Лятото дойде, ще ходи на море сладкото хлапе

• 18 703
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Здравейте! Аз се изгубих малко, но взех и останалите изпити и тази учебна година приключи!
Много болни дечица е имало тази седмица, в която не бях ви чела!
Хелче, има вероятност това да е било странична реакция от Превенара. Вики 3-4 дни след първата доза бе като болен - отпуснат и с висока температура. След втората доза нямаше странични реакции.
Дани, ама и вие една почивка сте имали Sad.
Гери, и Вики доскоро понякога вървеше с вдигнати ръчички.
Аз нали се бях учудила на диагнозата на невролога, че Вики е хиперактивен. След единия ми изпит тати беше пропуснал да даде обедната доза на ноотропила. На другата сутрин имахме съвсем различно дете - полягваше, стоеше много дълго на гърнето, с 2 думи - доста по-непалаво. В началото се стреснах да не се разболява, но после се замислих за ноотропила. И оттогава му давам само сутрешната доза и е така спокоен. Явно все пак невролога е бил прав.
Ние другата седмица ще ходим на планина, а след това тръгваме на ясла. Мисля после като отмине стреса от яслата да го заведа на логопед - да видим дали още е рано или не.
Сестричката ти как е? И аз се надавам всичко да е наред, изследванията да са добри. Лапароскопска беше операцията, нали?
Целувки на всички  Hug

# 151
  • София
Добро утро и от мен.
Вики радвам се за изпитите.   bouquet
Абе не знам дали е от превенара, беше минала повече от 1 седмица, но не е изключено. Вчера ги оставихме при майка ми за да стегна днес багажа на спокойнствие и тя каза че сега сутринта обрива е по-добре, много по-спокоен. Аз взех Фенистил, че на лицето много се чешеше и днес пъпките били даста избледняли. Другото е че от вчера наобяд спрях Нурофена и си мисля, че може и от него да е било, пишше на листовката, че в редки случай може да се появи подуване или обрив. Май следващия път ще сме на парацетамол.
Приятен ден на всички, аз ще се захващам с багажа. Чао ча сега  Hug

# 152
  • София
Добро утро и от нас.
Положението при нас е спокойно. Алекс едвам си изпи сутрешното мляко и се чудя дали не го мъчат пак зъбите.
Успял е пак да се прехапе, но този път устната.
Днес мисля да го почерпя с яйце Simple Smile
Мислехме краят на месеца да ходим на море, но педиатърката каза на 30ти задължително да отидем за ваксината. А и отдавна не сме го мерили. Според мен е към 9 и нещо. Ще я питам и за морето. Мислехме да ходим на квартира, но видях, че хотелите с басейн не са много по-скъпи. Още не сме се ориентирали Simple Smile
Дребното има какви ли не музикални играчки, но се плаши от звуци. Дияна преди малко беше слязла до магазина и като се качи звънна на входната врата. Алекс доста си поплака.

# 153
Добро утро HugИ аз мисля ,днес да заведа Жоро  до морето.Ще се разходим ,в морската градина и толкова.
И без това ,таткото го няма, само двамата с дребо сме.
мидичка, къде е? newsm78

# 154
  • София
Ние ще се разхождаме, следобед. Ще оставя Дияна да гледа филм в IMax, ако иска сама. А ние ще пием бира (аз кола) с приятели Simple Smile

На мен ми е малко тъжно. Мама каза, че нет-а й е кофти (прекъсва и т.н.) и че няма възможност да плаща за това. Решила е да го спре. и ми писа "измисли начин как да се чуваме". Като й звъня по мобилният все гледа да ме претупа, "да не плащаш големи сметки". А понякога просто искам да я чуя. Последната седмица все не успяваме да се засечем на скайпа и си разменяме офлайн съобщения.

Уф, отивам да пера количка. Едва ли ще изсъхне до следобед. Ще видя как ще се разнасяме.

# 155
моята мама пък ,днес е рожденничка.

При сестра ми е, в болницата.
миналата година по-това време, пак бе в болнично легло ,понеже нея пък оперираха .Нейната киста, бе 25см ooooh! ooooh! ooooh!

# 156
Здравейте.
Минавам набързо само да ви кажа ,че сме добре. След бурята в четвъртък гръмотевица ми скапа нета и мрежовата карта. Днес чак оправихме компа и вече ще съм на линия.
ГЕри-добре дошла. Честит рожден ден на твоята майка  bouquet. Стискам палци за сестра ти Praynig.
Дани Hug
Довечера сме на РД.Когато имам малко време пак ще пиша Heart Eyes

# 157
Здравейте момичета.  smile3525 Нашият татко се обади, пристигнал е и дори вече е на работа. Дани HugСамички сме с Коки, моите родители живеят в Сапарева баня, в момента сме при тях за няколко дни, за да не сме самички вкъщи, че още ми е доста тежко.
Гери Hug Честит рожден ден на майка ти. Много здраве и пожелавам. Надявам се и сестра ти да се оправи бързо. И аз имам киста, бях една година на лекарства, уж се беше прибрала, но сега скоро не съм ходила на проверка.
Вики, честито за изпитите.
Хелхе приятно изкарване на морето.

# 158
  • София,
Привет  Hug
НА мен днес нещо цял ден не ми остава време за компа Sick Снощи Вероника нещо много кашля и не ни остави да спим почти цялата нощ, а сутринта стана още в 7 часа и взе да скача върху нас та пак неспахме, но това да е. До обяд немога да се разсъня и съмкато парцал. Тя уж е по добре и уж не кашля, но снощи какво и стана незнам, даже повърна веднъж, но само секрети, а тя трябва да ги изкарва по някакъв начин Sick Днес е кисела нещо и неще да яде много, разнася цял ден една шоколадова вафла боровец и само я облизва, не дава на никого от нея Mr. Green, много е смешна и си я крие зад гърба като и я поискаме. Mr. Green
Хелче стегна ли багажа, дано вече от утре всичко да е наред и да си изкарате хубаво на морето Hug. Радвам се, че Лора вече е добре. Вие утре рано ли ще тръгвате, ние по принцип като тръгваме за морето, ставаме рано в 4 часа и тръгваме. Така хем пътуваме сутрин по хлад, хем децата си спят в колата и стигаме някъде до обяд та после и до плажа да стигнем все пак де Mr. Green А и да ти кажа пътя си е доста дълъг, особено ако тръгнете от София и карате по магистралата през Пловдив.
Вики76, честито и браво за изпитите, как ти се занимава в това хубаво време, леле като си помисля, че и аз наесен ще тръгвам пак на училище и пак изпити и лошо ми става, нещо ми е писнало  и хич не ми се занимава, но няма друг начин. Crossing Arms
Да Ви кажа честно направо Ви завиждам с Гери, че живеете на морето, можете да си ходите на плаж когато си поискате, на мен така ми се ходи Blush, ама то дори не се знае дали изобщо тази година ще имаме възможност да отидем да го видим пак. Да го поздравите от мен, Хелче и Вие  и да се топнете поне по веднъж и за нас. Laughing
Герка да ти е жива и здрава майчицата, много сили и кураж и на двете Ви, надявам се че всичко ще е наред и резултатите ще са много добри. Сестричката ти има ли дечица и колко е голяма? Стискам палци тревогите Ви да са напразни и всичко да отшуми бързо. Praynig Praynig
Ох, като Ви чета и почвам да се плаша с тези кисти, аз също имах и то точно когато забременях с Вероника, но тя се оказа някаква латентна и от хапчетата постепенно намаля и се резорбира, после явно изчезна, но в началото беше гадно, защото растеше неимоверно бързо заедно с плода и дърпаше от хранителните му запаси. СЕга скоро не съм ходила на преглед да видя какво става, но ще взема и аз да отида, по принцип съм с поликистозни яйчници, и е възможно да се образуват. Embarassed
Ан - МАри изсъхна ли Ви количката, тук при нас е много топло и задушно, даже точно си мислех да я изведа Вероника малко на двора на люлката, но то пък заваля дъжд, сега играят тук с батко и, но нещо само се карат и тя само реве ooooh!
Алекси ходи и ти, не се мотай Naughty
Мидичка, гадно е това с компа, дано вече всичко е наред.
Айде, че пак се скараха, Ицко хвърля една надуваема топка и като я удари с нея и тя почва да реве и идва да я гуша и целувам Mr. Green

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 17:55 от Семирамида

# 159
Жоро  много ме слуша, днес.Играе си кротко ,хапва си добре LaughingВсеки ден го искам ,такъв Grinning
Не Семирамида, сестра ми няма деца, не е и омъжена.По-голяма е от мен ,с една година .
Докторите са и казали ,че щом това изследване е Ок, (туморен маркер)значи ,всичко ще е наред!Дай боже Praynig Praynig

# 160
  • София
Прибрахме се преди малко.
Ето малко летни забавления Simple Smile

И малко не толкова забавна буря

Надявам се всичко при вас да е ок.
Никакви тревоги покрай децата. Да оздравят бързо.

Гери, все още имам време да изпратя виртуална картичка на майка ти. И да стискам палци при сестра ти всичко да е наред.

Изпрах количката, но изсъхна на петна на седалката. Тези дни пак ще и ударя една четка, по-здрава Simple Smile

# 161
  • София
Добро утро. АнМари, много добре се забавлявате, на Алекс май много му харесва пързалката Simple Smile
Гери, дано Жорко все така да те слуша. Как е сестра ти?  Hug
Ние днес тръгваме за морето. Аз сега си пия кафенцето и чакам диванетата да се събудят, да ги нахраня, прибирам последните неща и ще потегляме. Не знам дали ще има интернет там, но ще гледам да ви пиша отвреме на време.
Чао  Hug

# 162

Добро утро, момичета Hug
Hellche,да се забавлявате.Дано ви е добре ,на морето Hug
Ние с Жоро, само обикаляме в морската градина .Още не сме слизали до морето ,понеже таткото го няма.

# 163
Добро утро и от нас Hug
НЯкой май ми е изпил кафенцето тази сутрин Whistling hahaha
Хелче-весело изкарване на морето. Да донесеш мидички и пясък Flutter
Гери-целувки на малкия сладур Heart Eyes
 CrazyДани-как е малката сладурана? Айде да приключвате с тези болести вече Praynig

# 164
hellche , благородно завидях  Wink Хубаво да си изкарате и да се върнете отпочинали и с много приятни спомени от почивката  Hug
Гери, време е и вие да откриете сезона  Thinking

Ние като си нямаме моренце, пък и едва ли ще стигнем до там скоро, открихме вчера сезона на басейните... Жорко принципно му хареса, защото доста дълго поседяхме, но така или иначе не пожела да влезе във водата и сякаш се страхуваше от нея, но като се върнахме вкъщи и го питахме иска ли пак да ходим, защо не искаше да се къпе и той вика : "Много студена водата"  Whistling  hahaha

Дани, добре сте се завърнали в БГ  Hug
Viki_76 , браво за успешният финал на учебната година  Peace

Общи условия

Активация на акаунт