СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ - дръж се земьо, валериан не помага...

• 19 288
  • 395
  •   1
Отговори
# 330
МЪНКИ: В петък ще предават учебниците, каза Силвия. Завършването официално е в понеделник в 15,00 ч., като преди това нямат часове. Теб изръси ли те сина ти 15 лв. за кетъринг? Защото аз категорично отказах да плащам тая щуротия и детето беше подложено на опит за изнудване от страна на педагог-съветничката! Цитирам: Ако не платите, няма да участваш в програмата за завършването. После явно размислила каква беля си докарва с тези думички, пояснила, че нямало да участва само в почерпката. Кетърингът включвал хапки - сладки и солени и безалкохолно. За 15 лв.! Но пък щяло да има шатри и "много хубави сервитьори" (цитат). В двора на училището нали, не в някое баровско заведение. Купонът е за хлапетата от прогимназия само.

Кажете ми честно сега - аз ли не съм наред или има нещо сбъркано в тази история? newsm78 Ама честно ми кажете, няма да се учудя, ако вече откачам  и няма да се обидя  Hug

# 331
Често да ти кажа, АННА ЛИ
реакцията ми беше същата Twisted Evil
дадох му обаче пари,защото така него го лишавам
но ,15 лв ми се видяха доста пари за това нещо Naughty

а ,днес трябвало да занесат направени хвърчила по изобразително изкуство
който не носел--щяла слаба оценка да пише ooooh!
тези полудяха в това училище
аз лично замислям разговор с директорката тези дни  Twisted Evil

# 332
  • България
аз нищо незнам  по този въпрос Laughing
незнам и кога ще завършват в петък  или в понеделник

ние си имаме проблем с госпожата по физика
мин.седмица сина ми отсъства по болест ,другите са правили годишен преговор
а ,той  е отсъства тогава
и щяла 3 да му остави за годината
при положение ,че има 6-7 оценки при нея и е за твърдо 5?
та, днес ще прави годишен преговор в междучасието? Thinking
някои доста се вживяват  ,напразно се пънат
на финала страшно много се разочаровах от училището
4 дни отсъства по болест за тази година   и му излезнаха през носа

И ние сме така по физика. До последно ги изпитваха и накрая вчера име казала, че ще си разберат оценките в понеделник, когато им дадат бележниците!
 Аз й казах да не се впечатлява, защото и без това не може да направи нищо....

# 333
  • София
И в нашето училище учителите са луднали.Целия втори срок дремаха,а сега накрая пришпорват децата,а дори и са заядливи.Ние имаме проблем с учителката по английски.Вярно е,че тя не е балообразуваща,но дъщеря ми се чувства ощетена и иска да я изпитват на комисия.Аз също мисля,че детето заслужава повече,но заслужава ли си да си докарваме още напрежение с такова изпитване?И защо да му се не знае някои учители с лошия си подход,карат децата да намразват предметите?!

# 334
  • София
Виктория каза, че в петък ще си връщат учебниците и ще си получат бележниците. Видя му се краят!

# 335
  • В центъра на мръсотията
малко офф...
Мънки, много се изкефих на парчетата в подписа ти...  Sunglasses

# 336
  • There I was on a July morning
Нашите оценки са оформени, учебниците са предадени.
Изръси ме дъщеря ми с 42 лв. за някакви снимки и албум с целия випуск.  Shocked

# 337
  • София
И в нашето училище учителите са луднали.Целия втори срок дремаха,а сега накрая пришпорват децата,а дори и са заядливи.Ние имаме проблем с учителката по английски.Вярно е,че тя не е балообразуваща,но дъщеря ми се чувства ощетена и иска да я изпитват на комисия.Аз също мисля,че детето заслужава повече,но заслужава ли си да си докарваме още напрежение с такова изпитване?И защо да му се не знае някои учители с лошия си подход,карат децата да намразват предметите?!

Eli4ka73 , не си заслужава според мен да се натоварва детенце! И то точно преди важните изпити! Нали не ви трябва тази оценка?
Вярно, дразнещо е, детето е в правото си , но комисията е все пак от учители, нали? А на колегиална основа няма гаранция как ще мине

Лично мнение,...

# 338
Момичета, искрени благодарности за тестовете! Много бързи и отзивчиви сте! Hug

Аз да се похваля - напълнихме бележника с шестици след юр до последно. При нас историчката се беше заяла, остави петица за срока, но се смили след шестицата за първия срок и не ни загрози успеха. Grinning

Късмет на всички седмокласници и спокойствие на мамите им!

# 339
щяло да има шатри и "много хубави сервитьори" (цитат).
Ми бих дала 15 лева за шатра с "много хубав сервитьор"  Joy

Лили спомена нещо за албум. На класната ще купуват подаръкт, за който си събират пари и НЕ желаят намеса на родители.

На Кенгурото е постигнала 13-ти резултат  ooooh! Но пък е преди повечето осмокласници  smile3534

Довечера ще пиша за училището/щата в което/ито ще държи изпит.

За принтирането: не е кой знае колко време. Ако има и няколко принтера в училището - бързичко ще стане.

Що се бутате толкова за тия тестове  newsm78
Моля изпратете и на мен  Praynig
Просто любопитството изнутре ме изеде
asia_nk@abv.bg  (то май в профила ми го има мейла)

# 340
Нашите деца решиха да не дават по 20 лв.за албум, ами си го направиха сами.Няколко дена се снимаха в училище със всичките си съученици, с приятели от други класове и училища, с учителите, направиха си няколко клипчета, един татко се зае да го оформи, записа го на 30 диска и ще им го раздадат в понеделник.

# 341
Що се бутате толкова за тия тестове  newsm78
Моля изпратете и на мен  Praynig

И аз това се чудя.Получих доста тестове,за които съм благодарна.Дъщеря ми обаче още не ги е погледнала.Как е при другите?
Може би по този начин се чувстваме значими и щастливи,че сме помогнали на ближния.
А пък и докато си благодарим за получените тестове, страниците си вървят.  HugГледам че наближаваме 25-та  и идва време пак за нова тема.

На Кенгурото е постигнала 13-ти резултат  ooooh! Но пък е преди повечето осмокласници  smile3534

Ето една майка,която явно няма да се притеснява за изпита по математика.

# 342
  • В центъра на мръсотията
Ето една майка,която явно няма да се притеснява за изпита по математика.

Според мен тази майка изобщо няма защо да се притеснява...  Mr. Green Да му мислим ние - едно място в Немската по-малко...  ooooh!

# 343
Здравейте,моят син вече е оформен,завършва с една петица по физическо.Учебниците ще ги събират в петък.Пари за купон и албум ни ми е искал,предполагам е  платил със спестяванията си.Тази седмица не ходи на училище,седи в къщи и решава тестове.Смятам другата седмица преди изпита да почине 1-2 дни и после пак за следващия изпит.Определено той е по-спокоен от мен,дано се представи добре  на изпитите. Утре ще отида да видя къде са ни разпредели,дано е по-близо до вкъщи.

# 344
  • There I was on a July morning
Винаги преди да искам тест питам дъщеря ми дали ще го решава.
Обикновено казва - не.
Затова съм искала само един тест от СМГ по математика и тя го реши.

Общи условия

Активация на акаунт