Кухни - 24та тема

• 56 719
  • 308
  •   1
Отговори
# 75
  • варна
Момичета, с какви аспиратори сте? Търся си такъв за вграждане с капацитет поне 700м/ч, но на по-ниска цена от 500лв  Confused. Можете ли да ми препоръчате?

Ние си купихме този http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0000215&ca … D0%BE%D1%80%D0%B8

за 250лв  Flutter

# 76
  • на плажа
Момичета, с какви аспиратори сте? Търся си такъв за вграждане с капацитет поне 700м/ч, но на по-ниска цена от 500лв  Confused. Можете ли да ми препоръчате?

Ние си купихме този http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0000215&ca … D0%BE%D1%80%D0%B8

за 250лв  Flutter
Майче, цената е супер,параметрите също, но вашето е абсорбатор, а аз държа да е аспиратор, защото не искам да ми връща въздуха обратно, а да го извежда в комина.

# 77
  • варна
Майче, цената е супер,параметрите също, но вашето е абсорбатор, а аз държа да е аспиратор, защото не искам да ми връща въздуха обратно, а да го извежда в комина.

newsm78 досеха не съм правила разлика...по-точно чудех се каква е разликата между двете....не че сега ми стана ясно... Sunglasses

# 78
ИраМира, да не би да имаш някаква грешка, защото въпросният абсорбатор си има отвор за отвеждане навъздуха в комин. прави ми само впечатление, че може да му се монтира филтър с активен въглен, та може би затова му казват "абсорбатор." друга разлика не намирам. http://www.teka.com/html/bg/downloads/product/PR-0000215.pdf

# 79
# 80
  • Абсурдистан
Много ценни съвети сте дали за абсорбатора.
Много ви благодаря.

# 81
  • варна

Мерси Гуш...още снощи изчетох статиите след поста на ИраМира, че се притесних какво аджеба сме купили Mr. Green....Мисля че сме направили добър избор Rolling Eyes

Нашата кухня тези дни ще е монтирана окончателно и след почистване ще ви я покажа Flutter

# 82
аха, и аз хванах за какво става въпрос, но тогава излиза, че въпросният абсорбатор може да си работи спокойно и като аспиратор ! при това данните му са доста добри за тази цена. Simple Smile

# 83
  • Враца
нашият на аспиратор е този на Лекгруп (само дето не е за вграждане) но съм много доволна, като го пусна всички аромати изчезват и прашинките от плота също  hahaha няма нищо общо с този вкъщи (досегашното вкъщи), който дърпаше докато миризмите са малко стане ли повече не им смогваше...когато поръчвахме кухнята човека ни ги препоръча като аспиратори с доста добро качество и затова въпреки че исках друг дизайн на аспиратора избрах по - функционалния (разбирайте и с най - ниско ниво на шум)

`Belissima`  newsm51 newsm51 newsm51 мисля че започвам да му разбирам благодарение на вас...

да си похваля само и фурната от същата марка...страхотна е просто..много лесно работи и има брояч на минутите...включваш нещо за 5 мин и като изтекат ти сигнализира докато не отидеш да изключиш ...има и толкова исканото от мен долно печене, а и стъклото не се нагрява отвън (за защита на бъдещите поколения като се опявят), както и защита на бутоните ...снощи я изпробвах и съм възхитена ...вентилатора е толкова безшумен че даже се усъмних дали изобщо работи  Joy

# 84
  • на плажа
 Майче, разсмя ме  Wink.
 Аз се спрях на този . Разглеждах, разглеждах, гледах и този, но помещението ни е 650 куб. метра и ще заложа на по-силния. Все пак смятам да готвя почти  Sunglasses всекидневно и не искам в хола ми да мирише на обществена кухня.

# 85
ИраМира, първият е класика, правилно си го избрала . този на maichenceto съм го монтирал веднъж, на пълна мощност засмуква коси и вратовръзки, с цигареният дим няма проблем. само дето взема повече място в шкафа при вграждане. newsm10

# 86
  • варна
ИраМира, първият е класика, правилно си го избрала . този на maichenceto съм го монтирал веднъж, на пълна мощност засмуква коси и вратовръзки, с цигареният дим няма проблем. само дето взема повече място в шкафа при вграждане. newsm10
Отдъхнах си  Mr. Green

Искам да попитам..... с какво почиствате плоскотите на кухните си newsm78.. Само влажен парцал ли?

# 87
Здравейте отново.Пак имам въпросче. EmbarassedМайстора който ни монтира кухнята каза че имало някакви восъчни кърпи с които като почистиш шкафовете едновременно ги полирало и запазвало боята. Rolling EyesНякой чувал ли е за такива и знае ли къде се продават? newsm78

# 88
Отдъхнах си  Mr. Green

Искам да попитам..... с какво почиствате плоскотите на кухните си newsm78.. Само влажен парцал ли?
мека памучна материя, вода, сапун /препарат някакъв/, подсушаване и пак така...важно е всъщност да не остава замърсено след работа, а да се почиства редовно, особено от мазнини. Simple Smile

# 89
  • у дома с любимите си хора
Аз открих случайно координатите на фирмата,която ни прави кухнята преди 5 години.И се съгласиха да ми сменят плота и да ми сложат съдомиялна.Сега остава въпроса каква съдомиялна. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт