Отговори
# 240
Най-вероятно не си свалила правилния файл - трябва да е от торента....Мдф са повечето игри....
 newsm78 ма знам ли де, моят го няма да го питам Laughing

# 241
здравейте на всички.отдавна не съм писала,но се надявам че ще ме приемете отново.

# 242
здравейте на всички.отдавна не съм писала,но се надявам че ще ме приемете отново.
  Hug   bouquet

# 243
Наистина много пишете  newsm78 Heart Eyes

Ние вчера бяхме на консултация, 10kg и 78cm е - едричък е - да е жив и здрав!

Музе, мен вчера една съседка ми донесе тази книга на Лоранс Перну - Аз възпитавам детето и аз много се учудих, щото толкова стара Thinking ама щом казваш че е хубава ще се стегна и ще я прочета kaffeetrmker_2

И Спас още яде 5 пъти на ден, мисля че още е рано за 4 пъти Thinking

# 244
борянче много си мила.ще се постарая да не изчезвам вече за толкова дълго,ама то с тези разходки все не остава време.а и александра е станала неспасяема,пълзи,тича с проходилката и се изправя в леглото и вече немога да седна на спокоиствие да пиша.сега спи и затова седнах за малко.
ние вече сме 8400 и 72 см. и имаме 4 зъбчета.
но в тази жега нещо не иска да яде.вашите бебчета ядат ли си нормално.

# 245
Ето малко снимки на които му се гледа http://www.snimka.bg/album.php?album_id=322665&pid=12431203

# 246
  • Бургас
Ей хаймана де одите бе Hug Hug Hug
Помислих ,че пак сте забегнали в Испанията-хихихихи.
Липсваше ми Hug
Влюбена само на разходка бяхме,а Николай обеща като почива да идем и на плаж newsm44
Ох и да се оплача от понеделник няма топла вода и е ужааааас smile3516
Ще е така 2 седмици-профилактика-а ние нямаме бойлер и сме върнати в праикторията-
кофа и канче smile3516
Ама няма начин ще търпим  Grinning
Да кажа за днешното мИню на пиклата.
1-супа/май пиле
2-пилешко фрикасе
3-кремче с горена захар
Да сега Никол омаха 2-рото и десерта/аз обрах само горната коричка,другото си го изяде Mr. Green/

# 247

Ох и да се оплача от понеделник няма топла вода и е ужааааас smile3516
Ще е така 2 седмици-профилактика-а ние нямаме бойлер и сме върнати в праикторията-
кофа и канче smile3516
Ама няма начин ще търпим  Grinning

Може да идвате у нас на баня, ама взимам пари  Joy Joy Joy
Много съм доволна, мойто хапна супата от кухнята с 2 сухара. Като за първи ден му дадох супата, че уж по лека храна  newsm78

# 248
недялче вече съм тук.и ти ми липсваше.браво на никол,щом си хапва кухнята.и аз мисла да я записвам от др седмица да видим дали ще яде от там,защото у нас вече нищо неиска да яде,освен ам и е голямо чудо и мъчене.
каменце браво и на вас,дано така да пробължавате

# 249

Patenceto84 Много е сладък, само за щипкане и цункане е Joy Heart Eyes

# 250
Светлето  Hug и от нас .Пате само за мачкане са ви бузките Grinning

# 251
  • при любимите ми хора
Ааа Неди,вие немате топла ,ние хич немаме вода днес.Правят профилактика на цял град и има да си смърдиииим. Crazy

Много съм доволна, мойто хапна супата от кухнята с 2 сухара. Като за първи ден му дадох супата, че уж по лека храна  newsm78

Каменце ,да питам за сухарите,предварително ли ги намачкваш ,за да ги сложиш в манджичката или как???Трябва да слагам на Маги  на обед в яденето,че кухнята от която й вземам яденето ,толкова редичко го правят ,че за супа може да мине,а не за основно!

Свате
,сега ме зариби с този Айнщайн,па немога да си го сваля...нещо ми дава да оптам после пак да се регистрирам,че много потребители имало! #Cussing out
Да го пратиш някакси??

Мммм готин малкък мъж!пупупу Heart Eyes

# 252
Гале това е България все пак, с много екстри.
Патенце страхотни сладури, а очичките им като маслинки .
Вики браво на момчето, май сте първенци и ни минахте по ръст.
Светле привет и от мен.
За сухарите забравих, аз ги натрошавам малко преди хранене и те си омекват.

# 253

Много съм доволна, мойто хапна супата от кухнята с 2 сухара. Като за първи ден му дадох супата, че уж по лека храна  newsm78

Каменце ,да питам за сухарите,предварително ли ги намачкваш ,за да ги сложиш в манджичката или как???Трябва да слагам на Маги  на обед в яденето,че кухнята от която й вземам яденето ,толкова редичко го правят ,че за супа може да мине,а не за основно!
Оооо Гале къде изчезна  Hug
За сухарите можеш да ги натрошиш и е хубаво да ги оставиш десетина минутки да се понакиснат после мачкам всичко с една вилица за по сигурно Peace
Какво прави Маги  Heart Eyes
Светле  Hug

# 254
  • при любимите ми хора
Благодаря за свткавичните отговори.Довечера ще купя сухари,че го измъчих милото ми дивне да сърба... Blush

Каменце
,нямам време да седна да ви пиша,само чета с терминатора в ръце.Вечер незнам къде съм от умора и заспивам права и пак не остава ред да пиша...ха така оправдах ли се малко? Mr. GreenТук кдето е компа на майка няма къде да оставя Маги и няма как да пиша..а ако я оставя в др.стая сама то тя се е пребила на мига...уфф Crazy

pepenikр,големи екстри,нали...да се чудиш да плачеш ли или да се смееш...вече на смях го обърнах ,че нерви не ми останаха Simple Smile
Последното е от вчера,купих играчка -книжка на Маги за дъфкане на Бертони.11лв...в къщи като я отворих...ме лъхва миризма на мухтъл!!!Вонииии ,ама вони ви кавам.Ходих днес да я сменя... #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт