка- поне преди така процедирахме. А и е хубаво да има различни оператори и на кой на който номер по му изнася ще звъни.

Аз пък понеже напоследък не взимам магнезий и тази нощ имах няколко крампи и особено последната беше адски болезнена и сега ме боли кракът яко и вече ще съм редовна с хапчетата.
Киселини имам почти ежедневно и само с пиене на газирана вода ми олеква, а аз така да я мразя  Sick
бубара, значи живот и здраве може и да поведеш хорото в началото на август. Дано бебчетата са достатъчно големи до тогава  Praynig

# 101
На мен за киселените много ми помага водата или няколко хапки сух хляб, веднага ми изчезват.

# 102
Цитат
Пак да питам - как спите? Възглавници ползвате ли? Знаете ли от къде мога да си купя бременнилска възглавница? Аз съм наслагала 3-4 около мен и скоро мъжо ще падне от кревата...отделно, че постоянно ги изритвам през нощта
bubara, и аз спя настрани и с възглавници около мен - така ми е най-удобно Simple Smile
Ето тук има възглавници за бременни - http://www.spelta.biz/mothers_hose.php, но аз лично не бих дала 67 лв. за възглавница - и обикновените ми вършат работа, но всеки решава сам за себе си Hug

# 103
bubara ,аз спя настрани и по гръб и ми е много удобно,въпреки че,четох ,че не било хубаво по гръб да се спи,но аз не се усещам като се обръщам Rolling Eyes просто така се събуждам newsm78
Сестрата ми каза вчера,че по 1 път на ден е достатъчно да усещам бебо,ако не съм го усетила,трябва да ям,после да хапна сладичко и да легна на лявата страна и да чакам половин час,ако не ритне ,пак да хапна и да полежа още половин час,ако и тогава не ритне,да ходя да ме прегледат!
 Ако падна,независимо дали е по корем или не,задължително на преглед веднага
За надути крака,да се вдигат на високо вечер,ако не помага ,да се намали солта.А ако  +_това има и главоболие,което не минава след като съм хапнала и пийнала,пак на преглед!

# 104
Здравейте мами.Вчера бях на 3Д и всичко ни е на ред.Пола е потвърден на 100%.Много съм щастлива.Само малко изоставаме с развитието,около 1 седмица,но не било фатално.Може да се дължи на късна овулация.Виждам,че сте обсъдили доста теми за 2 дни Wink.
Секса-правим го почти всеки ден Crazy
Килограмите-вече съм + 10 Crazy
Стриите-все още нямам нови(само стари).Мажа се с маслото на Икаров.За сега съм доволна.
Спането-вече става кошмарно.Не ми е удобно никак,само се въртя и не мога да си намеря място,а и това пикане постоянно ooooh!
kiarra дано малката се оправи по-бързо Peace.На искам да те плаша,но и ние бяхме с 38 Т миналата седмица и без антибиоток не се оправи.Дано вие да успеете.За Хексалгина-Вики е 20 кг.,а ми казаха да давам по 15 капки newsm78.Май за всеки е различно.
bubara и аз ще раждам в МД.Нали За София става въпрос?А за ден на отворените врати не съм чула,ама аз и без това знам какво е,така че...
pocahontas80 за киселини съм чула,че помагат газирана вода и солетки.Аз все още нямам,но ще пробвам по-натам.

Общи условия

Активация на акаунт