Dress-for-less 3

• 33 150
  • 396
  •   1
Отговори
# 330
Да, ще пуска някой, примерно аз  Laughing само чакам да видя какво ще се появи в Escada Sport  Sunglasses
Утре ще намина и към Ben Shirman и почти съм готова  Peace

Само за инфо, поръчката, която направих в неделя ... много зор беше докато издебна всичко желано ... час до сутринта, а едно пуловерче, така и не се появи  ooooh!
Ако някой има подобни пресни впечатления, да подскаже дали напоследък е все така или просто е било моментна трудност  Thinking

# 331
  • Варна
Така е винаги - когато някой тикне в кошницата нещо, то изчезва от сайта за времето, в което му е в кошницата, дори и да не го купи. След около 2 часа се освобождава. Голямо дебнене пада. Crazy

И аз си пускам поръчки отвреме навреме, сега, като не можем във форума да се организираме, го правим в тази Фейсбук група:
http://www.facebook.com/group.php?gid=137701179589280&ref=ts

# 332
Така е винаги - когато някой тикне в кошницата нещо, то изчезва от сайта за времето, в което му е в кошницата, дори и да не го купи. След около 2 часа се освобождава. Голямо дебнене пада. Crazy

И аз си пускам поръчки отвреме навреме, сега, като не можем във форума да се организираме, го правим в тази Фейсбук група:

Chockolina как ти е името във фейсбук да следя за поръчка ?Simple Smile

п.с. намерих те  Simple Smile

# 333

Chockolina как ти е името във фейсбук да следя за поръчка ?Simple Smile

п.с. намерих те  Simple Smile

и аз...

# 334
 Laughing ... и аз ... и аз ... само че докато се съберат няколко "и аз" за безплатна доставка ... "влакът заминал"   Sunglasses

И Чоки го е написала и аз споделям мнението, че когато има нещо, което да ни допадне и като модел и като размер трябва бързичко да се "действа"   Hug

# 335
ivasl,така е ..но все пак има едно "но"  Wink аз съм се отказвала когато е изчезвало това което искам...chockolina ще потвърди  Peace

# 336
И аз ще ви намеря, само да ми се оправи Фейсбука   Hug

# 337
ivasl,така е ..но все пак има едно "но"  Wink аз съм се отказвала когато е изчезвало това което искам...chockolina ще потвърди  Peace

Simple Smile Надявам се, точно заради Чоки и момичетата, с които сте поръчвали, че може би си имала предвид, "... НЕ си се отказвала ..." и когато "нещото" е изчезвало си намирала друго, с което да го замениш  ooooh! въпреки, че не винаги се получава, защото ако ти допадне модел, може да няма размер, ако има размери, моделът не ти допада или не е любима марка   Laughing

Чакам да си получа ботушките, жилетката, риза и двата пуловера и ще дам отзиви, ако някой се интересува.
Иначе вече съм почти готова с още няколко неща, изчаквам само да видя дали няма да намалят още малко един клин, така че пак ще се поръчва  Mr. Green
за да няма изненади когато застудее и да купувам каквото ми падне, само защото ми е спешно  Laughing

Успешни поръчки и да се похвалите с новите придобивки  Hug

# 338
Здравейте от мен! Да попитам по-напредналите в поръчките от този сайт има ли моменти,когато намаленията са по-големи , кодове като в ларедут или безплатна доставка.Всеки ден ли се менят цените и наличните продукти и колко често трябва да наглеждам какво ново е излязло. Hug Благодаря за отговорите предварително

# 339
Привет и аз на отчет  Grinning  Миналата седмица получих всичко от последната поръчка. Разбира се, всичко е много красиво и много ми допадна. Особено плетените неща на Ben Sherman, жалко че няма да имат вече дамска серия  Sad  

Прекрасни са и ботушите на Tommy Hilfiger, само не съм "познала" размера и ги продавам  Sad
Ето тези: http://www.dress-for-less.com/tmpl/detail.tmpl?count_art_sel=28; … Tommy%20Hilfiger#    (УК 5), което би трябвало да е № 38, но е точно № 39 и са ми големи  ooooh!

Уж мерих преди да ги поръчам мерих, а и тук питах, но явно още утре ще трябва да пусна поръчка с моя размер, че вече няколко дни го дебна и сега е наличен за поръчка Grinning Пък другите все ще си намерят щастлив собственик на тази цена  Peace

Успешни поръчки на всички  Hug

ПП: murmeli, забравих да споделя свое мнение: не съм попадала на Редутски намаления в  този сайт. Кодове за намаление, също не съм имала досега, вече година, но четох че някои момичета са получавали.  За новости трябва да се следи честичко. От няколко дни следя моите ботушки и чак сега ги видах налични в по-малкия размер. Проверявай и ти за нещата, които те интересуват  Hug

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 05:09 от ivasl

# 340
Моля ако някой пуска поръчка да ми пише ЛС Peace

# 341
Аз пускам няколко поръчки през последните месеци, не общи, за мен си  Mr. Green
Има един код, който действа постоянно за -10% - dressforless10.
Освен това, имаше едно намаление за 3 дни на -20%. Така като си направя поръчка за 100 или 200 евро, си избивам доставката  Peace
Много съм доволна от всичко, което съм поръчала, но най-много от това яке за мъжа ми. Точно за преходния сезон, и на вид, и на изпълнение е на ниво Peace
Освен това получих и тези ботуши за мен. Страхотни са и много удобни  Party Обаче и аз съм в лека чуденка с номерацията, ако може Чоколина или някой друг запознат да ни осветли, че гледам и Ивето се е забъркала. Аз нося 37, UK4, тук 37 се води UK 4,5, а в асоса например няма 4,5 има само 4 за същия модел ботуш.
Сега тези са ми точни, ама за в бъдеще питам  Thinking

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 09:08 от Avgusta

# 342
  • Варна
Моето впечатление за обувките на Килла е, че така, както са дадени в Дрес-а си отговарят, а в Асос и разните англ. сайтове идват леко умалени. Имам два чифта 4,5 от тук, които са ми точно и отговарят на 37, както и един чифт от Асос и един от ибей, които са 4, на тях също пише 37, но са ми малко по-малки (пак ми стават, но в 4,5 се чувстма по-добре). Peace

Мерси за кода, ще го проверя дали действа и при мен! Hug
И аз напоследък си пускам самостоятелно поръчки, много трудна стана организацията. Някой, ако иска нещо, винаги може да ми пише и да си поделим доставката, че хич не е малко. В Асос май по-далаверски неща откривам, а в последно време много пазарувам от ТК Макс. Ето това си купих вчера, нямам търпение да пристигне:

# 343
  • На черешатааа
ТК Макс доставят  ли до Бг ?

# 344
  • Варна
Не, до английски адрес ги изпращам и оттам - с превозвач. Wink

Общи условия

Активация на акаунт