Лятото дойде, ще ходи на море сладкото хлапе

• 18 431
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
  • панагюрище
Тони, добре дошла. Твоят Кристи е адашче на моята Кристи. Радвам се че е добре е всичко е наред с него.

Въпросът с работата е че, закриват училището в което работех и затова и аз ще артиша. Имат право да ме съкратят, защото това учреждение просто няма да съществува. Питах по въпроса и това беше отговора.Така че ако искам да не оставам без работа трябва да започна от септември.

Ех, този Алекс- много е сладък!

# 91
  • София
Силванке и аз бях така когато Дияна беше бебе. Работех в администрацията на Илиенци. Продадоха Илиенци на някаква пловдивска фирма. Всички бяха съкратени. Дияна беше на 7м. Аз взех заповедта и отидох в бюрото по труда.
Ако ще започваш работа през септ. къде ще я започваш? В друго у-ще?
Ясла?

# 92
  • панагюрище
Добро утро!

Тази нощ Кристи спа спокойно, сигурно защото не беше толкава жега.Вчера мъж ми почти обърна къщата с главата на долу и днес ме чака голямо чистене.Но сега ще излезем първо, пък после ще чистя.

Ан-Мари, в града има 3 средни училища. И това лято ги обединяват в едно средно училище, което вече ще има ново име, нов директор и т.н.За хората , който има часове остават, за тези който няма си тръгват.И тъй като аз съм единствената  с такава специалност ще има часове.Но ако не се върна сега няма да направят специален норматив, който да стои и да ме чака докато реша да се върна.Объркана е работата, но има логика в това което ми обясниха.Ще се работи, няма как.Пък и от финансова гледна точка пак си заслужава. Яслата дето евентуално ще запиша Кристи е на нашата улица, няколко метра по-надалу от блока ни. Вчера видях една позната, която е учителка. Каза че ги гледат по 7- 8 деца и добре се грижат за тях.Още незнам кога ще я пускам де.Имам време -ще видим. Стига съм ви занимавала с мойте тревоги.

Приятен ден и целувки на всички!

# 93
  • София
Да, звучи логично. Но аз съм далече от МОН, та не знам Simple Smile
В у-щето на Дияна не се учи немски, защото нямали учители по този език. Това не значи ли, че само трябва да се наеме такъв преподавател, за да започне да се учи дадената дисциплина?
Ние забравихме да си платим нет-а. Та не знам кога ще го спрат. Гадост. няма и дежурни каси около нас.

# 94
Привет и от мен. Днес имам повод да почерпя, първо Коки стана на 1 година и 11 месеца - рожденият ден наближава и второ днес станах кръстница на едно бебе.    

# 95
  • София
Алекси, честит двоен празник Simple Smile

При нас нищо ново. Днес ми дадоха колани на Чико, ама на Алекс му е все още рано за ходене.

# 96
  • София,
Алекси, честит двоен празник Simple Smile

Peace i ot nas

# 97
Добро утро. Hug
 Ей,съвсем ни замря темичката. НА мен нещо не ми се пишеше. То май няма и какво ново де Thinking.
Алекси-честит двоен празник и от нас  bouquet.
Ан Мари-дано ви влязат в употреба коланите. Ние почти не ползвахме нашите. МАрия не ги понасяше .Или като ги усетеше започваше да се люлее на тях и не искаше да ходи. Но Алекс може да е по-послушен Wink.
Дани-как е при вас? Да направиш много снимки и да показваш после  bouquet
И  едно кафенце за събуждане:

# 98
Наистина на замиране темичката  Wink

Ние в събота оженихме първия от приятелите ни. Едновременно с купона имахме и малко стрес  Tired Свекърва ми се обади, че Жорко като заспал вдигнал температура, та трябваше да му занесем някакви температуропонижаващи. Свалил я и до неделя на обяд все едно че нищо не се бе случило. След следобедния сън имаше пак малко, до вечерта поддържаше 37.3-37.5 градуса. За пръв път се случва да е с такава ниска  ooooh! Но вечерта до 10 я свали, без нищо да му дам, просто ей така от самосебе си. Сутринта беше свежар и това ме кара какво ли не да си мисля.... Изключвам да е от зъби, въпреки че точно сега е тръгнал третия кътник, но до сега от тях не е вдигал  температури Rolling Eyes Незнам...

Midi4ka*, пак страхотно кафенце си забъркала  Wink

# 99
Ан Мари дано са ви полезни коланите, Коки от начало ги търпеше, но после като се усети, че го отпускам и ходи сам и започна да не ги иска, щом ги сложехме и той сядаше и не искаше да ходи.
Ивана възможно е да е и от зъбите. А днес как е Жорко?
Дани, Мидичке  Hug.
Гери май пак изчезна. Но и аз да съм на морето едва ли ще имам време за комп.

# 100
  • София,
zdraveite momi4eta, az redovno vi 4eta, ama gledam da ne piwa, 4e e trudno. No sega mi e newto gadno i tegavo na duwata. Babata sutrinta se obadi, Veronika podkawliala ciala nowt., vodili sa ia na lekar, pak bila s xripove Embarassed neznam kakvo da pravia, niama kak da se priberem po rano , 4ak v petak. Kak wte se opraviat neznam - izpisali sa i napravo antibiotik i im kazax da go kupiat  i napravo da go davat - ne moga da riskuvam, ima mnogo vreme do petak  Crossing Arms. Ve4e ne mi se xodi nikade i ne mi se gleda niwto Embarassed iska mi se da sam si v kawti pri detenceto, tolkova sajaliavam 4e ia ostavix Sick, znaex si 4e ne triabvawe izo bwto da idvame tuk Tired

# 101
  • София
Дани, не се притеснявай. Предполагам, че бабата ще се оправи и няма да има проблем.
Знам, че ти е трудно отдалеч. И няма как да се успокоиш и да не мислиш. Ще ти напиша тел-а си на ЛС (не помня дали съм ти го давала). Ако трябва бабата да ми се обади.

# 102
Дани  голямо Hug и от нас.
Дано Вероничка се повлияе от антибиотика. Инхалатора там ли е? Да  правят инхалации.Дано не слезе надолу.

# 103
  • София
Дани, сега прочетох за Вероника, много ми стана мъчно... представям си какво ти е като си толкова далече. Не се притеснявай, щом инхалатора е там, да правят инхалациите и всичко ще е наред  Praynig
На мен днес цял ден ми е едно криво и ми е свито... Лора от снощи е с температура, ниска 37 и малко, но днес следобеда дигна над 38 и сега преди лягане пак беше 38.6. Дадох и панадол и преди половин час мерих - 38. След малко ще я проверя пак. Силно се надявам да е от зъбите, защото в момента й растът кучешките, а и през нощта и цял ден се оплакваше и само искаше да я мажа. Ако и утре продължава тепмературата, ще я водя на лекар. А на всичкото отгоре вчера като отивахме да си ги взимаме от майка ми паднах по стълбите и сега съм с навехнат лакът. Почти не мога да си движа ръката, едвам ги оправям... добре че леличката беше през деня, а таткото днес си остана вкъщи и ми помогна следобяда и вечерта да ги сложим.
Сега като прочетох и ча Вероника ми стана още по-мъчно... аман вече от тия болести. Дани, понеже не ми отговаряш на скайпа, ще ти пиша утре сутринта като стана, ча сега ще ходя да лягам  Hug
 Hug на всички и лека нощ!

# 104
Хелче  Hug
Дано утре и двете с Дани се похвалите с добри новини Praynig Hug.
И ръката да минава бързо.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт