Кухни - 24та тема

• 56 746
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
  • варна
Аз открих случайно координатите на фирмата,която ни прави кухнята преди 5 години.И се съгласиха да ми сменят плота и да ми сложат съдомиялна.Сега остава въпроса каква съдомиялна. newsm78

Аз съм се насочила като марка ВЕКО..има много теми за съдомиялните Whistling

raygram ..имах предвид след монтажа  Grinning .... иначе се водя домакиня и не обичам да ми е мазно и зацапано Mr. Green

# 91
да де, и аз това имах предвид. щом се поддържа чисто, няма да имате проблеми с години /вода, сапун и никакви абразиви.../ ! Simple Smile ей, да не забравяме и подсушаването !

# 92
И на мен така ми отговори майстора на кухнята-вода и сапун Thinking
Нашта е вече сглобена,остават дръжки ,плоските тръби за аспиратора и др.такива дребни работи Crazy.Снимки не съм правила при нацяло сглобена кухня,но имам от миналата седмица няколко-ако искате мога да ги пусна. Rolling Eyes
Ето ги и тях:-от тук нататък Flutter
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=319083&pid=12860874

Сегашната ми кухня е в сиво и черно-омръзнала ми е Crossing Arms ,брат ми си направи кухня в оранжево- този цвят  ме подтиска всичко в оранжевооо набива ми се в очите само от двайсетина пъти ходене у тях и затова реших новата ми куФня да е дървесен цвят.Исках нещо практично,семпло и най-вече да създава уют.Мъжо искаше венге и избелен дъб,но аз заложих на един цвят италиански орех МДФ и не съжалявам .Кухнята ми не е от най-модерните по дизайн,но е направена по мой проект и най -вече ще ми събира всички боклуци дано де Grinning и дано да съм улучила на уреди..... Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 08:46 от kalinikol

# 93
добре е, големичка е... smile3521

# 94
  • София

това го направихме с 2бр. кухненски модула.направихме и бар плот и кухненският бокс и трапезарията.може би не се вижда хубаво,ще се постарая да кача други снимки

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 08:59 от Madam Stasita

# 95
Здравейте момичета, най-после и моята кухня е готова. След много търсене се спряхме на Кухни Класик и мога да кажа че останахме страшно доволни. Момчетата бяха много изрядни, даже я почистиха след монтажа и сега не мога да и се нагледам  Grinning ако имате въпроси - насреща съм Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=388402
(специално се регнах в снимка.бг за да мога да я покажа, че нещо не мога във форума да я кача)

# 96
  • Абсурдистан
Андромеда, кухнята ти е много хубава.
Това фирма ли е кухни класик и колко ти излезна като цена?

# 97
Момичета бихте ли ми казали някоя лесна за работа програма за проектиране?
За кухня, за хол, защото в  него трябва да вмукна спалня  newsm78
Змейковица ,би ли ми казала колко кв.м. ти е кухнята и колко хола ( видях ги в албумчето ти)?

# 98
Андромеда, кухнята ти е много хубава.
Това фирма ли е кухни класик и колко ти излезна като цена?

Мерси мерси и аз много си я харесвам Simple Smile Кухни Класик е фирма в Пловдив и ви я препоръчвам, разбират си от работата хората. Обикаляхме много, но те ми бяха фаворити от първия момент. Като цена излезе 5780лв. с монтажа и  механизми за плавно затваряне на чекмеджетата и витрините. 

# 99
  • Пловдив
Момичета бихте ли ми казали някоя лесна за работа програма за проектиране?
За кухня, за хол, защото в  него трябва да вмукна спалня  newsm78
Змейковица ,би ли ми казала колко кв.м. ти е кухнята и колко хола ( видях ги в албумчето ти)?

Цялото помещение - бокс, хол и спалня са около 35 квадрата
Боксът е 4 квадрата - 200 на 200

Спалничката заедно с частта с гардероба са около 10-12 квадрата, останалото е холът  Peace

Кухнята проектирах с Ално, тя е сравнително лесна.
Холът не помня с каква програмка аз го правех, но една мама тук от форума ми направи страхотен проект на ПРО 100  - аз лично не успях да се справя много добре с нея  Embarassed

Моят съвет е - разчертай си помещението на голям лист в мащаб и наличните мебели ги направи като шаблончета на картончета пак в мащаб и ще видиш какво място приблизително остава (това е съвсем примитивно, но върши работа)
Когато ни дадоха клучовете за апартамента - боксът даже го разчертахме на пода на голия цимент - така лъсна една непредвидена от мен подробност в проекта и навреме оправихме нещата
Успех!

# 100
 змейковица, Много ти благодаря  Hug, хич ме няма с програмите но ще се пробвам с Ално щом казваш ,че е лесна и на лист също Hug
аз трябва да се вмъкна в по-малка квадратура и майче нямам масто за грешки- всичко с детската стая е 48 кв.м.

# 101
  • варна
аз трябва да се вмъкна в по-малка квадратура и майче нямам масто за грешки- всичко с детската стая е 48 кв.м.

То си е направо палат  Crazy....нашето кутийченце общо е 37кв.м  Mr. Green

# 102
  • Пловдив
змейковица, Много ти благодаря  Hug, хич ме няма с програмите но ще се пробвам с Ално щом казваш ,че е лесна и на лист също Hug

Виж в албума ми в началото има и проектите, ако могат да ти помогнат с нещо  Peace

Ако искаш, прати ми и план на жилището и къде трябва да е кухнята, може да измисля нещо, специализирах се в обзавеждане на малко пространства  Blush
В хола ни смея да кажа, че даже е просторно и широко, така че не е толкова непосилна задачата - при нас ширината дойде, заради секцията-преградна стена  Peace

# 103

То си е направо палат  Crazy....нашето кутийченце общо е 37кв.м  Mr. Green
Благодаря звучи окуражително, ти как си се справила с толкова пространство Whistling

Змейковица, писах ти на лични Peace

# 104
Записвам се и аз да следя темата, че скоро се очертава да се сдобия с нова кухня!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт