. Не знам кърмене ли , стреса ли , хормони ли ....просто лакомия ли ама не смея вече да мина покрай огледалото или да се кача на кантара 
Та следвайте примера на Гери, Фокси, Ламтурничето .....и всички други мами ,но не и моя.

. Не знам кърмене ли , стреса ли , хормони ли ....просто лакомия ли ама не смея вече да мина покрай огледалото или да се кача на кантара 
защото не са гладни 
просто си пренареждам албума
Аз си мислех, че е преди и след. Аз лично много не си сменям прическата, разликата при мен е с къдрава или права коса, малко по-дълга или по-къса, имах и кичури, а сега съм натюрел, даже и прическа нямам, защото все съм вързана - все пак аз съм човекът (жената 
Аз си мислех, че е преди и след. Аз лично много не си сменям прическата, разликата при мен е с къдрава или права коса, малко по-дълга или по-къса, имах и кичури, а сега съм натюрел, даже и прическа нямам, защото все съм вързана - все пак аз съм човекът (жената 

Да си жива и здрава и много щастлива 
Тя се лута в двете крайности- или много го обича, целува, мачка го, чак ме е страх нещо да не му направи, или му се злоби, зъби, не го иска. Имам чувството, че ще й трябва доста време, за да свикне, че вече има още някой, който обичаме не по-малко от нея, само дето тя не го разбира по този начин 
Аз съм за Велико Търново
, тъкмо ще се запозная с Мартето
, а и с останалите сладурки, които ще дойдат 
Аз съм на диета от една седмица и съм свалила 3кг., остават още 5 

- мъж ми щеше да ме убие като видя кво съм направила с детето 
Аз нещо нямам много качени снимки отпреди,защото цифровия апарат ни е от 1 година...Но изнамерих една снимка ,която е правена преди 2 години..Аз съм най-семплата девойка,с бялата шапка..
Ама верно си за бой!
или моя комп нещо не е в ред 
ама друг път
:
Няма грешка!

това е 2004
тук 2006
Фокси ..ми го направи за което много и благодаря
Мисля си аз, че е заспал и влизам да го погледна и ето какво заварвам:

Препоръчани теми