Отговори
# 45
  • Countryside
Може ли аз пак да се включа с въпрос, дядо Хаджия?  Praynig

Какви тефлонови тигани ползвате и нали наистина не залепва нищо по тях и без да слагате мазнина?

А оребрен имате ли и доволни ли сте от него?

Ползвам Тефал, но от серията Екселенс, евтините серии са боклук(визирам Биенвю серията). Имам и оребрен пак на Тефал, доволна съм, мазнина не слагам, не залепва. Ползвам вече над 2г, мия в миялна, не са мръднали.

# 46
  • София
Тиганите с тефлоново покритие ги използваме отдавна. Имаме си един по-дълбок, имаме си и уок, един за палачинки и т.н. да не ги изреждам всичките.

За оребрен - ако питате за тези дето са като скара имаме и такъв, но май почти не го ползваме. Иначе всичките тигани имат някакъв допълнителен слой отдолу като малки ребра ама мисля, че това е друго.

# 47
Най-доволна съм от кафемашината ми, микровълновата, тостера, миксера и уреда за готвене на пара.
Най-излишни са ми кухненският робот, от който ползвам само шейкър каната, фритюрника и всички тефлонови прибори. Керамичните ми котлони са четири, а ползвам само два. Фурната ми е трудна за почистване, нищо, че уж е самопочистваща.

Ужасно искам съдомиялна, но нямам място за нея. Когато сменя фурната и котлоните, ще си освободя място за микровълновата да е на плота и така ще мога да си взема най-накрая содомиялна.

# 48
  • Countryside
оребрен тиган=грил-тиган

# 49
  • с/у ОколоМръсТното
Може ли аз пак да се включа с въпрос, дядо Хаджия?  Praynig

Какви тефлонови тигани ползвате и нали наистина не залепва нищо по тях и без да слагате мазнина?

А оребрен имате ли и доволни ли сте от него?

Ползвам Тефал, но от серията Екселенс, евтините серии са боклук(визирам Биенвю серията). Имам и оребрен пак на Тефал, доволна съм, мазнина не слагам, не залепва. Ползвам вече над 2г, мия в миялна, не са мръднали.

Благодаря ти, Сиренце. А вярно ли е, че червената точка бързо се скапва?
дядо хаджия - твоите тефлонови тигани коя марка са?

# 50
  • В сърцето на живота!
Червената точка изчезна след около 2год. но не съм много сигурна Rolling Eyes

# 51
Аз се извинявам предварително, че не е точно по темата, но видях някой да хвали пиролизата на фурната си и искам да попитам как се използва понеже моята фурна има, но още не съм я използвала.А също някой писа , че прави печени филийки на грила на МВ-би ли казал дали чинията пак се върти или е застопорена?
И за да не е съвсем спам аз понеже съм отскоро новодомка и домакиня и май все още не съм натрупала неизползваеми неща и уреди.
Иначе любим уред може би ми е съдомиалната.От тефлоновите съдове си купих на Тефал тиган от серията Компакт/с прибиращата дръжка/.Нямам оплаквания-мия си го в миалната, не го третирам по специален начин и си е ок.Грил-тиган си купих от Икеа, един път само съм го използвала.Не е лош, но котлоните ми станаха ужасни-много пръскаше.
Форми за кекс и аз имам, но още нито веднъж не съм ги използвала.
Набелязала съм си сега един робот, но не знам коа ще му дойде времето.Хлебопекарна няма да купувам, че ще започнем много тестянко да похапваме

# 52
  • Countryside
Шани, как така ще изчезне точката  Shocked Майка ми има Тефали на по 7-8 години(от първите си купи), с точката са си  все още Shocked Моите също си седят, имах от евтината серия Биенвю за палачинки, ами обели се на 5тото ползване, покритито де, не точката. Барабар с точката го хвърлих обаче, обели ли се тефлона е за боклука.

# 53
  • София
Интересно, че и нашата червена точка си седи и си работи нормално. Тигана ни май е на 5 години.

# 54
Аз пък не забелязвам кой знае каква разлика в "червеното" на точката като загрее  Rolling Eyes Може би нюанс разлика. Но пък като не го използвам често не съм се замисляла нормално ли е  newsm78

# 55
  • Countryside
Ама какъв нюнас   Shocked В самата червена точка има едни чертички по-оранжеви са, като загрее изчезват.

# 56
Трябва да го погледна като се прибера. Страшен заплес съм  hahaha

# 57
  • София
Да се включа и аз в чудесната тема! Grinning
Най -ползваните ми уреди са няколко.Хлебопекарна Мулинекс.Имам я от почти две години,преди нея имах друга,неизвестна марка,която бързо сдаде багажа.От три години хляб вкъщи не се купува.
Кухненски робот Мулинекс,за който дадох суматия пари,защото към него има и ел месомелачка.Върши много работа това чудо.
Уред за подквасване на кисело мляко-малка машинка,която прави чудно мляко благодарение на факта,че поддържа идеална температура.
Най новата ми придобивка е сушилня Горение.Усещам как зимата тя ще е най-добрата ми приятелка. Laughing

# 58
  • BRUXELLES
Аз се извинявам предварително, че не е точно по темата, но видях някой да хвали пиролизата на фурната си и искам да попитам как се използва понеже моята фурна има, но още не съм я използвала

Ето това е моята фурна -на 17 страница има подробно обяснение как се работи с функцията пиролиза . 

Най-много използваният уред в кухнята ми е кафе - машината   
Страшен фен съм на кафето   food010
От 2 години пием в къщи кафе на капсули на Неспресо. Имат голямо разнообразие от аромати и сила ,това което най-много ми харесва в това кафе е , Че около кафе машината е винаги Чисто и аромата му е винаги гарантиран   Peace
Доколкото разбрах в България излиза доста скъпиЧко.....но си заслужава  : Wink

това е машината , а това капсулите
Доволна съм от робота и хлебопекарната. Фритюрник не използвам от години.

# 59
от всички помощници най се кефя на кухненският робот Мулинекс,
страшно ми помага  и ме е яд че  толкова години не съм си взела

Общи условия

Активация на акаунт