Лятото дойде, ще ходи на море сладкото хлапе

• 18 702
  • 299
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Нищо не сме решили, Джони още се назлъндисва. Аз по принцип мислех за Черноморец. А и в Бургас ще се видим с бъдещата кръстница на Алекс Simple Smile И сигур ще останем поне за една нощ. Бургас няма да ни се размине, което значи че ще сме на юг.
Но ако искаш да заформим едно женско море. няма да откажа, и съм сериозна Simple Smile

Някой ми беше казвал, че няма голяма разлика м/у 30 и 50ти ф-р. Педиатърката каза, че мога да използвам и Бюбхена, но да мажа по-често. И 3мата са много бели. Аз имам 1-2 бани от баща ми, но пак съм бяла. Поне напоследък не изгарям чак толкова. По-миналото лято аз използвах крем, 20ти ф-р, Дияна и Джони 25ти. Като си гледам снимките, бая червена съм, като рак. А Джони изгоря в краката и не можеше да ходи, ние сами ходихме на плаж. Рече "изгорях, там дет не се намазах, ама от къде да знам".

# 271
  • София
Честит рожден ден на порастналата вече Лаура! Да е жива и здрава, много да радва мама и тати, да слушка и да се радва на едно прекрасно детство!  newsm59

Ние днес се прибрахме от морето. Да ви кажа хич не ми се връщаше, не само заради времето, което беше мнохо хубаво, а и някак свикнахме там и даже като си тръгвахме Дани рева за кошарата, а като дойде пиколото да вземе багажа и двамата като се притесниха и почнаха да викат: "Чичо, не!" Наистина изкарахме много хубаво и на тях им се отрази според мен много добре. Не сме имали ниакакви проблеми, освен че според мен не ядяха много, но то и нямше много подходящи неща за тях. Общо взето от наште чинии каквото харесат, но не съм ги насилвала... карахме на пържени картофи и сладолед  Joy Също така добре си поспиваха, сутрин ставаха към 9 (на няколко пъти безмалко да изпуснем закуската Simple Smile), а следобед не можех да ги вдигна в 5.
Гери, стискам палци всичко да е наред при сестра ти. Хубаво е че търси второ мнение  Hug
Танита, радвам се че се включи. Честит рожден ден и от мен с малко закъснение.   bouquet
АнМари, най-добре наистина с 50ти фактор да мажеш, то наистина и с 30ти може, но по-често примерно. Аз бях взела на Юсерин 50ти фактор на спрей. Всички се мазахме с него и даже свърши, та последните дни се мазахме пак с Юсерин, но 25 фактор. Разбира се детската серия. Спрея според мен е по-удобно, защото по-лесно се размазва. Ние като тръгнехме за плаж докато намажа 2 деца, един татко и после и себе си... половин час не можем да се оправим Simple Smile
Хайде утре ще пша пак, сега ще ида да разопаковам малко багажа и да пусна някоя пералня.

# 272
Момичета, толкова работа имам тези дни, че даже не мога да ви чета  ooooh! А и вкъщи хич не ми се сяда на компютъра.
Искам да кажа на Гери да вярва в доброто стечение на нещата и съм сигурна, че така и ще стане.Просто това е едно изпитание, което ще ви направи още по-силни. Ние сме с вас  Hug
Добре дошла на hellche  Hug Радвам се, че хубаво сте си изкарали и ще чакаме снимков материал  Mr. Green
На Вики пожелавам да му хареса много в яслата и бързо, бързо да свикне.

Като стана дума за море, знаете ли дали на Иракли има места за отсядане? Четох в интернет, че има база, която се стопанисва от някакво сдружение /ако не се лъжа/, но координати няма...нищо не мога да намеря. Ако някой има инфо, да казва веднага  Wink

Айде, лека вечер...и хубави сънища  Wink

# 273
Привет Hug
Ivanah,на Иракли съм ходила ,но не с преспиване.Понеже ни е близо ,сме ходили сутрин и до вечерта, се прибираме.
http://www.bulrest.com/obzor/index.php?oID=1471&cID=5
Виж това Peace

# 274
Гери, Ан Мари, благодаря ви за инфото  Hug

Гери, как е Жорко? Слуша ли те, води ли го на плаж вече? Да качиш снимки от рожденния ден  Wink

Viki_76, как мина първия ден в яслата?

Мидичка къде изчезна  Rolling Eyes

# 275
  • панагюрище
Привет  Hug
Ние изкарахме поредната кошмарна нощ.Кристи се събуди в 1 ч и до 4ч едва заспа.Добре че поспахме сутрита повечко.На всичко отгоре повърна през ноща, та още повече се притесних.Но явно и е било тежко на стомаха, защото доста яде на вечеря.Сега е добре, весела и игрива.Сигурно ще има зъб скоро. Не мога хубаво да проверя венците, но ми се струват надути.
От няколко дни се опитва да лази и вече доста добре се справя.Ще я снимам и ще ви я покажа.

Аз я мажа с 50+ фактор на Деличе за деца.Много съм доволна, не е изгаряла изобщо, ае доста бяла.Вече ми свършва тубата и мисля да взема вече 30ф, та да хване малко тен.
На море ще ходим септември месец на Златни пясъци.Мъжът ми има чичо и стринка, който за управители на хотел там и ще ходим да ги видим.

А днес ми е първият неофциален работен ден от 1г и 9 месеца.

Хелче, радвам се че сте изкари добре на морето.Чакаме да покажеш снимки.

# 276
hellche , вие къде бяхте на море?

# 277
  • Burgas
Здравейте,гледам вече се ориентирате за морето Hugние уж сме на морето,но тази година още не сме го посетили,надявам се тази събота да отидем за малко,за малките мисля че за първите дни 50фактор е добре особенно ако са много бели,но постепенно може да се намалят мазанията за да може все пак да хване малко тен.
Семирамида скоро нашия татко минава телк,подаването на документите става бързо,но после се чака около месец да излезе дата за минаване пред комисия,там се чака зависи кой номер сте,но мисля че на децата им дават първите номера,затова си мисля,че и там няма да чакате много.

# 278
Здравейте Hug
Тук съм.
ИВана Hug
Мойто диване не ми оставя много време за компютъра. С това стоене в къщи е подивяла съвсем Crazy.
И в момента къщата е с краката нагоре-навсякъде има дрехи,играчки и дори кроки. Но не мога да й смогвам вече. Много е надобряла в правенето на бели. Трябват й само около 15 мин да обърне всичко с краката нагоре #Crazy.
Сега използвам ,че спи ,та да си почина малко Tired.
А и от няколко дни пак взе да повръща Sick. Вчера би рекорда-от 5 хранения-4 пъти #Cussing out. А днес преди обяда-една шепа сополи. ТА се вдигнахме спешно до педито. Тя първо ми се накара ,че идвам късно-бях пред кабинета в един без пет ,а тя работи до един ooooh!. ТА след лекцията я прегледа-дишане -супер,гърло-супер Praynig. Здрава е,но повръща. Sick Изписа ни капки за нос,за всеки случай, и после едва се откачих от нея. Както много бързаше и имаше работа ,си говорихме сигурно около 20 мин. НАкрая обаче се измъкнах ,че стана 1.30 ,а Мимето отдавна трябваше да спи вече. НАдявам се да е от зъбите Praynig. И без това все ми го прави този номер. Добре ,че са последните 4 кътника,та му се вижда края.
КАзах й ,че ще я водя на психолог и тя остана очудена. Според нея няма нужда.
ТА накрая май ще излезе ,че аз съм тази за психо Crazy.
КАкто и да е-решила съм да я заведа. ТАка ,че като запазя час ще свирна да стискате палци Hug.
И друго се сетих-тук ,от форума ,се амбицирах в планиране на бюджета и от този месец започвам записките. А за миналия-успях да спестя малко. Много съм горда от себе си. МАкар ,че почивката наближава,ама здраве да е.
ДАни-дано бързо минете телк. И баща ми ходи и знам ,че после чакането за решение е дълго. Но дано за деца е по-различно.
Гери-кога ще ходи в София сестра ти? Да стискаме палци Hug.Жорко как е?
Хелче-давай снимки Hug
Това е от мен.
Извинявам се ,че прекалих малко,ама като ме хване музата Blush
Отивам да чистя малко ,че .....

# 279
  • София,
Благодаря за инфото anik79 , наистина днес бързо минахме за входящ номер, сега започва голямото чакане, казаха ми до месец, ако не получа писмо на адреса, да отида пак там да питам. ТУк при нас децата ги викали в определен ден, - например вторник или сряда, и са само дечица и минавали сравнително бързо, ще видим, дано само да не сме заминали на морето тогава, че  ooooh!. А колко време след като получиш писмото ти е датата имаш ли представа? newsm78
ХЕлче радвам се че сте се прибрали и че сте си изкарали супер на моренцето,ще се чуем тези дни тогава, а може и да се видим.
МОмичета лека работа на работещите Blush и ползотворна.
Аз днес ходих до офиса и се разбрахме с шефа да ми пусне първо платения отпуск 40 дни и чак след това да ме съкращава и да ме парти на борсата! Hug
Ох отивам да полегна до Вероника, че и аз нещо цяла нощ не съм мигнала, нещо явно съм стояла на течение и ужасно ме боли гърба, та цяла нощ място неможах да си намеря, и сега ми е едно криво и пак ме боли, едва дишам, но се надявам че е нещо мускулно, а не че се разболявам пак, боли ме точно където имам срастване на белия дроб от ляват страна и се надявам, че не развивам някоя пневмония и аз, иначе се чувствам добре, нямам температура,  Embarassed
ВЕроника и тя неспира да подкашля, довчера и правих инхалации с Вентолин, а също и пръскаме от Фликсотида, но уви - през нощтта тя пак кашля, сега преди да заспи пак подкашля, една суха и лаеща кашлица - точно асматична Embarassed, незнам и нея вече какво да я правя. И имам чувството, че от новото лекарство става по нервна, като си науми нещо и се заинати, направо ме убива, досега не беше такава, беше си много кротка. Днес седя до обяд в най голямата жега с две якета и не даде да и сваля поне едното #Crazy, едва я излъгах накрая. Айде отивам да се опитам да поспя Naughty

# 280
  • Burgas
Писмото го получихме около 10-12дена преди датата на явяване,вътре в писмото има лист на който е отбелязано какви документи,изследвания и снимки трябва да носите.

# 281
  • София,
Писмото го получихме около 10-12дена преди датата на явяване,вътре в писмото има лист на който е отбелязано какви документи,изследвания и снимки трябва да носите.
Много благодаря Peace ще чакаме и ние Hug

# 282
  • Варна
За Иракли не мога да помогна.
Първият ден на Вики в яслата мина добре - в началото като го хванаха да го вкарат в стаята с децата малко се посърди, но после не бил плакал. Утре пак сме за 1 час.
silvanka1, през нощта плакахте ли или само си играхте?
Гери, идвахте ли вече до Варна?
Дани, започва да проявява характер Вероничка.  Hug
Midi4ka* , дано като ви избият зъбите проблемите да изчезнат!

# 283
Viki_76,записали сме час, при д-р Николова.Хубаво, че ме попита .Щях да забрая да отида при лекарката ,за направлиние. Crazy Crazy CrazyИ аз вече, не съм наред.
Сестра ми заминава в неделя, и в понеделник вече има среща с онколог.Ще бъде прегледана там, и ще се направят нови хистологични, изследвания.
Тук в бургас ,често стават грешки и се поставят, грешни диагнози.
Жоро, тези дни не спи добре.много плаче Tired

# 284
  • Burgas
Права си Гери за Бургас,нямаме добри специалисти,по добре да отиде в друг град,така моя мъж преди 1г и половина го лекуваха за дископатия,като отидохме в София лекарите се изсмяха,диагнозата беше съвсем различна,точно с една снимка и един преглед казаха какво е.Успех на сестрати.

Общи условия

Активация на акаунт