Кухни - 24та тема

• 56 710
  • 308
  •   1
Отговори
# 60
И аз съм тук Heart Eyes
При нас работата върви в понеделник започват замаската.......офф къде е тя още,но ви следя,кухнята ми е още в проект,умуваме по нея,с удоволствие гледам вашите предложения и следвам съветите ви.Може и да се промени проекта няколко пъти докато  започне изработката на кухнята,за това внимавайте кво показвате Mr. Green
Благодаря за темичката Heart Eyes
Peace И ние така....само където не се знае кой понеделник  Mr. Green

# 61
На моя заключването не му влияе- пак пищи.
и моят, но така и трябва да бъде - просто като предпазна мярка . Thinking

# 62
Привет!
Много ви се радвам на кухните,със здраве да си ги ползвате!
Научих много нови неща от всички вас и ще продължавам да ви следя,защото и мен ме очаква обзавеждане  Heart Eyes
До сега се борих с една програмка ,но нищо не ми се получава за сега,ще продължа да се пробвам и ако се получи нещо идейно,ще го споделя.

# 63
  • Враца
пробвах снощи котлоните (че ни беше първата нощ в новия дом  Mr. Green)...пищят си, а като капак кой да ме научи че трябва да има и заключване...уж бързо вдявам с нови техники, но с тея технологии съм направоооо  ooooh! ooooh! ooooh!

при мен става дебнене и половина не мога да схвана кое имам и кое нямам на този котлон (да ме бяхте видяли с тигана как гоня коя плоча съм пуснала  hahaha hahaha hahaha)...в упътването му няма кой знае какво обяснение  #Cussing out...някой има ли подобен да обясни за какво иде реч  Embarassed
(извинявам се за мръсния плот но снимката е още от ремонта)

Гери смесителя е много хубав наистина...аз исках с изтеглящ се механизам и естествено харесах един за 300 лв, но с ограничения бюджет трябваше да избирам между този или обикновен, но на същата цена на Бланко или Видима...на същата фирма са ми и в банята смесителите и са супер...

# 64
имаш 2 идентични групи бутони с + и - . Включваш котлона от бутона , който си е със знака за включване Crazy.Включват се и двата.После избираш + на единия( той би трябвало да светне.Регулираш си степента с минус и т.н..... А пищи, защото си сложила нещо на бутоните или просто ти се е опряла блузата Grinning( Този блок , който е по-в дясно- т.е  по-горе на снимката е за двойния котлон.Имаш и знам за това кой кръг  да  се активизира Peace)
Това е от мен на първо 4етене. То друго и няма де Wink

# 65
Ще следя новата тема, а като ми остава време ще преглеждам и старите. Бих искала скоро и аз да си имам една кухня...  Whistling

# 66

Ние купихме кухненска мивка, която се "затваря" с такъв подобен плот. Ама, да ви кажа, нещо ми се струва, че само си дадохме парите - мивка като мивка. Е, има там едно плъзгащо се стъкло, ама нищо особено.

# 67
  • София
wb Благодаря ти  Hug
ние още не ни е построена къщата, ама аз за кухня си мечтая  Mr. Green

# 68
  • Враца
velmar  newsm20 newsm20 newsm20 благодаря за уроците...още довечера ще изпробвам наученото...иначе имах предвид че пищи плота като го покрия с иноксовия капак

kimbolina добре е човек да е подготвен...така мъж ми съмо мрънкаше...кухня нямаш ремонта не е направен, а ти тенджери (респективно чаши, чинии, прибори) купуваш...обаче дойде един момент в който стана време да се изнесем а изведнъж се оказа, че си имаме всичко налично и не е необходимо да тичаме в последния момент да избираме...това за дребните неща, а аз ако бях намерила темата преди да поръчам кухнята доста главоболия щях  да си спестя...защото едно е да ти рекламират нещо (с идеята да си го купиш) а друго е да чуеш  мнение от използването му, защото каквото и да си говорим някои неща са просто красиви, но не толкова удобни...и особено ако правиш ремонт и обзавеждаш за първи пъj (както при мен) и не може да различиш пирон от винт да те посъветват е много ценно, защото при мен всичко научено беше за съжаление от втория път преправяне (за повечето неща), нямах идея какво ще представлява кухнята ни докато не я монтират, още не знам какви са функциите на уредите ни и т.н...да не ги изброявам всичките

и затова искам да благодаря на всички момичета които се постараха в тази тема и дават мнение защото и на мен ми бяхте адски полезни   bouquet  bouquet  bouquet

# 69
wb,аз не виждам да има заключване.А котлона с двойната зона
е обозначен.Едно "пипване" включва по-големият кръг,две-по-малкият.

# 70
  • София
wb Много си права, ама аз засега ги набелязвам тези неща, че и да купя тигани и прибори няма къде да ги сложа  Tired
Но следя почти всички теми за дома и си записвам къде какво съм харесала и съм прочела мнение. Наистина е хубав форума, защото можем да прочетем за дадено нещо отзиви от личен опит  Peace иначе в магазина само и само да го купим ще ни излъжат 100 пъти пък после като ти е неудобно купувай друго. И на нас това ще ни е първия личен дом дай боже, че му се точим от 3 години  ooooh! да не ни мине котка път пак  Praynig

Иначе тръгнах отзад напред проучих приборите от съседната тема, после всички аксесоари за кухни, сега проучвам къде да се поръча пък най накрая модела  Mr. Green

# 71
  • на плажа
 Момичета, с какви аспиратори сте? Търся си такъв за вграждане с капацитет поне 700м/ч, но на по-ниска цена от 500лв  Confused. Можете ли да ми препоръчате?

# 72
  • Пловдив
Аз писах за нашия - такъв какъвто търсиш е  Peace Gerry е марката  Peace много сме доволни от мощността.
Би трябало и за вграждане да има, нашият е ъглов и почти сме го вградили - коминнът не се вижда

# 73
Моя е горене  Rolling Eyes , но мисля слабичък ще ти дойде аз съм доволна за вграждане
хоп

# 74
Момичета, с какви аспиратори сте? Търся си такъв за вграждане с капацитет поне 700м/ч, но на по-ниска цена от 500лв  Confused. Можете ли да ми препоръчате?

http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=22&pid=729

Общи условия

Активация на акаунт