Отговори
# 105
  • Пловдив
Аз пък немога да си представя, че до сега съм миела чиниите на ръка. Thinking
 От скоро имам съдомиялна, от която съм много доволна. Peace
Уважавам я  - кръстила съм я с име  Laughing

# 106
... Уважавам я  - кръстила съм я с име  Laughing
Joy

Още нещо от което съм доволна - една джаджа за чистене на прозорци, има ги по бензиностанциите - велико нещо е  Peace

# 107
Не съм чела цялата тема и може да се повтарям, но аз да кажа, че съм най-доволна, откакто започнах да готвя на газов котлон. Предпочитам го пред другите варианти. Peace

Друго, от което съм доволна:
- блендер;
- мрежест капак за предпазване от пръски при пържене и готвене в тиган. Много рядко ми се налага да го използвам, но когато го използвам, съм много доволна Laughing;
- хладилник и фрозер "no frost" с електроннорегулираща се постоянна температура. Откакто сме с такъв хладилник, увеличихме срокът за качествено съхранение на свежи зеленчуци двойно или тройно.

# 108
  • София

Сетих се за още един мой мноооого добър помощник.....
 ШЕЙКЪРА - в него си разбивам всичко в което има яйца и мляко.

# 109
  • Countryside
Всички уреди вкъщи съм ги кръстила  Laughing

# 110

Комшу това животинче, от ТСМ магазин ли го купи или просто съвпадение на букви в марката му.

комшу купих го от  Tchibo Coffee Shop в Анкара за около 17тл (17лв),  мисля че това е както му викате ТСМ магазин.

# 111
Изглежда по горещините повемето спираме да готвим и затова не се сещаме за кухненските уреди, я колко е кротка темата.  Laughing
Mr. Green

# 112
  • Пловдив
последната ми придобивка e tchibo ТCМ 248735 , щe правя benchmark между кухненските  уреди Simple Smile

например имах голям мерак за консумацията на ток в хлебопекарната ми(Severin 3986), близо 3:30часа основна програма ми "плашеше" окото. па то не било толкова за плашене :

за общото 3:30h време основна програма:
-само 52,13 мин над 35W консумация,
-в останалото време пък е под 35W!(*)
-бъркане, месене и втасване 0,04кW
-общата консумация за 3:30h е 0,37кW

**1кW при нас е 0,248тл (с ддс)

(*)под 35W консумация се смята за Standby!

Ако съм разбрала правилно, това е някакъв вид електромер - мериш консумация. Ние имаме някакъв друг подобен уред. Купен е от обикновен електромагазин, пак за 15-20лв някъде. Посто е друга марка. Имаме и една друга джаджа, която пуска бойлера само нощем. Самия бойлер е постоянно включен и часовника го пуска само на нощната тарифа без да се занимавам с него.

# 113
Това за бойлера звучи много интересно.От къде се купува и какво представлява?

# 114
Парти - грил скаричка и кухненска ел. везна! Много са ми полезни!

# 115
Миялната и пералнята са моите най-добри приятелки  Mr. Green Машината за хляб, кафемашината, пасатора - това са нещата, които ползвам всеки ден. Сокоизстисквачката седи в шкафа  Sad
Искам яйцеварка. Ако някой не я иска - ще му я купя  Grinning Много обичам варени яйца, но винаги ги забравям на котлона и резултата е плачевен  Sad

# 116
# 117
tsvetkova_elica, мерси  Hug Аз не от гледна точка да спестя пари, а да отърва някой от излишна техника  Mr. Green

# 118
  • Пловдив
Това за бойлера звучи много интересно.От къде се купува и какво представлява?
Представлява джаджа която се включва в контакта и в нея включваш щепсела на бойлера. Мисля му казват "часовник". Във всеки електромагазин има, различни. Обаче питай за каква консумация са, защото нашия бойлер опържи първото, което купих.

# 119
Устройството на Ердинч  ми се струва такова.Мъжо ползва в кабинета нещо подобно, което може да зададе определено време на работа, отложен старт и разни други такива функции.

Общи условия

Активация на акаунт