Отговори
# 75
Ти на коя програма си опитвала?
Тази която си е специално за меса - провал  .....от горните /ръчните/ първата и втората- пак провал .....третата май само за сандвичи я ползвам .....явно там ми е грешката ?.....ще опитам и на нея,но когато се застуди поне малко  Laughing,че в трапезарията  става 35 градуса .

# 76
  • Countryside

На колко градуса печете пилетата?И що за тъпо ограничение за градусите   имат тези фурни ?250?
Сиренце  Joy,мъжът ми направо боготвори Раховеца.....откакто взехме тази .

Пека само на вентилатор на 180градуса около 40-50мин(зависи от пилето, колко е голямо и обикновено го приготвям в плик, става по-сочно), после допичам само на грил или грил+вентилатор за хрупкава коричка. Перфектно ми става пилето  Mr. Green

п.п. първо загрявам фурната до нужните градуси, имам бързо нагряване, та не ползвам друга програма за тази цел, незнам при другите фурни как  е  Rolling Eyes

# 77
Ти на коя програма си опитвала?
Тази която си е специално за меса - провал  .....от горните /ръчните/ първата и втората- пак провал .....третата май само за сандвичи я ползвам .....явно там ми е грешката ?.....ще опитам и на нея,но когато се застуди поне малко  Laughing,че в трапезарията  става 35 градуса .
Аз от готовите програми май нищо не съм ползвала.Използвам от горните първата, включвам да загрее и тогава слагам и става супер.А за градусите споделям напълно hahahaДаже май ги надвишава в нас, че и по цял ден ни напича слънцето  Joy

# 78
Мечтаех си за плоска тава и я получих (става само за печене на сладки, да кажем).
Сега искам странния фритюрник на тефал, тиган за палачинки и уок. Peace

# 79
  • София
Мечтаех си за плоска тава и я получих (става само за печене на сладки, да кажем).
Сега искам странния фритюрник на тефал, тиган за палачинки и уок. Peace

То това не е фритюрник да те предупредя, а си е чист уред за готвене на определени видове ястия.

# 80
Това няма да ме разколебае да го искам Sunglasses Mr. Green.

# 81
  • София
Някои мами от чужбина няма ли да ни запознаят с някои новости по въпроса ?  Thinking

# 82
  • BRUXELLES

От скоро имам Раклет грил  , доволна съм от него , всиЧко става много добре ! Peace

# 83
  • София

От скоро имам Раклет грил, доволна съм от него , всиЧко става много добре ! Peace

Що не вземеш да ни разкажеш малко що за чудо е това и какво точно се прави с него.

# 84
  • BRUXELLES
ПредназнаЧението на този грил е приготвянето на храната да е на масата за хранене - докато си пийваме ракийката , пържолките и зеленЧуците си се пекат Grinning . ОтнаЧало бях скептиЧно настроена, мислех,Че ще пуши и дими Naughty , но след като го изпробвах,останах приятно изненадана Rolling Eyes-изобщо не димеше Shocked

# 85
  • София
ПредназнаЧението на този грил е приготвянето на храната да е на масата за хранене - докато си пийваме ракийката , пържолките и зеленЧуците си се пекат Grinning . ОтнаЧало бях скептиЧно настроена, мислех,Че ще пуши и дими Naughty , но след като го изпробвах,останах приятно изненадана Rolling Eyes-изобщо не димеше Shocked

Какви ли не чудесии ще измислят. А тая плоча там на лявата снимка тя от какъв материал е, и към уреда ли си върви ?

# 86
  • BRUXELLES
Цитат
А тая плоча там на лявата снимка тя от какъв материал е, и към уреда ли си върви ?

Това е камък , по - скъпите грилове са комбинирани -едната половина е камък, а другата тефлон. А във тарелките отдолу се слага специален кашкавал "Раклет"(може и обикновен)

# 87
Че да взема и аз да се запиша  Wink 
Верните ми помощници от много време - тенджера под налягане, миялна, кафе машина (вече си мечтая за пълен автомат), една малка фурничка - използвам я за тостер, за сандвичи, ядки и какви ли не други неща. Микровълновата беше, вече не е понеже е със сензорни бутони и повечето се прецакаха, иначе я използвах за размразяване и затопляне, защото печката ми е "раховец" и знаете докато загрее можеш да колабираш от глад.
Ренде бьорнер, пасатор, преса за чесън, белачка за чесън, разни отварачки за буркани, консерви и бутилки.
По-нови помощници са ми "фритюрника" на тефал, който определено не е точно/само фритюрник, резачка за ябълки и нещо като шпатула, с която си събирам нарязаните неща от дъската, за да ги метна по предназначение, центрофуга за салата.
Абсолютно ненужни неща, които имам са: обикновен фритюрник, сандвич преса, чайник, парти грил.

# 88
Аз пък съм много доволна от ей този уред за рязане на кашкавал. От двете страни реже с различна дебелина. Ползвам го почти всеки ден.

http://www.alstrom.dk/product.jsp?prodkey=3761&source=/produ … p%3Fcategory%3D95

Става за рязане и на други меки продукти - например кренвирши за сандвичи. За съжаление в БГ не се намира май. Мои приятели дълго търсиха и накрая си взеха от чужбина.

А иначе най-много си ползвам грил-тигана, хлебопекарната, миялната и резачката от пасатора. Също и едно специално ножче за намазване на масло - изглежда като елипсовидна шпатула.

# 89
  • Mediterraneo
МВ е незаменима в кухнята ми- топля, размразявам, запичам, готвя, варя... Използвам максимално всичките й функции  Simple Smile
Фритюрник не съм ползвала повече от година, вероятно ще го изхвърля.
Имам нужда от машинка за варене на яйца, някой ако се засили да хвърля неговата( понеже четох за неизползвни такива), да свирка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт