Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 41-ва тема

• 75 394
  • 661
  •   1
Отговори
# 330
  • Torino,IT
Диди, както винаги много красиви снимки, може ли да те помоля и за рецептата на пилешкото с чесън и магданоз
iucka , супер сладкишче, издай рецептата Praynig и десертчето на Лина е много много слюнообразуващо  Wink
При нас днес имаше пене с домати, босилек и сирене и ципура върху канапе от зеленчуци по рецепта на Ийзи  bouquet

За десерт си взимам по един мъфин от ваште  Heart Eyes

# 331
Пепи , нЕма начин да не се урЕдим ! Логистичната подкрепа и дупенето за снимки се заплащат - 50/50 !  smile3508 Рецептата за хапките , само с/у чушка давам , щото дъщерята няма да се справи с пълнени пиперки !  Mr. Green

Lindita , такива макаронки са ми любими - даже с повечко домати и зеленини !   Heart Eyes

Ето рецептата за Пилешко с чесън и магданоз -  тя е по-елементарна и от тортата с череши и захарни трохи.

# 332
# 333

¨¨*:•. Диди .•:*¨¨, много вкусно е наготвила дъщеря ти, поздравления!  bouquet Късметлийки сте тия с щерките, все се уреждате!  Grinning Рецептата си я копнах веднага - лесно и най-вероятно много вкусно! Peace

tutulina, и вкъщи бухтичките на Джема са любими. Пататникът ти изглежда разкошно! Heart Eyes А салатката от тиквички и аз я правих, ами вкусна си е. Grinning

А на пеп-4о агнешкото с бакла ммммм, думи нямам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Напомни ми за гозбата на баба, само при нея съм яла вкусна бакла, тя си я садеше на лозето.

Днес тиквичковата салатка Grinning

с месца,

тортичка с крем брюле

и още "зебрички" по рецептата на рени55.

# 334
Извинете ме за спама...  Embarassed

Лабрекс, всеки път като видя снимката на кучето ти, прихвам да се смея...  Laughing Онзи ден мъжът ми я видя и вика:
  hahaha "Кви са тия бълхи дето фърчат покрай т'ва куче?!?!"  Joy Аз щях да падна от стола...  Laughing  Joy

А ти пак си наготвила 100 вкусотии...  newsm78 eat

# 335
.... Онзи ден мъжът ми я видя и вика:
  hahaha "Кви са тия бълхи дето фърчат покрай т'ва куче?!?!"  Joy Аз щях да падна от стола...  Laughing  Joy

Сърчица, сърчица,dixi , червенички, щот много си го обичам!

Лелеее, дано не отнесем нещо за спама...... Embarassed

# 336
Да, аз знам, че са сърчица, затова и се смях толкова.  Laughing

# 337
Здравейте, аз за вечеря правих пилешки пълнени рулца и салата, но нея не снимах:

# 338
Да, аз знам, че са сърчица, затова и се смях толкова.  Laughing

dixi, развесели ни, сега пък ние вкъщи се хилим на "бълхите"! Joy

Marieta , рулцата изглеждат превъзходно!  chef  bouquet С какво ги напълни?

# 339
  • В сърцето на живота!
Спагети с кайма,лук и кетчуп.

# 340
Момичета, прекрасни неща, вкусни и красиви!  bouquet
Диди,  Flowers Bouquet

От мен едни-
Глазирани пуешки шишчета

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 00:57 от esy

# 341
  • На брега
esy  защо само за половинката  newsm78, диетуваш ли?

Опитвам се, но трудна работа, този път нещо кг. не вървят надолу като преди Confused
И аз съм в същата схема...не знам какво да правя?!?
Глазираните пуешки шишчета са супер, а и са диетични.
beniii    много ти е хубав сладкиша с ягоди!
Пилешкото и картофките на ¨¨*:•. Диди .•:*¨¨  и тортата също не са за пренебрегване.
Стоева   bouquet баклата сигурно пак е домашна. А за бакла вече - човек убивам... Тази година няма обаче, загубих я  Cry.
В къщи - скука! Снощи бира с цаца на плажа, а днес понеже ми е единственият почивен неделен ден (на смени работя и нямам фиксиран почивен ден), гостите ми си донесоха храната... Аз ги посрещнах на водка и шпроти. И разбира се питка и пица, но те са ми вече резонни  Mr. Green

# 342
labrex , с лук, чушка, кашкавал и сирене. Но лукът стана като сварен и не ми хареса. Без него са по-вкусни.

# 343
  • В сърцето на живота!
esy нещо не виждам снимката ти.
Вместо снимка се вижда само това: THIS PHOTO IS CURRENTLI UNIVAILABLE  Rolling Eyes

# 344
И аз не я виждам,а съм сигурна,че си заслужава да се види Wink

Общи условия

Активация на акаунт