Отговори
# 195
Мииии срам не срам да се изтипосам и аз от преди и сега. Ама нали сме си наши хора нама ми се смеете много  Embarassed То голяма разлика няма де от тия снимки които имам качени на компа. За съжаление от най-слабия ми период от добрите стари времена преди десетина години нямам снимки на компа само на хартия.
2007 в родния Видин при едно от редките ми прибирания там  Cry
десетина дни след раждането, когато бях по-слаба от преди забраменяването.
и сега преди месец, като пресен пример до къде не трябва да се докарвате. Тук устремно напредвам към килограмите от края на бремеността ми  Tired. Не знам кърмене ли , стреса ли , хормони ли ....просто лакомия ли ама не смея вече да мина покрай огледалото или да се кача на кантара  Cry
 Та следвайте примера на Гери, Фокси, Ламтурничето .....и всички други мами ,но не и моя.

# 196
  • София
ПИС, като спрем кърменето, се хващаме с тебе за ръчичка и не знам фитнес ли митнес ли, ама докато не заслабнем никакво прибиране Sad  Hug
Ама пък за всеки случай да ти кажа /аз така все се оправдавам пред милото/ по-пълните хора са по-щастливи Wink защото не са гладни Wink
п.п. снимката след малко ще се завърне Simple Smile просто си пренареждам албума Simple Smile

# 197

Ето ме с новата прическа. Flutter Фокси, мерси! Има какво да се желае и никога няма да бъда каквато бях на 20, но пък сега имам 2 хубави деца, така че си заслужава.
Карбо, Писче, много сте си хубави даже, нали знаете вица за радио Ереван-що ще разваляте хубавата жена! Wink

# 198
Лелеле, той конкурсът бил за прически  ooooh! ooooh! ooooh! Аз си мислех, че е преди и след. Аз лично много не си сменям прическата, разликата при мен е с къдрава или права коса, малко по-дълга или по-къса, имах и кичури, а сега съм натюрел, даже и прическа нямам, защото все съм вързана - все пак аз съм човекът (жената  Mr. Green), дето не се беше постригвала 1 година  по време на бременността Crazy
Ламтурниче, много си сладка, като малко момиченце си  Hug

# 199
Лелеле, той конкурсът бил за прически  ooooh! ooooh! ooooh! Аз си мислех, че е преди и след. Аз лично много не си сменям прическата, разликата при мен е с къдрава или права коса, малко по-дълга или по-къса, имах и кичури, а сега съм натюрел, даже и прическа нямам, защото все съм вързана - все пак аз съм човекът (жената  Mr. Green), дето не се беше постригвала 1 година  по време на бременността Crazy
Ламтурниче, много си сладка, като малко момиченце си  Hug
За преди и след е. Само че нали масово се стрижем напоследък, показвам и аз какво съм магаре.
Мерси за комплимента!  bouquet

# 200
Да се запиша и аз на ........14 страница #Crazy
Не съм писала от много отдавна, нищо чудно да сте ме позабравили, но имах лекинки проблемчета, битовизми разни и нямах никакво желание да пиша и да развалям доброто настроение в темите. Сега нещата се пооправиха пък да видим докога.
Зъбче,  newsm59 Да си жива и здрава и много щастлива  bouquet
Коте, мерси, че се сещаш за мен, душичко, много ми е домъчняло за теб, като си сляза долу ще ти звънна да се видим, егати живеем на един хвърлей място, пък не можем да се организираме за една среща, срам и резил Embarassed
Ламтурниче, мисля, че малката росто ревнува, Рая също още не е свикнала съвсем с присъствието на брат си, направо за човек го няма на моменти, а не искам да ти разправям как е почнала да лъже и кви си ги измисля, ум да ти зайде #Crazy Тя се лута в двете крайности- или много го обича, целува, мачка го, чак ме е страх нещо да не му направи, или му се злоби, зъби, не го иска. Имам чувството, че ще й трябва доста време, за да свикне, че вече има още някой, който обичаме не по-малко от нея, само дето тя не го разбира по този начин Rolling Eyes Но ти правя евала за подхода, който си избрала, аз също го прилагам на моменти като ме изкара извън нерви и има ефект Mr. Green Между другото много си хубава с новата прическа Wink
За националната среща ви казвам едно голямо БРАВО, не знам дали ще успея да дойда, но ще се постарая Grinning Аз съм за Велико Търново Peace, тъкмо ще се запозная с Мартето Wink , а и с останалите сладурки, които ще дойдат Heart Eyes
Гери, изглеждаш чудесно, мацка  bouquet Аз съм на диета от една седмица и съм свалила 3кг., остават още 5 Confused
Карбо, Фокси, изглеждате чудесно и преди  и сега  bouquet
Имах да пиша още, но малкия се размрънка, ако мога по-късно ще ви пусна малко пресни снимки от нас Grinning
- мъж ми щеше да ме убие като видя кво съм направила с детето Mr. Green

-хей, живот, живот здравей Wink

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 19:22 от emym

# 201
Лелеее,колко сте хубави всичките! Heart Eyes Аз нещо нямам много качени снимки отпреди,защото цифровия апарат ни е от 1 година...Но изнамерих една снимка ,която е правена преди 2 години..Аз съм най-семплата девойка,с бялата шапка.. Laughing(между другото,мацката в средата е "гаджето" на шефа на баретите,който сега си подава оставката заради този скандал..)
http://media.snimka.bg/3310/012875856-big.jpg

http://media.snimka.bg/3310/012875910-big.jpg  -тук съм на една сватба и уж играя хоро(последната вдясно).. Embarassed

http://media.snimka.bg/3310/012875925-big.jpg  -...и сега с една дружка в парка... Laughing

Еми,много за дълго се изгуби! Hug Ама верно си за бой!  Joy

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 19:26 от толо

# 202
Силве, тук съм вече, радвам се, че и вие с малката красавица сте добре  bouquet
Аз снимки от слабия си период нямам , т.е. имам, ама само на хартия, а пък и честно казано откакто се родиха децата мен няма кой да се сети да ме снима Rolling Eyes

# 203
Малко извън темата,но пускам тази снимка просто така,за релакс!Това е Боженци,миналата пролет.

# 204
Толо на третата снимка нещо променена ми изглеждаш, 3 пъти я отварях, теб не те видях Joy или моя комп нещо не е в ред newsm78Зъбче ЧРД, много здраве ти желая и да те слушка малкото Зъбче.

Аз засега за срещата нищо не казвам, като уточните мястото и датата, тогава ще кажа, но по-вероятно е да не дойдем.

# 205
Дая,аз съм,аз съм.. Joy Няма грешка!

# 206
Айде, и аз да се цопна - да ме видите каква съм красавица  hahaha ама друг път
Това е лято 2007 - тъкмо бях започнала в счетоводна къща - тогава разбрах, че точно с това искам да се занимавам:

Тук съм на басейн в Свищов 2006г. - ех, колко беше хубаво там - студентски живот, ах сладък живот - ей, едни чалги ми се въртят из главата Joy:
URL=http://www.radikal.ru][/URL]
А това е на рождениия ми ден, на работа, в деветия месец - луда глава:

И една вече с бебока - аз се улях:

# 207
Дая,аз съм,аз съм.. Joy Няма грешка!
tooth
Различна си, ама пак си готина Grinning
Ама нещо си се объркала, това зад теб моят мъж каза мъжкар било, не е дружка Joy

# 208
Ето малако снимки и от мен ..през годините

това е 2004

това е 2005

тук 2006

миналият май...с моят племеник
Не се научих да ги намалям тези снимки Embarassed Embarassed Embarassed
И съм патка...в подписа ми има един адрес..там има много снимки..ама кой да се сети WinkФокси ..ми го направи за което много и благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 209
  • Sofia
Привет, мамчета!
Еййй, приспах го моя изкрейзил малчо! Сега ще ви демонстрирам ефекта от чая "Сладки сънища" на ХИП  #Crazy Мисля си аз, че е заспал и влизам да го погледна и ето какво заварвам:

Големи сънища, голямо нещо!  Joy Joy

Сега да ви затрупам със снимки малко, че съм в настроение. А ако се спомина тая нощ от болка, да си ме спомняте с добро! Peace

ето тук сме на едно райско местенце до Валенсия...Оххх, как ми се ходи пак там!  Crossing Arms

тук съм навъртяла 30 годинки и съм след нощния купон:

това май ми е най-дълготрайната прическа:

а това е големия купон в Щатите (добре, че беше той), точно след миседа по-миналата година...

Сега си ме знаете - с подути недоспали очички, сенки и тракащи кокали! Mr. Green Ама най-щастливата на света! Flutter

Айде, олях се! Ама ви предупредих!

А всички на снимките сте тооолкова готини!!!!!!
Ама най-много ми хареса Силвето на последната!  Joy Joy hahaha Joy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт