Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 505
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 720
Шезлонга - някои хлапета откарват там до 6-7 месеца с кеф, но дъщеря ми щом почна да се върти сама по корем никак не се кефеше - ползвали сме го 1-2 месеца, но го взех употребяван и си го и продадох после Simple Smile За такива мимолетни вещи никак не ми трябва да са нови Simple Smile

Ние го ползвахме до годинка Laughing , трябваше после да го връщаме, иначе не знам до кога щеше да ми е в полза. Започнах да го слагам на 1м.

# 721
  • До морето
При нас беше в употреба до към 6ти- 7ми месец! Иначе го слагах от новородено  Wink

# 722
  • В море от любов
Oтносно помпите, имах, ползвала съм я два-три пъти, защото просто умирах от болка с нея. Беше електрическа на НУК, много ме болеше, затова сега не си взех, за мен е излишна. Имах страшно много кърма, сигурно за 10 бебета на веднъж да нахраня и постоянно се цедях, така и понамаля малко.
Кантар също имам и немога да кажа, че съм се вманиячавала, просто ми беше интересно по колко изяжда на хранене и си го теглех. Кантара ми е от каката, сега го ползвам и за дребния. Като го сложа, той си е кротък, не мърда много и резултата е сравнително точен.
За коша за памперси и такова чудо имаме, но си мирише, въпреки всичко, при мен е необходимост, защото бебо е повечето на втория етаж, там е детска, спалня и т.н. и тези стъпала всеки път...... ooooh! Mr. Green
Шезлонг нямаме и като се замисля и стрите съм нямала, защото имаме люлка и тя в случая замества шезлонга.

# 723
  • До морето
ivaaa, точно това коментираха по- напред, че кошът за памперси е удачен когато става за голямо апартамент или къща, както в твоя случай. Когато обаче има 3 крачки м/у детската и банята за мен няма особен смисъл!
При нас пък люлката въобще не се котираше, изкарваше не повече от 10 минути там и то като поотрасна, преди това хич.

# 724
  • В море от любов
ivaaa, точно това коментираха по- напред, че кошът за памперси е удачен когато става за голямо апартамент или къща, както в твоя случай. Когато обаче има 3 крачки м/у детската и банята за мен няма особен смисъл!
При нас пък люлката въобще не се котираше, изкарваше не повече от 10 минути там и то като поотрасна, преди това хич.
Да, така е. Peace

# 725
Тъй като синът ми бе зимно бебе, чудесна работа ми вършеше овлажнителя за въздух. От време на време го пусках, за да не се запушва нослето на бебо.  Simple Smile

# 726
Не знам как ще прозвучи Embarassed,аз за овлажнител ползвах нагреватела за шишета,пусках го на някоя по ниска степен и той си изпарява,тъй като бяхме изцяло на кърма и за др.не ми е трябвал,едва по-късно за пюретата! Simple Smile

# 727
Като казахте овлажнител за въздух, се сетих за инхалатора - супер полезна вещ за всяко семейство с малки деца.

# 728
Аз продължавам да си използвам овлажнителя, когато малкият го няма добавям капчици ароматни масла в отделението Grinning

# 729
  • В море от любов
Като казахте овлажнител за въздух, се сетих за инхалатора - супер полезна вещ за всяко семейство с малки деца.
Подкрепям изцяло. Peace
Ние го ползваме за Вентолина, че не искам да давам от сиропа и предпочитам с капките и инхалатора.

# 730
Подкрепям изцяло. Peace
Ние го ползваме за Вентолина, че не искам да давам от сиропа и предпочитам с капките и инхалатора.

Инхалатора е незаменим, но много късно го разбрах, за съжаление... Сега сме си първи дружки и много главоболия ми спестява.

# 731
  • Пловдив
Ще вземем шезлонга на Пер Перего. Отказах се от опцията вибрация. Ще споделя дали ни е бил полезен. Надявам се да Simple Smile

# 732
  • София
Много удобно и практично ми е в момента , столчето за кола , което е в комплект към количката, така не се налага да прехвърлям детето от стола в количката, а просто слагам столчето в/у корпуса на количката

# 733
Преди време ви помолих за съвет и доста ми помогнахте Peace Търсих подарък за много близка приятелка и от тук дойде идеята за сгъваемата кошара Simple Smile След по-малко от седмица отново съм на бебе - малка принцеса, която ще стане на 40 дни. Наистина ми е трудно и отново разчитам на вашата помощ  Hug  Бюджет 50 лв. Дайте идеи какво би било полезно за малката бебка в този момент Simple Smile

# 734
  • София
На мен 2 приятелки ми донесоха просто ваучер от един детски , магазин , аз помолих още две да направят така и след няколко месеца ще вземем на малката една дървена кошара.  /Иначе в рамките на тези парички можеш да вземеш някакви златни обечки  -ще му останат за спомен на детето. Трети вариант -питаи директно майката от какво има нужда. Дрешки в никакъв случай Peace Peace .освен ако тя няма нужда. Аз имам вече цяла голяма чанта и най вероятно няма да ги използваме

Общи условия

Активация на акаунт