Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 676
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Столчето за кола предполагам е имала предвид Maria_I. Кошът от количката не знам кой би помъкнал. Simple Smile
Порт бебето мисля, че става за много малко бебенца, но тогава аз лично предпочитах да си го нося и да го гушкам.

грешка при писането и аз кошче за кола имам предвид, много е тежко(кош за новородено дори не съм ползвала с количка, но общо взето са с еднакво тегло)

# 241
  • Добрич
На шезлонга на Фишер Прайс който става после на люлеещо столче удобно ли е да се ползва именно тази функция за по-голямо дете?
И освен това,досега като нямахме нужда от шезлонг,дали занапред ще ни е полезен?

# 242
  • София
на 3 месеца тепърва не бих купувала, за мен шезлонга се ползва до към 6-7 месец.

# 243
  • София
на 3 месеца тепърва не бих купувала, за мен шезлонга се ползва до към 6-7 месец.
Може и малко по- дълго да се ползва според мен, но и аз  също не бих купила тепърва. По скоро мисля, че е време да се замислиш за столче за хранене, ако нямате.

# 244
  • София
Може и малко по- дълго да се ползва според мен, но и аз  също не бих купила тепърва.
Братовчедка ми има шезлонг, 3 годишната и дъщеря заспива там Thinking Не знам какъв е, но си е голям...удобен е за детето.

# 245
  • София
Ms.Gorgeous, така е, всеки си преценява, хора разни, деца също.  Но аз 3 годишно дете не бих слагала да спи в шезлонг/ освен ако няма някакви специални нужди/  Peace

# 246
  • София
Не, не....имам предвид, че е нещо изключително удобно. На размер и е идеален, не е от тези ню-ню за малки бебенца. На Коледа малката легна, след 5 мин се беше унесла и майка й я премести в леглото. Аз затова се учудих, защото знам, че са за бебешка възраст, пък този не ми прилича на такъв...

# 247
  • Добрич
Да,и аз имам предвид такъв подходящ до 18кг,който става на люлеещ стол после

# 248
  • София
Не, не....имам предвид, че е нещо изключително удобно. На размер и е идеален, не е от тези ню-ню за малки бебенца. На Коледа малката легна, след 5 мин се беше унесла и майка й я премести в леглото. Аз затова се учудих, защото знам, че са за бебешка възраст, пък този не ми прилича на такъв...
О.к., извинявам се, грешката е в моя телевизор  Laughing Сигурно, защото вече ми се спи  smile3507
Но все още съм на мнение, че шезлонгът е покупка, от която бих се лишила  Peace

# 249
аз мисля, че люлката е по-добър вариант, най-вече защото е златна просто
това е единственото място, където ако вече нищо друго не помага, бебето се успокоява, а ти си свободна да свършиш нещо, а може да се ползва и като шезлонг
но нашата е до 9 кг, сигурно има и за по-големи деца, не знам

# 250
Аз съм с две ръце за активната гимнастика, до 4.5 месеци това ми беше спасението да успявам да си свършвам всичката домакинска работа. Слингът не беше удобен, защото моят е клюкар и не можеше да издържи легнал, вече седи сам и ще го пробвам в седналата поза скоро. Кенгуруто ни помагаше много.
На 5м го сложих в бънджи, много му хареса, след гимнастиката, това беше второто ми спасение, но десет дена по-късно ортопедът ми каза да не го слагам повече (малко сме дебелички), та дотам...

# 251
и на нас ортопеда ни каза без бънджита, но не защото имаме проблем, а защото били вредни за краката
и на мен активната гимнастика ми помага, предпочитам там да се залисва, отколкото в люлката, но повече от 30 минути сама не стои в активната гимнастика, освен ако не заспи
аз първо я слагам в кревата при въртележката - там се залисва известно време, като почне да мрънка я местя на активната гимнастика, като се размрънка пак и не съм заета я слагам в краката ми и си играем и чак накрая, когато нищо не помага в люлката
на ръце почти не се носим, ако не трябва да се уригва

# 252
  • Berlin
Мисля, че в предната тема писах - ако намерите столче за хранене, което има и легнало положение, за шезлонг - това е супер. Откакто взехме стола, не ползвам шезлонга и само ми заема място. Никога не съм ползвала люлеещата функция на шезлонга. Активната гимнастика е добра, също и по-големите килимчета за игра. Бънджи и проходилка няма да взимаме, защото сме решили, че може и без тях.

# 253
  • София
 Аз също смятам, че бънджито и проходилката са ненужни.

# 254
Ами така си е. Мен не са ме слагали нито на едно от двете, а сега не можеш да ми хванеш следите, ходя по десетки километри на ден. Преди да родя де, сега по-малко и предимно у дома, подир малкия лазльо  Joy

Общи условия

Активация на акаунт