Лятото дойде, ще ходи на море сладкото хлапе

• 18 433
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
  • София,
i men san ne me lovi, tatkoto i Icko spiat otdavna. VEronika imala xripove, koito se 4uvali na sluwalkata, moje da sa si ostanali nedoizlekuvani, a moje da e pipnala i nikoi drug virus  Embarassed, pisna mi, koga li wte doide vremeto da ne ia mislia i da ne i se pritesniavam, da spia spokoino  Tired. Inxalatora e tam i daje inxalaciite izobwto ne sme gi spirali - pravexa i po edna ili dve na den, a sega dadox instrukcii da i gi praviat prez 4 4asa, dori i prez nowta Tired, dano se spraviat  i  dano se povliae barzo i da se opravi, ne viarvax 4e wtw se slu4i otntvo, kato se ima v predvid, 4e niama i sedmica otkakto ni izpisaxa ot bolnicata i uj bewe dobre #Cussing out,iavno ne e bilo taka, te tozi pat mnogo barzo ni izpisaxa.
hellche milata Lorka - i vas vi mislia cial den  Embarassed i mi e mno go ma4no,  Praynig dano sa zabi i da e reakcia ot vaksinata. A dnes zabravix da tit piwa da se namajew s Feloran ili newto ot sorta, te gi davat i  za naviaxvane i za natarteno, dano se oprawiw i ti skoro
Blagodaria na vsi4k4 vi za milite dumi i podkrepata Hug Hug

# 106
  • София
Хелче, дано са зъби.
Дияна ми беше така. 1вите 4 бяха безпроблемни. Всички останали с темп. до 39 и разстройство.
Направи си някакъв компрес на лакътя. Купи си ластичен бинт от аптеката и си направи не много стегната превръзка.

Дани, ще дойде и момента, в който ще кажеш "край на болестите".
Аз се закрепих покрай плуването. Не помня в кой клас мама ме записа в ДианаБат. Навремето имаше само закрит басейн. Тъкмо бяха направили откритият.
Не пропусках тренировка. Помня един юни месец. Духа. Аз съм клекнала и пробвам водата. Едни лелки (от персонала) застанали и ахкат "ама недей да плуваш сега де. Ама как така ще плуваш?" И мисля, че плуването много ми помогна.

# 107
  • София
Добро утро, ние днес сме станали рано, още в 7:30. Лора снощи смъкна температурата, но сутринта към 6 пак дигна и дадох панадол. Сега звънях на докторката, но ми затовори... явно не може да говори в момента. ЩЕ звъня после пак. Тази нощ не се е оплаквала от зъби, ама знам ли. Те по принцип са се показали връхчетата, но явно докаро избие цялата повърхност. Дано не е вирус, че и Дани сигурно ще го изкара, а нали заминаваме на море в неделя...  Sick

Дани не се притеснявай, инахалациите ще я оправят  Hug

АнМари, това за плуването спор няма. Ние като бяхме предния път на консултация точно това ни каза лекарката, че трябва да я запишем на плуване малко като порастне. Тя по принцип много бързо се уморява, явно е намален капацитет на белия дроб, а плуването ще помогне да се доразвие.

А ръката днес определено е по-добре, щом пиша вече с двете ръце  Wink Аз съм я обездвижила по принцип и е добре така.

Айде и едно кафенце за събуждане

# 108
Хелче-благодаря за кафенцето. Ние тази сутрин пак си поспахме и това кафенце идва точно навреме.
Дано температурата наистина е от зъбки и да можете спокойно да заминете за морето Praynig.
Дани-стискам палци за Вероничка Hug.
И нас невроложката последния път ни караше да запишем Мимето на плуване. Само че за двигателното  развитие. НЕ ,че имала нужда,но било много полезно. За съжаление в нашия град няма плуване за бебета и ще се наложи да почакам да порасне още малко.

# 109
  • София,
Dobro utro,
hellche dano e dobre Lorka, dano ne e virus. Praynig Praynig  Veronika si kawlia praviat inxalacii i taka, piat Ab - dano se opraviat. Praynig Praynig
mnogo zdrave na vsi4ki de4ica! Hug Hug

# 110
Дани Hug Надявам се Вероничка да се оправи бързо. Praynig
Хелхе, вие как сте? Ходихте ли на лекар? Дано всичко е от зъбите, за да можете спокойно да заминете за морето. Hug

# 111
Уф, тези неразположения край нямат вече  ooooh! Вируси, зъби....кашлици, сополи.. Като минат, други неща ще вземат да ни тресат  Rolling Eyes Ама за съжаление понякога е такъв живота.
Дани, гадно е така като не си до Вероника сега, но си дай сметка, че нищо не може да се промени на този етап. Колкото и да ти е криво, опитай се да си изживееш хубаво дните в Германия, защото като се върнеш, тя вече ще е добре и само ще съжаляваш, че си се тревожила толкова  Peace Щом са взети мерки вече, нещата ще си влязат в релси. Каквото и да кажа, съм сигурна, че ще е излишно сега, знам...ама да си го кажа, де  Rolling Eyes

На мен ми е толкова сдухано тази седмица, една апатия ме е обвзела, че думи нямам  Whistling Жорко поне за щастие е добре, малко ме тормози с настроенията си, ама ще го преживея, какво да го правя  Tired

# 112
  • София
До сега нямахме нещо нет... какво да ви кажа, май е вирусче. Започна да вдига по-висока температура и докторката каза, че имало такъв вирус в момента. Давам вит. С, осцилококцинум и нурофен. Дани е добре по принцип, но и двамата са отпуснати, поскаха сутринта към 10 и нещо да спят, сега пак спят, ама не знам той дали не се глези, защото вижда че Лора се глези. Надявам се да се оправим до морето Simple Smile
Дани пиши как е днес Вероника.

Ивана, да ти кажа и на мен ми едно едно такова сдухано, не е само заради болестите, просто нямам настроение. Днес ходих да купя подарък на племенника за рождения ден и малко се разходих из магазините, та се разведрих. Сега спретнах една баница...  Whistling

# 113
Ухааа,Хелче-дай насам малко баница. И без това не съм обядвала. А пък ако е и със сирене...
И ние в събота сме на РД . Чудя се какво да взема за подарък. Ще трябва да се разходя и аз малко по магазините. А днес изпуснах едно събиране с хора от бившия ми курс в университета. Много късно разбрах и не можах да се организирам. А малко разведряване и разнообразие добре щеше да ми се отрази.
Нищо-следващия път.
Дани-чакаме новини за Вероничка. НАдявам се да е по-добре вече ,та и ти да се отпуснеш малко.

# 114
  • София
Мидичке, още малко и ще е готова. Със сирене е, аз друга не мога да правя Embarassed Ако има как да ви почерпя, веднага ще направя още една ако не стигне... за сега ще трябва виртуално да се задоволиш  Wink

# 115
Тъй де. Снимка дай. А ,ако кажеш ,че ти си я точила  chef

# 116
  • София,
Ei momi4eta 4ak se razplakax kato vi 4eta, tolkova mi lipsvate, vapreki 4e vi 4eta redvno se 4ustvam niakak si dale4na i bezpomowtna, newto xi4 ne mi se otraziava dobre taia germania. Gledaxme parvite dva dni i sega ve4e niama kakvo da pravim´Na bratov4ed mi mu pisna da se zanimava s nas, a i toi si ima druga rabota i e ujasno tapo i sku4no. Dnes daje izlizaxme sami, tuk po magazinite v kvartala, no vsi4ko e niakak si sivo i sku4no, cenite sa mnogog visoki, a kato poglednew prodavat sawtite kitaiski bokluci, kakvito i v BG, no sa i po skapi. Gledaxme za podaraci za decata i nai ve4e za Veronika, no kak niwto ne mi xaresa Embarassed. Ina4e tia ve4e e po dobre, v smisal 4e ne kawliala mnogo i niama T, dano i ne vdigne de,az uj se pouspokoix, no mi pisna i iskam da se pribiram. Abe 4estno kazano xi4 ne ni xaresa i na trimata i napravo ujasno sajaliavame 4e doidoxme, tezi pari deto poxar4ixme tuk, wtiaxa da ni stignat za 20 dni na moreto i to za palen ALL inkluziv v nqkoi skap xotel #Cussing out, ama kakto i da e Tired
Hellche dano se opravite barzo, az si mislia, 4e veroiatno e reakcia ot prevenara, a ina4e kawlia li Lora ili samo T vdiga. A zawto i davaw Nurofen, toi moje da predizvika pristap, ne se prepora4va za deca s astma. Men Kufardjieva me e predupredila da ne davam na Veronika ot nego, vsi4ko drugo mojelo, no ne i tova newsm78
Midi4kamnogo zeluvki na Mimi.
Ivanah Hug

# 117
  • София
Това за нурофена сега го чувам...  newsm78 Аз й давах Панадол, но докторката каза днес Нурофен. Аз всъшност само сега преди лягане й дадох, иначе до обяд си давах панадол. Ама някак ми се струва, че за температурата нурофена по-добре й действа... ама щом може да предичвика пристъп...  ooooh! Освен от утре пак да минем на Панадол. Иначе следобеда беше вдигнала 38.7 и й слагах свещичка. Сега легна с 37. Днес не сме излизали, ама то в тая жега с температурата не става. А и те не искаха да излизат, само се търкалят по пода или по мене. Дани имам чувството че като гледа Лора как се глези като не й е добре, започва и той да се преструва. А иначе е много смешен като поиска да го вдигна и му кажа че не мога, защото ме боли ръката, той отива да ме целуне и после с едни мили очички протяга да го гушна, много е сладък и не издържам и го гушкам.

Мидичке, баницата е с готови кори, не ме бива в точенето Simple Smile

# 118
Дани Hug
И ти ни липсваш Heart Eyes. Виждаш ли ,че Вероничка вече е по-добре Hug.
То и времето в Германия  сигурно не става. И това допринася за лошото настроение.Тук са страшни жеги.НИе до преди 30 мин бяхме навън.
ДА ви се оплача-Мария е станала отвратителна #Cussing out. Много е лоша. За най-малкото нещо,което не е на нейното и започва да пищи. Умирам от срам с нея. Ще си кажат хората ,че я пребивам сигурно. То не е пищене ,не е чудо. Дано да е само период и да минава ,че ми писна вече Praynig.Едва ми издържат нервите.
Хелче-да нацелуваш малките сладури Heart Eyes.
П.С. Така и не почерпи с баница Mr. Green. ПОне вкусна ли стана  chef?

# 119
  • София
Ето ме Simple Smile
Бяхме на дълъг РД, на синът на приятел. Отидохме в 2. Аз се прибрах към 9. А Джони и децата още ги няма Simple Smile
Купих на хлапето моторница с радиоуправление. Приятелят ни каза на Джони "сега ще ми подариш и гьол" Simple Smile та ще видим събота или неделя да ходим да търсим гьолове по софийските паркове.

Мидичке, най-вероятно е период. Но кога ще мине не мога да ти кажа Simple Smile
Дияна не я бием. Но като и се скарам казва "мамо, моля те не ме бий". Като по малка не го казваше, изпищяваше го. Мама като си беше в бг даже ми се караше защо сме пребивали детето.
Растат и правят номерца. Друг е въпросът дали това ще мине за пред околните.

Хелче, дано бързо мине.
Дани най-вероятно или симпатизира на Лора, или копира. Може би 2рото Simple Smile

Дани, надявам се с Вероника всичко да е наред. Скоро ще я гушкаш  Hug
Четох те в 1волаците. Писах ти. Явно и Ицко го преживява.

Общи условия

Активация на акаунт