СЕДМОКЛАСНИЦИ - изпитите!!!

• 21 139
  • 383
  •   1
Отговори
# 330
  • София

благодаря Hug
не можех да я намеря темата Thinking

И аз не мога да намеря темата за 22-ро, може ли линк  Praynig

Мънки, в план-приема от линка горе, като профилиращи предмети III: РЕ/НЕ - руски/немски ли ще рече  newsm78
Т.е. трети език ли е това?

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 10:17 от Amidala

# 331
Mомичета,направо ме озадачихте ooooh!,и аз се поразрових.ИЗВИНЯВАМ се,че ви обърках.Аз чета и форум за бъдещите ученици 2010 г(малката тогава ще е първолак) ,и най-вероятно затова съм запомнила 22 СОУ.И аз сега нищо не открих като мнение за ученици след 7-ми клас.Извинете ме пак Sad
Но иначе наистина знам,че е много добро, Mr. Green

# 332
ами---ре е руски
не е е немски
а де,, и аз се чудя
разрових в сайта вчера но,,,не намерих програма - колко часа се учи и тн

# 333
Знаток дай си мейла да ти изпратя тестовете.

# 334
  • София
Добро утро момичета!

Вече броим часовете, а не дните! Peace

Мънки, аз имам инфо от учителка в 22-ро - похвали езиковите паралелки и каза, че хорариума е същия както в езиковите гимназии. В испанската се влиза по бал без деление на момчета и момичета, та затова девойките са повече  Laughing Имат добра база - басейн и др.екстри, изобщо - училище с традиции

Дороти, за буквата "Z" погледни това, което вчера прикачих тук - препратка към сайта на РИО - описано е мн ясно и подробно

# 335
asia_nk@abv.bg

ето на Знаток мейла Peace

# 336
  • В центъра на мръсотията
По повод 22-ро: Знам, че като основно е много добро (двете деца на близка приятелка учиха там). За гимназията - на последната родителска среща на нашия клас (на която аз не присъствах) класната казала, че не го препоръчва, защото тъй като балът е висок, а няма отделни квоти за момичета и момчета - влизат предимно момичета, т.е. образуват се класове, в които цитирам "климатът не е здравословен..." Споделям го, защото аз съм с момиче и се позамислих...

# 337
класната казала, че не го препоръчва, защото тъй като балът е висок, а няма отделни квоти за момичета и момчета - влизат предимно момичета, т.е. образуват се класове, в които цитирам "климатът не е здравословен..."

хахахах
горкото ми момче Mr. Green

Lady-B--благодаря за инфото Heart Eyes

# 338
  • София
Какво ще рече "климатът не е здравословен..."  newsm78
Аз също съм завършила езикова гимназия навремето, в класа ми от 26 деца имаше само 2 момчета и нямам лоши спомени в тая връзка  Thinking

# 339
По повод транспорта: не знам изобщо къде се намира немската  Embarassed ooooh!
Благодаря на Дива   bouquet

Интересува ме само последният тест  от Регалия от 16.06. или 17.06.
Останалите "сме ги решавали"

# 340
  • София и там където не се пуши
По повод транспорта: не знам изобщо къде се намира немската  Embarassed ooooh!

Joy Joy Joy Тя твоятя е свикнала, та ще и се види песен. Трамвай 5 е най удобен. Почти без пресичане, също 8, 10, 12 не е далеч и 9

# 341
Знаток, немската (ако за 1-ва немска питаш) е на Позитано, много близо до Солни пазар и изгорелия цирк. Тоест, точно срещу нас, само бул. Хр. Ботев трябва да се пресече, ама мойта девойка не дава и да се издума за немски Wink
За 22-ро да кажа мнение (много субективно, разбира се) - там записахме дъщеря ми в 1 клас, защото мъжът ми го е завършил, защото всички казваха, че е много добро и т.н. Във 2 клас я преместихме - бяха много деца, слаб клас, на всичкото отгоре имаше няколко момиченца, които тероризираха психически мойто, ама учителката не можеше да се справи с това. Впечатленията ми от горните класове са ужасни - гримирани потресаващо, татуировки и пиене в съседното дворче. В същото време на наши приятели дъщерята влезе там в испанската паралелка преди 6 г. Не знам с какъв бал е била. Но завърши там и я приеха в Холандия. Така че явно нещата не са еднозначни, както винаги.

# 342
22-ро е базово училище. Имат интересни проекти и личо аз ще го посоча сред основните желания на сина ми. За мен критерий също е и мястото, а това училище е на 10 минути пеш от нас. Що се касае до разочарованията, които някои мами споделят, те могат да се срещнат навсякъде. Влизайки в едно училище никога не можем да предвидим групата в която ще попаднат децата ни. За съжаление проблеми има навсякъде, просто имат различен характер. Що се касае до езиковата подготовка - мисля че учат по 18 часа език в 8 клас, което е много добре. Резултатите от матурите също са добър показател.

# 343
  • В центъра на мръсотията
Какво ще рече "климатът не е здравословен..."  newsm78

Ха, де! Сигурно девойките като ги удари хормона и започват да "тепат" за вниманието на кавалерите....   hahaha

Що бе, Мънки? Аз мисля, че ще му хареса....  Joy

# 344
  • София
Здравейте и от мен!  Аз съм изкрейзила тотално. И като че ли направих голям гаф с детето си.
На 15 ни донесе бележника и аз бях малко разочарована от крайния резултат (особено по 1-2 важни предмета). Поразвиках се (а не беше момента и начина). И тя се отказа от изпита по биология в НПМГ. За мен разочарование беше, че има 5 точно по биология. Тя имаше желание за това училище, макар че си харесва и други. Сега ми се струва, че е много разколебана относно знанията си и родителската подкрепа. А и по принцип не е от най-уверените деца и това съществено е повлияло и на оценяването й в училище. Направо ми се плаче.

Как се стига до 45-то училище (Втора английска) - някой живееше наблизо.

И още - за подреждането на желанията. Смятам, че основен ориентир за нивото на преподаване в дадено училище е резултатът от матурите в края на образованието. По новините на някоя от телевизиите даваха таблици с подреждането на училищата. Имате ли идея къде може да се види подреждането според резултатите от матурите?

Общи условия

Активация на акаунт