СЕПТЕМВРИ - 09'26

• 10 365
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Mirinda, сега отивам да разгледам снимките ти от Монтана.

Хммм, много странно, качих поне 15 снимки, сега гледам, че има само 4  newsm78 Ама от тук не мога да проверя, чак утре на спокойствие вкъщи...

# 76
аз нещо съм се ошашкала.. от вчера усещам бебето мн по- леко и доста по рядко... дали е нормално.. дали не му се спи повече от жегата?

# 77
Ехо здравейте и от мен. И аз в отбора на отпадналите, по точно нищо не ми се прави искам да си легна и да си гледам телевизия цял ден, ама няма кои да ме остави. Детенце пак се излюпи рано рано, ядоса ме едно хубаво ( много е кротък, но напоследък хич не слуша и все щурее или пък аз вече по го усещам де да знам ), та накрая не издържах и го свалих при баба му. Да ама почнах да чистя, да сложа нещо да сготвя, чиниики тва онова и то ей го трябва да ходя да си го взимам, а имам още да пера и да гладя. Та така наоплаквах ви се, ама ще ме извините.

Малибу аз на твое място щях да и досаждам на лекарката, не мисля че са ти глупави притесненията.

Да не забравя честит рожден ден на Детелини, бъди много обичана и щастлива   bouquet.

Миринда и аз видях че само 4 снимчици има в албумчето и се зачудих че нали четох че доста сте снимали. Когато имаш време пусни и другите ( много обичам снимки да гледам ) да видим порасналото ти момиченце  Hug.

Киара пак ли сте болнички, дано този път не е нещо сериозно и бързичко и мине гърлото на Хриси.

Бягам сега да не си загоря бутерките че ще се  #2gunfire.

Да се редактирам aguto не се шашкаи аз преди седмица някъде също споделих че имах един такъв период 2-3 дена го усещах по слабо и по различно, но сега пак си подритва. Явно са на периоди дребчовците  Simple Smile...

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 12:31 от *clara*

# 78
  • София
Много писане,много нещо!Аз влизам набързо да си споделя-снощи ходихме при акушерката,която ще ме изражда,
заради контракциите!Искаше да ме остави в болница,но като ме прегледа лекарката,ми изписа Нутри Маг и Но-шпа/само за днес/.
Каза много да си почивам и така!Ако не ми минат контракциите от хаповете,ще се наложи да полежа в болницата! Sad
Дано не стигам дотам!

# 79
На рожденичката да е жива и здрава   bouquet
Симбиоза пази се както са ти казали и  Hug
 А и един полезен линк за момичетата, за които това ще е първо бебе,  може би повечето са го видяли http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404952.0

# 80
  • София
На рожденичката да е жива и здрава   bouquet
Симбиоза пази се както са ти казали и  Hug
 А и един полезен линк за момичетата, за които това ще е първо бебе,  може би повечето са го видяли http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404952.0
Hug  bouquet
Благодаря ти!Ще се постарая,макар че с моята вихрушка ще е малко трудно!

# 81
Здравейте момичета,
радвам се да се запознаем,....по-скоро да ви се представя, защото аз ви познавам от много време. Терминът ми е за 12.09. Според д-р Марков е момиче.
Бих искала да попитам тези от вас, които вземат Магнерич в каква дозировка им е изписан???

# 82
Малибу, не съм искала да те плаша. Наистина не мога да разбера лекарите които изписват хапчта без преглед на ехограф. там се виждат контракциите много добре. Моя лкар от ЖК е такъв безхаберен, никакво внимание, казвам му за нямкакво оплакване и без преглед ми казва да пия нещо си. Аз разбира се не му се връзвам и отивам на преглед, паралелно в АГ болница. По някога на  лекарите просто не им се занимава за съжаление... Надявам се всичко да е наред при теб.  Hug

# 83
Здравейте, момичета!

Не съм писала от доста време, но подготвяме сватба, ходя на работа и въобще нямам време да пиша, само чета от време на време. Пропуснала съм горе-долу 2 темички, но ще наваксвам!
Надявам се, че не сте ме забравили! При нас всичко засега е наред, бебка расте, днес бяхме на ЖК, качила съм 2 кг. за 1 месец, а бебка е около 940 гр. вече, дундичка  Heart Eyes!
Надявам се, че всички мами сте добре и бебчовците, дечицата и семействата ви също!  Hug
Аз от понеделник излизам в отпуск за сватбата, която ще бъде на 20.06.2009 г. Стискайте ни палци всичко да мине добре!

Пожелавам на всички хубав уикенд, много позитивни емоции и здраве!  newsm51

# 84
Привет, мацки!
Аз пък днес съм фурия. Шътах като чевръста булка. Направих си и разходка. Изядох едно кило черешки и сега чакам корема да ми се разбунтива и да почне кошмара с киселините.
Виждам, че си говорите за хемоглобина. Аз другата седмица ще си правя изследвания и нямам идея в момента как ми е, но си спомням, че предния път в 8-мия месец ми изписаха Тотема (ампули). Бяха отвратителни и едва ги пиех. На всикото отгоре при секциото бях загубила много кръв и отново трябваше да ги пия защото на няколко пъти щах да припадна в болницата. Сега пия "зелената енергия" на Аква сорс, по съвет на хомеопатката на дъщеря ми. Каза ми да взимам по 1 на ден, за да не ми пада хемоглобина.

malta, добре дошла сред нас. Магнерич пих в 3-ти месец 10 дена по 3х2, 10 дена 3х1 и 15 дена 2х1.

*clara* пусни на дечко филмче и си почини, или пробвай да му обясниш, че мама има нужда от почивка и му дай нещо да се заиграе. Аз така правя, но не всеки път постигам успех

aguto, не се шашкай, нормално е да не усещаш бебето еднакво. Може днес да му е мързелив ден.  Peace

Mirinda, браво на вас. Много хубави снимки. Радвам ви се на екскурзиите, които си правите. Преди беше пращала снимки от Циговчарк, или от Сандански да беше .... newsm78 Не помня! Помня само, че много ми харесаха!

kiαrrα, tsveta, знам в какво положение сте. И мен ме тормозят сходни проблеми. Малката откакто тръгна на ясла за 4 месеца 5 пъти пи АБ и то, защото ми правеше гнойни отити. Хубаво е да си казват всичко, защото аз както си мислех, че персоналът е страхотен, така малката веднъж се прибра разстроена и каза, че една лелка й е дърпала ушенцето, защото се била напишкала. Отидох да говоря с нея, тя разбира се отрече, но аз си познавам детето и едва ли ако ме лъжеше, щеше да бълнува и да го изживява насън. Онзи ден една приятелка ми сподели, че като пътувала в градския транспорт, чула разговор между 2 жени, явно учителки в детска градина. Едната се оплакала, че я боли главата, защото всичките 26 деца били на градина същия ден, а другата й казала "Аз ли да те уча какво да правиш - отваряш прозореца и вратата и утре поне 10 ти ги няма". Останах като опаренакато чух това, а след няколко дена една майка, чието детенце е в другата група, ми сподели, че като отишла да си го вземе по-рано, отворила вратата без да чука и звъни и заварила същата гледка - отворени врата и прозорец и децата натръшкани на пода да играят.
Моята от една седмица е пак на ясла и вчера се прибра с лека кашлица. Ще я видя довечера на какво дередже ще е. Моля се да й е отминала, защото още снощи и дадох сироп и едно хомеопатично лекарство. Така, че ви желая и на двете по малко болести на вашите кукли покрай тези ясли.

Atrakcia, честита прическа. Аз също чакам снимки.  Peace

Детелини, да си здрава, обичана и щастлива. Желая ти здраво и слънчево бебче през септември. Честит рожден ден, адашке по фамилия!!!

maliby, стискам ти палци всичко да е наред с теб и бебка. Най-важното - бъди много спокойна и позитивна и си почивай повече (едва ли съм първата дето ти го казва). Между другото и аз си нося червеното конче на дясната ръка, заедно с една будистка връвчица и една гривничка от църква.  Laughing

Горска китка, аз преди не вярвах на уроки и тем подобни, но останах като онемяла когато щерка ми беше навън и едни баби (за които не съм чувала добри неща я гледаха). Бяхме в Кюстендил и тя малко след това започна да плаче без причина и нямаше утеха. Една жена, наша роднина ни каза, че имало жена дето баела и предложи да я заведем при нея. Та мъжа ми я взе, заведе я и като ми разказа после как за 2 секунди се е успокола, не можах да повярвам. Иди обаче на църква да ти четат молитва и си вземи светена вода, както са те посъветвали момичетата.

Ianita28, страхотна новина, сигурна съм, не само че всичко ще е наред, но и че ще си страхотна и лъчезарна булка. Ще чакаме с нетърпение снимки. Peace

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 15:05 от TRINITI

# 85
Сега ми звъня една колежка да изчисли какво ще е бебето ни по някаква система на свекърва й, която винаги била вярна, та се оказа,че ще е момче.

Atrakcia   тази система с датите на раждане на тебе и мажа ти ли е ??? Ако е тази е МНООООГОГОО ВЯРНА да знаеш и майка ми смята по нея и познава на всички  Joy

# 86
Каква е тази система? Можете ли да я споделите?

# 87
TRINITI , ако не си знаеш пола на бебето, казваш си рожденната дата - твоита и на съпруга и нещо си там се смята , ама е мн вярно. Тя всеки път ми показва и аз все не го запомням.. важното е че е вярно!!!
Атракция да каже дали става дума за съшаата систрема Wink

# 88
това с нужни и ненужни неща, дали не е най- дългия пост на света smile3532

# 89
Аз знам пола на бебчо, но ми е любопитна самата система, защото някак ми се вижда странно, че може да се изчисли това нещо. Ако може да се изчисли, значи има някаква закономерност (или периодичност), а според мен това е Божа работа. Просто ми беше любопитно и ако някой успее да я публикува, ще се радвам. Пък и ще си коментираме дали на всички е вярно.  Grinning

това с нужни и ненужни неща, дали не е най- дългия пост на света smile3532
Права си. И аз като видях какъв чаршав е, се отказах. Не съм такава ентусиастка в момента  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт