Лятото дойде, ще ходи на море сладкото хлапе

• 18 703
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Алекси, напълно те разбирам как се чувстваш. Много е трудно - особено първите седмици, докато си организираш нещата така, че да разчиташ само на себе си.
Дани, тази година нито веднъж не сме ходили на плаж (миналата ходих само веднъж - есента).
Хелче, весело изкарване на морето!
Гери, честит рожден ден на майчето ти! Желая й здраве и тревогите покрай сестричката ти да отминат!
Щях да пиша още, но ме викат - ще ходим на рожден ден, а аз се мотам Simple Smile.
Хубав ден на всички!

# 166
  • София
Добро утро посестрими Simple Smile

Оставиха ме да поспя до към 10 и нещо Simple Smile Сега всички са се събрали в хола... Алекс е най-гласовитият. Играе с нещо, изпуска го и започва да пищи. Докато някой не му подаде занимавката (обикновено кака му). Проявява характер момчето. Нищо не дава. И се сърди, пищейки, ако изпусне нещата от ръцете си.

Натискам мъж ми да ни води на море Simple Smile Преди да забременея бяхме в Черноморец. Накарах мъж ми да звънне. Може би пак там ще ходим. Видях обаче, че хотелите с басейн не са много по-скъпи от квартирата. Та не се знае де ще сме.
Най-вероятно трябва да им направя по някоя баня преди морето. Аз имам 1-2 бани по рождение (баща ми е мургав, не баш като мангал де Simple Smile), но мъж ми и децата са бели като сирене.
Като тръгнем за морето най-вероятно ще останем една нощ в Бургас, няма да ни пуснат да продължим надолу Simple Smile

Не мога да се поставя на мястото на мамите с работещ татко в чужбина. Мъж ми е моряшки внук. И двамата му дядовци са капитани. Но той не е тръгнал по техният път.
Беше на тиймбилдинг от фирмата за 3 дена. Аз луднах сама у нас. Не мога да си представя да липсва за повече.

Хубав ден ви желая.

# 167
Здравейте, момичета Hug
 Аз четох по диагонал, че много сте изписали. Laughing Ние тези дни сме малко по-заети и не ми остава много време за компа , но така е по -добре , че има дни чак се ядосвам на себе си. Лаура като спи, а аз вместо да свърша нещо се забивам пред пс-то. Mr. Green
 Гери бързо възстановяване на сестричката ти  bouquet, поздрав и на майчето за празника  bouquet( малко със закъснение Embarassed)
Hellche весело изкарване на почивката Hug. Дано им хареса на децата
Дани много кофти това с почивката, че така се получи с Вероника. Май пак имате нужда от почивка, че май само нерви потрошихте в Германия.
Вики_76 поздрави и от мен за успешното завършване на учебната година.   bouquet
Ан Мари Аз преди една година, като имах проблем с пс-то си купих една карта на Ортел( предплатени услуги, на един тукашен оператор) Званях на родителите  и сестра ми всекидневно за 0.13 цента на минута, но на домашен телефон Peace. Дори през летния сезон след 18 часа имах 50% намаление и ми излизаше за по 0.07 цента минутата. Накарай майка си да провери в Испания за нещо подобно. Няма начин да няма и там Peace. След като в малка Белгия има дори два оператора такива, а Испания е каде каде по-голяма и също с доста емигранти. Thinking. Дано съм ти била полезна Wink
 Приятен неделен следобед  на всички Hug

# 168
  • София
В квартирата май нямат дом. телефон, не съм сигурна. Аз у дома също нямам дом., имам voIP. Разговорите са значително по-евтини. Направих и на мама acc. Разговорите пом/у ни са безплатни. Но за целта й трябва нет.
Тя ми е казвала, че има разни евтини оферти, но основно за разговори с домашни телефони. На мен не ми пречи да й звъня от мобилният, но тя все мрънка Simple Smile

# 169
  • София
Здравейте, пиша ви от морето   grinning039 Е слънцето залезе, но аз ви пращам малко вируално.
Тук е много хубаво. Днес пристигнахме към 3 часа, разтоварихме багажа и отидохме на басейна. Той е топъл, с минерална вода, но за съжаление няма детски. Утре ще отидем на плажа. Въпреки това много им хареса и на двамата. Отначало ги беше страх, Лора седна на един шезлонг и категорично отказа да се доближи  до водата, а камо ли да се съблече. Дани някак го убедихме да седне на ръба на басейна и да джапа с крака. Постепенно и Лора се присъедини, поджапаха и се съгласиха да ни гушнат и да се наморкят целите. 1 час не можем да ги извадим после, взехме и пояси. Дани с рев гоо прибрахме. После на веечеря няма да ви казвам какво ядене падна Simple Smile

muyldermans, радвам се че не си ни забравила. Simple Smile Как е Лаура? На Аватара изглежда голяма сладурана.

АнМари и ние сме без домашен телефон, бяхме си пуснали през интернет, после от мтел, но се отказахме, защото така и не го ползваме, а само го плащаме. По принцип скайпа ми е най-удобен, имам и предплатени кредити и мога да звъня, но основно по него си говоорим със сестра ми.

Лека нощ, утре ако има време ще пиша пак  Hug

# 170
  • София
Хелче, да си изкарате супер на морето Simple Smile После да покажеш снимки Simple Smile

Дом. тел и аз не го ползвам. Зареждам само сметката на мама. Тя звъни на вуйна по този тел. Сега като си спре нет-а ще прехвърля парите в моята сметка. Да й звъня на нея Simple Smile

Алекс има нова синка на главата, на челото. Синя линия. Дияна казва, че не знае как се е ударил Simple Smile

# 171
  • София,
Днес пак е пълна пустош в темата, къде сте всички Tired
Ние вече сме в София, и цял ден чистя готвя, то като ни е нямало десет дни хлебарките са си направили пиршество в къщи Mr. Green. ГОлямо подреждане и бърсане падна,  Crossing Arms
Хелче как е времето на морето, тук цял ден вали и е студено,  #Cussing outа аз се надявах на хубаво време и на разходки Thinking
МИлдерманс Лаура е много сладка и е страшно пораснала Hug
МИдичка и на мен ми писна вече с тези болести, ама какво да направя. ВЕроника уж е по добре, тази нощ дори не е кашляла изобщо, но като и правя инхалация и все още прохърква след това, явно има още секрети и продължавам да давам АБ-то поне до сряда -докато не я прегледа др. Куфарджиева.
Ан - МАри аз последния път прах количката с една четка и с вениш, разгтворих го в един леген и така търках - мазах, само дето се задържа  два дни чиста и сега пак е за пране, ама какво да се прави Sick

# 172
  • Burgas
Аз не съм Xелче,но да отговора,на морето времето е много хубаво-слъчево,но не много горещо има вятър,но може би довечера да завали,така даваха прогнозата.

# 173
Здравейте.
 anik79-благородно ви завиждам за хубавото време. Тук е отврат. Вали като из ведро. А тъкмо си изчистихме дворчето отпред пред кооперацията. Посадихме си и цветя. Но след този проливен дъжд незнам дали въобще ще се хване нещо. Тук предизборно оправят тротоарите,подновяват детските площадки(по-скоро замазват положението),а сутринта косиха и трева. В 7.30. Ужас. Добре ,че 20 мин след като започнаха и заваля та си тръгнаха. Че тъпата косачка така бучеше. А сега са зарязали тревата на купчинки на улицата и тротоара. Като се затопли незнам как ще опазя Мария да не се рови в тях.
Дано спре малко да вали ,че ще откачим само у дома. НА съседчето са му сложили сутринта МПР ваксината и педито е казало и ние да ходим да ни я сложат. НО аз все още си правя оглушки. Страх ме е. Не че има къде да й избягам . Другия месец сме на консултация и тя пак ще настоява да я сложим.
На нашата количка платнената част се сваля и я изпрах директно в пералнята. С центрофуга исъхна за една вечер. Но сега пак е мазна от Пом Бер.
Хелче-дано се задържи хубаво времето при вас и да се насладите на почивката.
Гери-вие как сте?
muyldermans -куклата е страхотна. Изглежда много голяма. Пу-пу. Дай още малко снимки. Разкажи малко повече за нея. КАк сте?

# 174
Виж ,тиии Laughing Anik79,е от бургас Hug
Тука времето, наистина е страшно.Ние с Жорко, пихме кафе и вече сме у дома.
Аз съм се развихрила, и чистя newsm75 1ironing wash hang
Хелче ,и аз искам да гледам снимки. Hug
Ivanah,как сте?

# 175
  • София
Времето скоро май няма да се оправи. Цяла седмица го дават да вали и трещи (поне за София).
Вчера черпих Алекс с жълтък, услади му се Simple Smile На 30ти ще взема бележка от педиатърката и ще видя да го запиша на кухня. Съмнявам се храната от кухнята да му стига, но ще видя как ще е.

Дани, аз прах със Сано и Вениш. Но не обрах хубаво пяната и останаха петна. Тези дни пак ще я изпера, но в това скапано време не знам колко време ще съхне.

# 176
# 177

Добро Утро ,момичета.
Закуската е от мен Wink
В бургас рано сутринта, имаше страшна буря. Ужас  #Crazy

# 178
Добро утро и от нас Hug.
ГЕри-страхотна закуска Heart Eyes.
Гледах снощи времето и казаха ,че днес бурята ще е при вас. Тук в момента грее слънце и ще се възпползваме да се разходим малко ,че не се знае кога ще завали пак.
Лек ден на всички.  bouquet

# 179
Времето е хубаво, и в бургас.
Днес  вече, сестра ми си  е в къщи.С Жоро, ще и ходим на гости.
До края на седмицата, ще излезат и резултатите Praynig Praynig Praynig
Семирамида, как сте?

Общи условия

Активация на акаунт