СЕДМОКЛАСНИЦИ - изпитите!!!

• 21 139
  • 383
  •   1
Отговори
# 315
  • България

SofiaV : Може пък детето от книжарницата да е решило всичко налично и да търсят нещо малко за оставащите дни, знам ли.

Без да имам претенции да съм голям психолог, цялото им поведение излъчваше по-скоро "Първа среща с действителността", от колкото пренасищане от учене. Те искаха просто книжката да не е много дебела....

За майката и щерката - не бързайте да им се подигравате, щото тая щерка след година-две ще подкара лъскав Мерцедес без покрив, докато нашите късат гащи по университетските скамейки  Crazy

на 100% си права, но това е извън моята ценностна система, а като те чета е и извън твоята  Grinning

# 316
Може пък да съчетаят карането на лъскав Мерцедес (предпочитам БМВ) с ученето в университет.Това би бил един идеален вариант. Grinning
Знае ли човек?

# 317
  • София
Добро утро и хубав ден на всички!

Моето момче спи блажено, а аз съм се събудила отдавна и само за утре си мисля. Определено съм много притеснена.

# 318
Хей,девойки,май не остана време:
ОСТАВАТ 24 часа
днешния ден обещава да е свеж и приятен за почивка.Дано утре,поне до обяд,също да е такъв,иначе милите ни дечица ще прегреят.А и дано училищните власти се сетят да им изберат сенчести зали.Вчера,като казах на детето,че ще ги извикват в училище по списък,се стъписах от реакцията и:еми ето,аз ще съм прецакана.Защото като ме извикат последна ще трябва да седна на най-слънчевото място.
Ами наистина ще е нечестно като цяло,ако дори в едно училище ще има различни условия за работа.Май наистина НПМГ си знаят работата,защото ако коридора е хладен и сенчест-това предлага на децата комфортна обстановка(до колкото може да бъде).
Уф,дано  наистина мислят за децата. newsm78

# 319
Добро утро и хубав ден на всички!

Моето момче спи блажено, а аз съм се събудила отдавна и само за утре си мисля. Определено съм много притеснена.

too many boys
И моето момиченце още спинка,и аз въртя нервно страниците във форума и къде ли още не..на един хал сме всички,един проблем ни е днес в душите,всеки стиска палци от сега за утре и се моли да мине по-бързо и гладко

# 320
здравейте Hug

стигнала ни е нервата ,както гледам Laughing Laughing

имам въпросче---загледах се в сайта на  http://www.zaednoschools.org/22sou/

някакво инфо за това училище Thinking

# 321
Добро утро!
Нека дъждът днес да отмие цялото напрежение и всички лоши мисли и утре на децата да им върви по вода.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕЦА!

# 322
 Praynig Благодаря за пожеланията на Гост! Hug

Мънки,за 22 училище има мнение във форума,в отделна тема,помня,че в някои от безсънните нощи съм го чела newsm78

# 323
  • София
Мънки, аз съм чувала, че 22 СОУ е много стабилно, балът за влизане там също е висок. Ние обмисляме дали да го включим в желанията, колебая се заради пътуването дотам, от нас се стига с автобус 72 от Редута, а по канала придвижването е кошмарно.

# 324
имам въпросче---загледах се в сайта на  http://www.zaednoschools.org/22sou/

С висок бал са.Имам позната на която и двете и дъщери учат там.
И двете момичета са много умни.Но изключително притеснителни,бих казала по-затворени.
На изпити блокират и не могат да дадат най-доброто от себе си.По тая причина не им стигна бала за елитна гимназия.
Ще разпитам.

# 325
в нашите деца,,,нали...
освен да преровя пак  Thinking

на нас ни е сравнително близо--на 5 спирки с трамвая

като е гимназия с разширено изучаване на език,колко часа според вас се учи езика там Thinking

# 326
  • София и там където не се пуши
22-ро винаги е било добро училище. Търсете да е удобен траспорта, там спират доста превозни средства. Отсреща е Търговско банковата.

# 327
в нашите деца,,,нали...
освен да преровя пак  Thinking

на нас ни е сравнително близо--на 5 спирки с трамвая

като е гимназия с разширено изучаване на език,колко часа според вас се учи езика там Thinking

това е едно от училищата с подготвителна година  по език.т.е със статута на езикова гимназия.А колко часа седмично- newsm78

# 328
Мънки,
да в нашите деца го има някъде......иначе наистина е важен транспорта.а иначе-за пътуващите от Редута към 22-ро,сутрин не е трудно,защото децата започват в 07.30,а тогава няма задръстване.Проблем е втората смяна,наистина тогава е ГОЛЯМ проблем.На нас също ни е удобно училището,и е като един добър вариант.
Искаме ФРЕНСКИ език,това май е най-най-желаното ни newsm78

# 329
имам въпросче---загледах се в сайта на  http://www.zaednoschools.org/22sou/

Ще разпитам.

благодаря Hug

не можех да я намеря темата Thinking

Общи условия

Активация на акаунт