Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 482
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 690
  • В море от любов
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0089XDF9I/ref=oh_details_o09 … ie=UTF8&psc=1
Иначе относно кесийките, връзваш му ги на краченцата и го оставяш да си рита, може и на ръчичката, където се сетиш. Гоооляма игра пада. Crazy

# 691
  • София
Здравейте , вече и аз мога да споделя моят кратък опит.
 За изключително неразумна покупка смятам , че е електронната везна за новородено. Детето трябва да е почти неподвижно за да измери правилно , предполагам че няма да я ползвам още дълго време. Ако някой има зор за такава везна , моят съвет е вземет под наем или назаем от някого

# 692
Никога не съм си и помисляла да купувам електронна везна NaughtyСамо се филмираш излишно колко е наддало бебето,за колко време,защо е еди колко си,а не толкова..... ooooh!

# 693
  • София
Да и това е другия минус , определено се вманиачаваш

# 694
Да и това е другия минус , определено се вманиачаваш

Още повече,че е важно бебето да се тегли на един и същ кантар PeaceЩом педи го тегли няма смисъл да му следиш всеки грам и ти.Но щом си взела не е лошо-поне я оползотворявай!Само не се тревожи излишно,че някъде си пишело,че трябва да наддаде 800гр,а то е наддало 500-600гр Heart Eyes

# 695
Действително електронните везни доста ''филмира'' майките. Имам две приятелки, които си бяха взели такива, но не след дълго спряха да ги използват. Заминаха като обяви за продажба в един портал. Peace

# 696
  • София
Така е, според мен ако детето няма някакъв проблем налагащ, да се следи из късо  наддаването, везната повече пречи, отколкото помага на майката. Wink

# 697
Имаше един период, в който трябваше да следя беб колко яде и си взех везна, но под наем. Някаква скъпа, 200лв имаше стикерче, на Тефал...
Като го измерех преди ядене ми даваше някаква стойност, а след ядене ми показваше по-малко Crazy Stop . Много бързо се отказах от тази дивотия.

# 698
  • Berlin
И ние имаме. Simple Smile Даже сега пак мога да го тегля прав, само че не стои. Simple Smile Но иначе малко бебче няма проблем да се изтегли, тогава са най-неподвижни.

# 699
Кажете нещо и за помпите. Чудя се дали да купя преди раждането? Гледам тези на Томи Типи и Авент и не мога да избера..Но предполагам ще имам нужда, най-малкото ако отсъствам за няколко часа и детенцето трябва да се нахрани. Какъв е вашият опит?

# 700
  • София
Кажете нещо и за помпите. Чудя се дали да купя преди раждането? Гледам тези на Томи Типи и Авент и не мога да избера..Но предполагам ще имам нужда, най-малкото ако отсъствам за няколко часа и детенцето трябва да се нахрани. Какъв е вашият опит?

Няколко страници по-напред и аз зададох същия въпрос и имаше доста оживена дискусия, така , че прочети назад . Аз си взех на Авент , за съжаление след 10 дни опити да се цедя , никаква кърам не ми дойде и сега използвам само шишетата , но при нас се наложи спешно секцио и може би хормоните и стреса оказаха влияние

# 701
Извинявайте тогава! Благодаря!

# 702
За мен помпата се оказа ненужна покупка,добре че не взех скъпа.Нямам чак толкова кърма,че да цедя и да отделям за после.

# 703
  • Варна
За мен се оказа безценна по простата причина, че първите месеци през нощта преливах, а синът ми не се будеше да суче и ако не цедях щях да съм с буци и запушвания през ден Whistling

# 704
За мен помпата се оказа ненужна покупка,добре че не взех скъпа.Нямам чак толкова кърма,че да цедя и да отделям за после.

Качествената помпа е първоважност за правилно изцеждане, респективно - стимулиране на кърмата. Ако беше вложила повече, може би нещата щяха да са другояче.

Аз си купих МАМ, взех си я още в родилното с мен. Кърмих дълго и всичко беше благодарение на качествената (скъпа) ми помпа. Ако не беше помпата, още в началото 4-тия месец щях да приключа с кърменето. За това, по-добре скъпа помпа, от колкото прескъпото АМ.

А през първия месец имах безкрайно много кърма, само цеденето ме спаси от проблемите, които щях да си навлека. И после пак имах много, но първите 4 седмици беше голям смях Crazy .

Общи условия

Активация на акаунт