За ужас на мама ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана

• 15 799
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Ето и от нас за спящите бебета.
Едното чаве е по-едричко, защото е от ноемврийчетата. Wink Laughing

# 46
  • София
Две "спящи" снимки и от Белослава Simple Smile
тя или...

...спинка щастлива или...

...спинка разпльокана  Joy

# 47
УФФ,ТОЛКОВА СА СЛАДКИ ВСИЧКИ БЕБЕНЦА,ЧЕ ГИ ИСКАМ ВСИЧКИТЕ ВКЪЩИ Mr. Green Heart Eyes

Албенче,ти си първата,която казва,че приличат на мен.Всички казват,че приличат и двамата на баща си.Интересно ми е ако имаме още едно дете на кого ще прилича? Сигурно ще е като еднояйчно близначе на единия от двамата ни юнаци.То иначе незнам колко по различно може да се роди...
А пък Джордан според мен е взел повече от теб,но има и черти на баща си,въпреки че не е светъл.

Теди
, Peace Видях снимките,надявам се едната поне да стане.Ама да се беше усмихнала,бе,жено Mr. Green Толкова си чаровна усмихната,а на снимките си много сериозна...

# 48
  • София
И ние да се включим подобаващо в новата темичка.Теди   Hug

Тук таткото още не му е свикнал да го държи, но на бебко не му пречи да спинка.

Фокси с коя програмка правиш прическите.Заинтригува ме.

Честита месечинка на всички бебоци днес!
Рися стискаме палци да отшуми по-бързо проблема.

# 49
За спящия конкурс за съжаление нямам пресни снимки,така че на първата Белослава и на близо 2 месеца,а лигавника на главата и го сложи татко и да не и духал климатика  Joy

а тези са от преди месец някъде  Wink

Айде,че и ние се уляхме със снимките!

# 50
Ларакрофт,с Фотошоп.Изрязвам коси от снимки и ги налагам върху снимката на човека,който иска нова коса/примерно/.С Фотошоп можеш да направиш доста неща.Аз съм начинаещ любител,но ми е много интересно.

# 51
Жълтият Ламтурник ми тя бубата много мяза на тати  Grinning

Фокси знам ама се снимах сама и ако се бях и усмихнала щях да приличам на идиотче  Mr. Green може и да съм чаровна усмихната ама ако ме снимат непринудено а така не става  Confused Дано да стане ако не здраве да е  Peace
УФФ,ТОЛКОВА СА СЛАДКИ ВСИЧКИ БЕБЕНЦА,ЧЕ ГИ ИСКАМ ВСИЧКИТЕ ВКЪЩИ Mr. Green Heart Eyes

а това го приемам като покана  newsm47 така че на есен като си дойде тати ще ви навестим  smile3508 newsm51

# 52
Теди,извинявай,ама айде да те помоля да се снимаш пак,само че лицето ти е да малко по-надолу,гледай право в обектива.Не че тези снимки не стават,но ще стане по-добре ако лицето ти е право напред,а не леко вдигнато както е сега..

О,чувствай се поканена.Миналия път не успяхме да се видим,но сега може би ще бъда по-свободна,когато малките са по-големки и баба им ще иска да ги гледа за повечко...Щото тогава нямало да реват толкова...

# 53
Фокси  Peace обаче ще ти пратя снимчици довечера, че сега буба иска на разходка  Party

# 54
Жълтият Ламтурник ми тя бубата много мяза на тати  Grinning
Анджък, че и двете мязат. Ето и доказателствен материал:

Ама така е, като не си родих едно момченце, да мяза на мене... Rolling Eyes Laughing

# 55
Атмосферче,как е кенгуруто?Удобно ли ти е?

Мами от Бургас спират ни топлата вода от 8 до 19 юни за някаква тъпа профилактика  Sad

Много са сладки всички спящи дечица,пу-пу-пу!
Ние след малко пак ще се пробваме да излезем.Многоооо е горещо навън,добре,че подухва,че се трае  Sunglasses

# 56
момичета и Мая я пуснах за 9месеца Laughing а сега за спящата ни тема напоследък така спим че и през глава се завива.

# 57
Ламтурник, то не е късно за момченце Mr. Green
Найема, спомням си, че ти поръчваше снимки онлайн, за колко време ти ги доставят?
Всички бебешори много сладки baby_neutral

# 58
Много са ни сладки децата, две мнения няма Heart Eyes Heart Eyes
Ние направихме една разходка, но неуспешно се приспваме  Joy
Довечера като и види дупето път , ще спи като къпана hahaha hahaha

# 59
Найема, спомням си, че ти поръчваше снимки онлайн, за колко време ти ги доставят?
Ако ги поръчам в понеделник преди обед в сряда са тук  Peace Рядко съм ги получавала по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт