Отговори
# 255
Сегааааааа, я да видим кой не е чел прилежно в предните темички!  Naughty
Нашето момче беше казало, че ще смени ника си от АРГХТ на Квазимодо в момента, в който им дадат зелена светлина за тренировки за наследник! И понеже някакви си там гадинки подскачат около светофара и се опитват да му попречат да светне категорично в зелено, то АРГХТ&Пиле взеха нещата в свои ръце и станаха регулировчици!  Mr. Green Joy И искам да ви кажа, мили мои, че Квази вече активно се включва в лудата надпревара за бебе!!!  newsm10 Ха, даже и снимката е сменил - сега още повече сияе, защото неговото Пиле е най-красивото... Crazy Heart Eyes

Ами пак явно някъде съм му изтървала края. Сори и благодаря за пояснението. Quasimodo  newsm10 

# 256
Олеле, ама то дойде датата за купона.
Я кажете варненската група с какво ще се предвижва натам.
Ако случайно реша/ме пуснат, да знам как да се телепортирам на мястото на събитието.
Аз иначе съм с кола задължително.

# 257
  • На планетата Земя
Зази, радвам се да те видя!

Маргаритка, най-важното е да си жива и здрава и нещата ти да вървят по план. Останалото ще се нагоди. Няма да скрия, че ако не дойдеш Жорето много ще страда, той повече заради тебе идва, отколкото заради мен  Joy Joy hahaha.

НА ГА, ураааа! Още един привърженик! Ще те пуснат, къде ще ходят. Кажи там кой трябва да те пуска, да го навием и него да дойде. Хайде, за всички купонясващи в събота ще има награди и изненади. Квазимодо ще изтанцива танца от аватара на Мили, вече го е научил наизуст.  Mr. Green

# 258
Знаех си аз, че ще ме нападнете
Цитат
така че който се измъква с изречението "Нищо - следващия път", да знае, че губи по точки...
Embarassed Embarassed Embarassed Blush
Съгласна съм с това! Знам, че губя и то много Cry само да знаете как ми се идва Weary амааааа какво да направя......  Малееее, Квазимото ще танцува, а аз ще  изтърва такава гледка smile3516 е това вече е прекалено!!! Joy Joy Joy

# 259
Знаех си аз, че ще ме нападнете
Цитат
така че който се измъква с изречението "Нищо - следващия път", да знае, че губи по точки...
Embarassed Embarassed Embarassed Blush
Съгласна съм с това! Знам, че губя и то много Cry само да знаете как ми се идва Weary амааааа какво да направя......  Малееее, Квазимото ще танцува, а аз ще  изтърва такава гледка smile3516 е това вече е прекалено!!! Joy Joy Joy

Еееее не ме дразнете де.....
То аслъ и в Тръново може до роди човек сигурно  Flutter, ама съм наникъде, а много ми се идвааааа  Sad

# 260
  • На планетата Земя
То аслъ и в Тръново може до роди човек сигурно  Flutter

Лени, ако ти кажа, че аз ще те изродя там на върха  Mr. Green, ще ти се види ангел онова докторче, дето е приятел на твоя докторец.

Така че не се знае к'во пичиелиш, дет съ вика!    Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 261
... Впрочем Quasimodo. как път ти текна да търсиш какво значи част от ника ми, да не говорим че малко по-различна е историята тук, но уцели почти в десятката...  Laughing
...
Ами с типичните за мен тежки пристъпи на полиглотизъм  smile3506 няма начин да не изказвам разни предположения  Blush
Честно казано Съдба по не ми допадна  Crossing Arms Камъче си е баш на място, а  и напоследък проявявам силен афинитет към немския  hahaha Rolling Eyes , а от него до шведския ей го къде е  Crazy
Всъщност нали знаеш, че интернет е едно малко село, в което всеки преди да влезе все едно си е събул гащите и няма скрито покрито  Mr. Green Та в този ред на мисли - истинското ти име е изключително красиво, според мен  Hug Heart Eyes Hug
Детективче съм аз  smile3530 Скоро можете да очаквате да сложа в албумчето папарашки снимки на Хъни-Бъни и други тайнствени персони от темичката  Crazy  Joy Joy Joy Joy ...
Хи-хи... докато пиша тези редове и... щраааааак  newsm66 и мен ме разкри едно "старо" приятелче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Алоооо Party девойчето  Hug да не мислите вече за трето  Mr. Green

Lennyh, Lennyh, Lennyh...   Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap След такова бурно скандиране от страна на публиката, можеш сериозно да се замислиш  smile3506 Нямаш право да разочароваш феновете и всенародната любов Mr. Green

# 262
Хайде и аз да кажа "дзак" в темичката.То докато се натуткам и станало за "Добър вечер" Joy
Зази,продължавам да стискам палци!И както казват:"Всеки ден ще е така до победата!"(19.06.) Praynig Praynig PraynigТрудно е в 21век без ток,нооо...сега на първо място е мътенето Laughing
Рослем,Марги и за вас Praynig Praynig Praynig
Квазимодо,честит край на "карантината" Simple SmileИ честито ново начало! thumbsupЕдна романтична вълна се е задала от североизток-море,лунааа,джинчееее... WinkЯ аз да питам пак-вярно ли е,че се минава на интервю във Варна,преди да имаш достъп до снимки? newsm78
Камъче,добре дошла сред нас!Имахме нужда и от северен лъч! Hug
Лени Hug
На га,скорошно оздравяване! Simple Smile
На всички  Hug Hug Hug!!!

# 263
Ох и аз да си кажа че все още незнам къде и при кого ще раждам. Чакам мойто АГ да ми спретне срещичка ама ще видим.Да не говорим че изпадам в ужас от упойки и все ме е страх нещо до края да не се обърка.Айде да не ви пълня главата с мойте бременни питеснения.Добре дошли на новодошлите.А пък Квазимодо да се пхвали още следващия месец с  EFPна Пилето.Това с тестчето важи за всички които бебеправят.
Големи гушки на всички Hug Hug Hug

# 264
  • там където мога да си закача хамака
Я кажете варненската група с какво ще се предвижва натам.
Ако случайно реша/ме пуснат, да знам как да се телепортирам на мястото на събитието.
Аз иначе съм с кола задължително.
Автобус. Фирми всякакви. Почти през час има автобус за София, но си вземаш билет за Търново и слизаш там. Отиването е лесно, връщането е малко по проблемно, но може да успееш да убедиш някоя фирма да ти продаде билет предварително. Ако не на място.

То аслъ и в Тръново може до роди човек сигурно  Flutter, ама съм наникъде, а много ми се идвааааа  Sad

Не си и помисляй да раждаш в Търново. Не питай защо. Ще се видим на друга среща когато ще си вече с бебока на ръце.

Зазинка  newsm17 newsm17 newsm17

Добре дошли на новите момичета.

# 265
...
Не си и помисляй да раждаш в Търново. Не питай защо. Ще се видим на друга среща когато ще си вече с бебока на ръце.
...
Хайде сега  Crossing Arms Точно я навихме и направо ми е пред очите как стяга багажа и ти... да не ражда в Търново  Confused
Ако лекарите не са читави, ние за какво сме?!? За този дето духа ли съм минал курс по първа медицинска помощ и в шофьорските курсове, и в казармата и съм изгледал всички серии на "Д-р Куин лечителката" Crossing Arms
Аз от правене на бебе не съм се уплашил, дето е 1000 пъти по-трудно от израждането, та 20 минутно прекъсване на купона за едно раждане ли ще ме стресне  Naughty
Не си права да подкопаваш ентусиазма на младата девойка. Щом иска нека дойде  Rolling Eyes

Аз писах на PippiМ (Пипилота Виктуалия Транспаранта Ментолка Ефраимова по баща Дългото чорапче), но да се изясним и с другите - критерия за раздаване на парола за албумчето е определено субективен, но не е измислен ни най-малко за да засегне някоя от вас. Просто едно малко правило  Mr. Green Лична среща с мен определено е + в досието на кандидатите  Mr. Green Позволявам само на мен да се сърдите, защото "Критерият това съм аз"  Crazy Crazy Crazy

# 266
Здравейте ненагледни.

Права е Милли за статията .Прочетох че е с електронно абониране и някой наистина я е превел. Пост вам ви я на порции че е дълга а според мен всяка позиция си изисква размисъла. Коментар - моят ще дам най-накрая - просто по неща които ме вълнуват и комбинирано с допълнително информация- мисля че ще се получи съчетание на полезно с интересно.

_____________________________________________________________________________________________________
Продължение :

6
Не мога да повярвам, че вече е 6 ден. ОК, да започваме.
Може би сте чували, за нарастващия дебат относно дали пиенето на кафе (или други кофеинови напитки) може да е причина за забавяне на бременността. Направени са различни проучвания, и някои казват, че да, кафето пречи, а други твърдят точно обратното.
Някои изследвания предполагат, че дори и една чаша кафе на ден може да намали шанса за забременяване на жената за 12 месечен период с повече от 50 %. Три чаши на ден и процента скача на 175.
Въпреки че дебата за кофеина е далеч от установения, Д-р Марк Леондирес, директор на Репродуктивната медицинска асоциация, насърчава пациентите да стоят на сигурната страна и да отбягват кофеиновите напитки докато се опитват да забременеят.
Бих казала, че това е отличен съвет. Ако искате да забременеете по-бързо или това ви е отнело повече време отколко сте се надявали, не мислите ли, че най-добре е да сте на сигурната страна?
Ако се чувствате депресирани без вашата сутрешна доза кафе, трябва да знаете, че има и други напитки, които могат да го заместят, без да попречат на фертилността ви. Проверете в глава $ на моята книга, за да откриете напитките, с които можете да заместите кафето.

7
Как си тече времето? Вече е ден 7 - последния ден от моите 7 доклада.
Надявам се, че ви беше приятно да прочетете тези съвети от последната седмица, както ми беше и на мен приятно да ги споделя с вас.
И най-много от всичко се надявам да запомните да отбягвате всички неща, които дискутирах, така че да можете да увеличите шансовете си за забременяване.
Когато се опитвате да забременеете е много важно да елиминирате колкото можете повече от медикаментите, които взимате, доколкото е възможно това. Говорете с лекаря си за предписаните си лекарства. Може би ще трябва да спрете да ги взимате или да ги замените с други.
Мъжкият фактор е приблизително 40% от всички случаи на безплодие. Да забременеете не е само женски проблем! Едно от лекарствата познато като поразяващо мъжката фертилност е Тагамет – използва се за лечение на язви, стомашно-чревни проблеми и инфекции на уринарния тракт. Този медикамент може да има вреден ефект върху продукцията и броя сперматозоидите.
Изхвърлете ги!! (Или поне ги скрийте за известно време).

8
Получих няколко мейли със запитване какво мисля за продукта Овулекс. Ако не знаете за какво става въпрос, това е продукт, който претендира, че има чудотворен ефект върху зачеването.
Първият ми инстинкт, след като чух за него бе, че звучи твърде хубаво, за да е истина!
Но след като нямах персонален опит с този продукт, реших, че трябва да направя някои проучвания, за да се погрижа за моите читатели с безпристрастен опит за неговата ефективност.
Най-общо, продуктът представлява средство подпомагащо възстановяването на хранителни и хормонални нарушения и спомага удължаването на овулационния цикъл.
Това е велико твърдение и има много препоръки на техния уебсайт от доволни (бременни) жени...но...дали наистина работи?
Направих някои важни проучвания да проверя какво мислят за него жените в интернет, които се опитват да забременеят и мненията са изненадващо добри. Много жени споделят, че продуктът им е помогнал да забременеят или просто им е помогнал да нормализират цикъла си.
Не вярвам, че има магически отговор за всички, така че напълно е възможно Овулекс да помогне на някои или много жени, но не бих казала, че това със сигурност ще работи при вас. Както и да е, компанията предлага да ти върне парите, ако не подейства до 1 година като гаранция, така че няма риск просто да се опита.
Моят съвет е, че ако имате нерегулярен цикъл или сте готови да пробвате нещо ново, за да си помогнете да забременеете, това е продукт, който несъмнено си струва да опитате.
http://www.pregnant-get.com/ovulex.php

9
ОК, знам че 7 дневния курс за който се записахте вече приключи, но е трудно за мен да издържа да не споделя още няколко съвета за зачеването.
В глава 4 на моята книга, Персонален път за забременяване, предлагам няколко начина как да увеличите количеството и качеството на цервикалната слуз. С добро качество на цервикалната слуз, спермата ще има много по-голям шанс да достигне до вашата яйцеклетка!!! Не мога да разкрия всички тайни в този мейл, но все пак ще споделя една с вас. И тя е толкова проста. Предполагам, че ще се изненадате и никога не сте си и помисляла за това! Какво ли е?
Вода. Пийте много от нея. Защото, ако пиете по 8 чаши на ден, това ще увеличи вашата цервикална слуз и ще подобри качеството й. И тогава, ще помогне на сперматозоидите да стигнат до там, където трябва да бъдат.
Надявам се това да ви е от полза.
Поздрави
Бет

10
Много от жените знаят, че като взимаш достатъчно фолиева киселина, витамин от група В, може да предотврати риска от някои вродени дефекти, които стават в ранна бременност. Но новото доказателство сега предполага, че фолиевата киселина намалява плодовитостта при мъжете и може да увреди ДНК на сперматозоидите.
Ето това открих по тази тема
http://www.health24.com/Man/Sex/748-751-758,11647.asp

11
Навестявам ви, за да ви оставя кратка бележка с нещо важно, което може би не осъзнавате.
В предишните си предупреждения ви писах, че трябва да се избягват лубрикантите, защото могат да увредят сперматозоидите и да са причина да не можете да забременеете.
Още нещо, което трябва да избягвате и което може би не осъзнавате е оралният секс. Когато се опитвате да забременеете е добре да избягвате орален секс във фертилните дни.
Причината е, че в слюнката се съдържа бактерия, която уврежда и е разрушителна за сперматозоидите. Ето защо вие не трябва да имате слюнка в която и да е площ, където има сперматозоиди.
Просто избягвайте този вид секс по времето на овулацията, когато се опитвате да заченете.

12
Както знаете, аз винаги търся нова информация по темата как да забременеем.
Усъвършенстването на вашето умствено и физическо здраве може да подобри шанса ви за зачеване. За да създадете оптимална обстановка на зародиша да расте и да се храни правилно, трябва да взимате правилните добавки и да избягвате вредните токсини. Това са някои примери какво трябва да направите, за да подобрите вашата фертилност.
Постоянно се натъквам на дискусии, че никога не сте се замисляли какво може да навреди на вашата плодовитост. Става дума за токсичния ефект на живака. Вече съм писала за този ефект и че трябва да се избягва рибата, в която се съдържа високи дози живак. Но сега имам предвид за живака във вашите зъби. (Авторката е дала английски сайт, но ако напишете в Гугъл за живака в зъбите на БГ език, ще излязат много линкове и на български по темата)
http://www.wholebodymed.com/library_education_details.php?pid=31

13
Искам да обърнете внимание на следната информация, на която попаднах по време на моето проучване.
Чували ли сте някога за Госипол (gossypol)? Не? Е, признавам, аз също не съм чувала. Това е токсична субстанция, която се открива след обработката на памука (Gossypium), която най-често се отделя с хидогениране, когато се прави олио от памучно семе. Защо трябва да сте предпазливи? Защото съставката госипол обикновено действа като противозачатъчно хапче при мъжете. Значително намалява броя на мъжките сперматозоиди, тяхната подвижност и действително в Китай се смята за мъжки контрацептив.
Независимо, че повечето от съставката госипол се отделя от памучното семе, част от него остава. Така че, за да сте сигурни за себе си е добре вашия партньор да избягва продукти направени от олио от памучно семе. Това обикновено може да бъде дресинг за салати и особено снаксовете - както и картофения чипс.
Моля ви, поглеждайте етикетите и не ги консумирайте.

Следва ...
______________________________________________________________________________________________________________

Сега ред по ред
Николче мисля си за теб макар и да не ни пишеш повече за притесненията си.
Миленце проблемите с обмяната са май бич на нашето поколение свързани със стреса и ежедневието. добре поне че хормоналната картина в норма.
Йоси - лекарствата на Хималайя се внасят в Бг от доста време. Ние опряхме до тях за ставно лечение което беше невъзможно с традиционни препарати заради стомашни проблеми. Подкрепям мнението ти че са безценни като представители на нетрадиционната медицина. Историята която си разказала е много полезна като пример - че не всичко се поддава на антибиотично лечение.
Друже Аргх- Квазимодо. И аз съм го прочела по диагонал това за смяната на ника. Много се засрамих защото гледам да съм в течение с всяка точка във форума. Трябва да подчертая че си избрал за аватара си любимата ми снимка , но направо ми се набива на очи, че пилето те гледа там влюбено влюбено...
Освен това тази луна така свети в прозорците че ми е писнало от нея. Ние сме на 8ми етаж, южно изложение, без пердета и в периодите на пълнолуние е все едно че луната наднича в прозорците. Красавица е за разходки на плажа обаче иначе доста ярка досадница когато трябва да спиш  Joy
Бънка- гелчето ще го коментирам като привършим статията и направим ретроспекция.
МАрси- правилно са ти писали, мляко, млечни изделия, сладко, шоколад, кафе - всички да се избягат. Все пак обаче трябва да ти е ясно че често гъбите са неразделна част на естествената флора и се появяват при стрес, промяна на сезона, здравословни проблеми, приеми на лекарства и други. Колкото и да ги мориш не можеш ги изкорени а само да ги "приспиш" .
Мими23 върна надеждата в мен, че не разглезвам чак толкова сина ми, защото аз също всяка вечер го приспивам каквото и да ми струва. Значи това което правя е нещо ненормално, защото като споделя с други ме гледат като извънземно- защо просто не го бухвам в кревата и да го оставям сам да заспива ...
Зазинка много ми хареса "учудващото спокойствие". Ще чакаме да ни просветиш в развитието на нещата.
Димана забравих да те поздравя с добре дошла при нас.
Иф-че, ти мина най трудната част от нещата - бременността , сега раждането е най-лесното. Спомням си че си със секцио по предписание. Не виждам какво се кахъриш за упойките, сега и в Аг и в Окръжна има невероятни анестезиолози- идват подробно разпитват, конспектират и следят на самата маса как реагираш на упойката. Не като преди 15 години- хакват ти нещо и ако не се върнеш тръгват да те връщат ... Joy Това беше шега. Хайде кураж, остави лекарите - те си знаят работата. Твоята задача свършва до там.

Всички с коремчета - странични прегръдки че вече всички сте с едно коремче напред.
Всички неупоменати - гушкам ви.
Има и такива дето само коментират в последно време , а нищо не пишат за себе си - примерно Данката, Деми, Прасковката, Мишанка- тичат по тъча. Споменете нещо момичета - нямам в предвид във връзка с темата ( това го мразех отпреди- споделете докъде сте сигнали - ПФУУУУУ) , а просто нещо лично за себе си.

Аз лично съм в шок. След 10 дена гърч,няма развитие по проблема с "гърнето" освен че викаме с пълно гърло НЕ ПИШ докато пикаем на гащите. Гърнето стои обикновено на масата или бюрото на татко. Чудя се след колко време трябва да потърся други решения или да пусна нова тема в "майки бъдещи и настоящи "  newsm78 ...

Лека вечер на всички и повече усмивки.

# 267
Хайде сега  Crossing Arms Точно я навихме и направо ми е пред очите как стяга багажа и ти... да не ражда в Търново  Confused
Ако лекарите не са читави, ние за какво сме?!? За този дето духа ли съм минал курс по първа медицинска помощ и в шофьорските курсове, и в казармата и съм изгледал всички серии на "Д-р Куин лечителката" Crossing Arms
Аз от правене на бебе не съм се уплашил, дето е 1000 пъти по-трудно от израждането, та 20 минутно прекъсване на купона за едно раждане ли ще ме стресне  Naughty
Не си права да подкопаваш ентусиазма на младата девойка. Щом иска нека дойде  Rolling Eyes

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Ама направо наполовина го бях стегнала ....... мислено   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
То хубаво ми припомнихте, че трябва да се стегне и бойната готовност защото времето си тече, а в последния момент не се правят такива отговорин неща  Simple Smile

Добре, че ме развеселихте защото тази вечер имах екстремни преживявания с т.нар. "батковци"  Crossing Arms Thinking Naughty
И сега съм  newsm66 newsm66 newsm66 afwitch afwitch afwitch, а те са  newsm43 newsm43 smile3519 smile3519
Ама трябва да има ред с толкоз мъже в една къща все пак!

# 268
  • София
А така, Лени, строявай ги мъжете. Даже и малките мъже трябва да знаят, че жената е специална и трябва да бъде носена на ръце, а не ядосвана.....
Камъче, днес така набързо приключих (компютърът ми буквално угасна секунди след като публикувах поста си) и не успях да ти кажа: Добре си дошла при нас, чувствай се като у дома си.
Квазимодо, трябваше и "Доктор Хаус" да споменеш, и "Спешно отделение", а защо не и "Болница на края на града".... Може би тогава Лени щеше да се предаде  hahaha
Иф-че, няма страшно от упойките. Аз си сметнах, че за последните 8 месеца имам 5 пълни упойки. Само един път повръщах, но то май беше от въздуха, който ми бяха вкарвали при лапароскопията. Ще видиш, че всичко ще се подреди.  Peace
Регенце, още малко търпение ще е нужно по въпроса с гърнето.....  Tired Сега се връщам да прочета внимателно статията.
Лека вечер на всички. Ние сме на гости и тази вечер, но има лъч надежда, че утре може да ни пуснат тока.  Praynig

# 269
А така, Лени, строявай ги мъжете. Даже и малките мъже трябва да знаят, че жената е специална и трябва да бъде носена на ръце, а не ядосвана.....
...
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 ... Ама не мога  Joy Joy Joy Представяте ли си двете катерици, като истински джентълмени проявяват уважение и понасят Lennyh на ръце  Shocked Shocked Shocked
"Хайде сега проявете уважение и пренесете мама от кухнята в спалнята, че вече и се спи".
Горките деца  Crazy Ще им се отще от уважение, още преди да са се влюбили тайно в иначе съвсем кльощавото комшийче от шестия етаж  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт