Отговори
# 60
  • София
...
Доколкото разбрах в България излиза доста скъпиЧко.....но си заслужава  : Wink

...

Ми аз специално за пръв път чувам за тия капсули. Ама така ще е като пазарувам само в кварталната бакалия.  Laughing

# 61
  • Варна
Любими уреди (помощници) са ми съдомиялната,хлебопекарната,бързо нагряващата кана и кухненския робот.
Излишни те са фритюрник,пасатор (мн.рядко го ползвам),кафе машини (2бр.)за шварц кафе.

# 62
Моя приятелка има такава машина и кафето наистина е страхотно.Вкъщи не сме чак такива кафеджии и затова засега се въздържам от покупката й, че после капсулите наистина излизат скъпо в БГ.Иначе самата машина не е много скъпа

# 63
  • София
Моя приятелка има такава машина и кафето наистина е страхотно.Вкъщи не сме чак такива кафеджии и затова засега се въздържам от покупката й, че после капсулите наистина излизат скъпо в БГ.Иначе самата машина не е много скъпа

Аз пък малко се притеснявам от такива кухненски уреди, които работят само с тясно специализирани консумативи. Все имам чувството, че ако не ги намеря после тия консумативи уреда става излишен. Впрочем японците за пръв път са го измислили. Купуваш например много евтин принтер, ама после с консумативите го изплащаш поне 100 пъти.

# 64
Така е.Мен затова винаги ме съветват да гледам колко струва и консуматива

# 65
  • sofia
Резачката на пасатора (Бош), вече 7 години реже лук, моркови, чушки, домати (за манджа), зеленяши (за баница, супи и пр.), краставици за таратор и подобни.
Рендето Бьорнер го ползвам доста.
Миксера (обикновен) поне два пъти седмично - правя сладкиши и кексове.
Микровълновата за бързо стопляне я ползвам и пуканки.
Вкъщи не пием кафе, т.е. само аз пия, ама си правя разтворимо - та нямаме кафемашина, даже и кафеварка нямам.
Миялната и фурната са стари, чакам да се скапят нещо, че да ги сменя, а те не се дават.

Като цяло гледам да имам минимален брой посуда и техника, че иначе става страшно....майка ми е пристрастена и аз съм се наплашила  Wink

Точката на Тефала отдавна я няма, но аз готвя на газ.

# 66
Много хубава тема   bouquet
От какво съм доволна.....пасатора (Браун) -много често го ползвам.
Тиганите на Тефал  - точките им стоят ,вече 4-та година....на малкия вече е почти цялата червена .
Кухненски робот на Мулинекс - редовно се ползва .
МВ- пядко се ползва- взехме я за малчо ,да му претоплям храната от ДК....сега от време на време пукаме пуканки .
Недоволна..... ето тази фурна , ми къса нервите яко  Close.....на големи парчета месо ,на питки ,кифлички и курабийки е бог ,и дотам  ooooh!
Пици....не стават,печено пиле с картофи - не става,направо ми изкарва нервите   #Cussing out
Добре че сега лятото сложихме на терасата стария Раховец.....та има къде да пека любимото печено пиле на мъжлето .
Моля , някой  има подобна ,да сподели мнение.......аз ли не мога да и  налучкам  програмите и вентилаторите разни ....или така си пече ?

# 67
Аз имам такава и нямам никакви оплаквания.Най-често използвам ръчната програма с вентилатор, която е

# 68
  • В сърцето на живота!
Аз имам такава и нямам никакви оплаквания.Най-често използвам ръчната програма с вентилатор, която е
Която е.....? Rolling Eyes

# 69
  • Countryside
Поли, как така не става печено пиле? Печеш на вентилатор, всичко се изпича равномерно, обаче отнема повечко време. За Раховец не ми напомняй, там вкл. фурната още преди да купя пилето  Mr. Green , а за колко ток харчи да не говорим  Mr. Green

# 70
Извинявам се за неразбираемите ми писаници Mr. Green.Исках да кажа ръчната програма, която е с вентилатор

# 71
۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊ .........поста над tincheto :
ето тази фурна , ми къса нервите яко  Close.....на големи парчета месо ,на питки ,кифлички и курабийки е бог ,и дотам  ooooh!
Rolling Eyes
tincheto ,не се притеснявай - разбрахме  Wink
Само при мен ли  стават сухи някак пилетата и нямат загар  Rolling Eyes
В Раховеца стават едни червеникави,сочни  с хрупкава коричка....абе невероятни ,тук жълтеят,сухи са  и коричката им става на гьон .
На колко градуса печете пилетата?И що за тъпо ограничение за градусите   имат тези фурни ?250?
Сиренце  Joy,мъжът ми направо боготвори Раховеца.....откакто взехме тази .

# 72
  • София
Доволна съм от тиганите си Тефал - сега ползвам основно уок-а.
Доволна съм от машината си Делонги - прави страхотно кафе, въпреки че е вече старичка.
Няма микровълнова и няма скоро да имам.
Доволна съм от печката, а миксерът не ползвам особено често.

Машина за месене на хляб нямам - не ядем много тестено.
Рендето Бьорнер също ползвам, но не много често.
Като цяло обичам да купувам само неща, които използвам постоянно.
Затова нямам кухненски робот, нямам пасатор, а тостерът го ползваме от дъжд на вятър.

# 73
Ами аз я пускам на 200 и когато остава само да се запече вдигам градусите.При мен си става хрупкава коричката.Ти на коя програма си опитвала?

# 74
И аз така правя-става сочно и хрупкаво.Даже и на 180-да се пече бавно.Това е функцията на вентилатора-все едно се върти на грил пилето.

Общи условия

Активация на акаунт