Аз се върнах от Париж и нося малко подаръци, за тия дето са слушали... за Мечето - специален!

И Невенка пораснала и съвсем заприличала на майка си, и Цветето с пухкавите бузки вече ги подкарала лаптопите...
По всички останали теми не знам дали ще успея да взема отношение. За кърменето - да, до голяма степен е въпрос на нагласа. И да, оцелява се дори и на кисело мляко, ако се наложи.
Светле, туй с Дарето хич не е хубаво! На тая възраст трябва да наддава. Бебетата под годинка не са като по-големите деца, дето може да не качват или да слабеят. Не знам обаче какво да те посъветвам, а май и педиатърката ти няма идея, а?
Стискам палци на баба ти да понесе медицинските мъчения!
Исе, съжалявам, че хем сте с ТЕЛК, хем ви размотават за градината. Въоръжи се с нормативните документи и щурмувай ... където решават кого да приемат и кого не. Дано се пребориш!
Слушам ви, за плаж си приказвате, а аз се завръщам от 20 градуса максимална температура. Днес един чичо-бизнесмен в самолета, който беше облечен с риза и дебел пуловер тръгна и якето да си облича, макар да съобщиха, че вън, в София е 30 градуса.

Поздрави и всичко най-хубаво на всички останали. Рони, като имаш път през Варна, вярвам, знаеш на кого да се обадиш?