СЛИВЕН

• 36 971
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Ела у Събота тогава.
 Mr. Green Hug Или в Неделя, или по вечерно време, на хладина, под хасмата... Колко му е!?  Whistling  Ще ударим по една бира и ще ти дам още дъвки. Flutter Снощи така направихме.... Кеф. smile3544

Ааа, и аз искам  Mr. Green

# 91
Ами,  хващайте се двете и пристигайте!  Hug  Само се обадете да взема бира. Whistling Whistling Whistling И деца приемам, то у нас и без туй лудница. Crazy

# 92
Шест мъжки представям си ква ще стане  Laughing За бирата не ме брой, на айрян съм аз  Grinning

# 93
Шест мъжки представям си ква ще стане  Laughing За бирата не ме брой, на айрян съм аз  Grinning
Ок. Ще забъркам, нямаш грижи.
Между другото, да спомена, имената на твоите красавци от воле ги запомних. Баш като на моите са.  Mr. Green
Нели не е писала май скоро. На море ли отиде!? Вече взех да забравям. ooooh!

# 94
А, лунке, знам аз, че и двете имаме Пламен и Димитър  Grinning
Нелито днес май трябва да се връщат от морето вече.

# 95
Добър ден!
Честит рожден ден на Мила! Много радости и щастливо детство! Ванче и на теб честит ти празник!

Честито бебче на Мимето!

Ето и инфо за билетите за цирка:
от 0-3г. без право на място -6лв
от 4-10г. -10лв с право на място
после започват зоните червена зелена съответно 16,18 и25 най отпред.
Но наистина момичета си заслужава Peace както е писала Сиска 8607 не всеки ден виждаме тюлени и пингвини и въобще в града ни няма нищо за децата нито зологическа нито дески кът.Че ние като ходим да Ст.Загора най редовно оставям за едното дете само 12лв.в детския кът, че за цирк ли няма да дам.То за това в града ни нищо не върви само по кафета пред блока и при бабите ooooh!
Хайде лека...

Ще си позволя да те поправя, че снощи ходихме на цирка с дребния и цените са ми още пресни. А те са:
от 0-3г. без право на място -3 лв.
от 4-10г. -10 лв. с право на място
Централен сектор - 20 лв.
Странични сектори - 17 лв.
Заден сектор - 10 лв.
ВИП места - 30 лв.

Вип местата въобще не си заслужават, защото са в ниското и сцената идва по-висока от тях. Като цяло цирка си заслужава, интересен е, но има малко животни и по-малките не се впечатляват особено. Показаха само маймуни, кучета, тюлен и пингвини. Има доста атрактивни акробатични и илюзиониски номера. Абе, като цяло е добре. Гоги е много впечатлен, аз не толкова, че като се сетя по наше време какви огромни циркове гастролираха... А този се води един от най-големите в страната и пак не може да се мери с едновремешните...

Пъзелче, концерта на Миро си е отделно, той само ползвал сцената и съоръженията им.  Peace

Дидка  Heart Eyes

Хубав ден на всички!

# 96

Пъзелче, концерта на Миро си е отделно, той само ползвал сцената и съоръженията им.  Peace

А в неделя ли ще пее Миро  newsm78
След цирка ли ще е...някой знае ли подробности newsm78

# 97

А в неделя ли ще пее Миро  newsm78
След цирка ли ще е...някой знае ли подробности newsm78

Не знам, ама ще питам....

# 98
Момичета,извинете,че се намесвам в темичката ви,но имам една голяма молба!
Разбрах,че е във вашия град се намира голям магазин на MC Baby-нещо като склад,от който тръгват колекциите за цялата страна.
Тук при нас в Пловдив няма това,което търся и молбата ми е-може ли някоя от вас да се наеме с ангажимента да провери,дали във вашия магазин има нещото което търся.Става въпрос за детски сандалки за момиченце,които са с лентичка между пръстчето(номер-25-26).
Миналата година купих на дъщеря ми такива и съм страшно доволна,тази година ходих 184765 пъти до магазина им тук,но нямат-просто не са заредили...Та молбата ми наистина е сериозна-ще съм ви адски благодарна,ако някоя от вас провери.
Ето ориентировъчно ви показвам модела-
http://elena2006.multiply.com/photos/hi-res/4/52?xurl=http%3A%2F … lbum%2F4%2F4%2352
Предварително благодаря!Дано ми помогнете,защото минахме през три чифта сандалки,които не са удобни на дъщеря ми!
Пожелавам на всички ви един прекрасен ден! Grinning

# 99
Къде се намира този магазин, че аз не съм го чувала? newsm78

# 100
Eninka склад на MC Baby няма.  Има два магазина, които предлагат марката. Другата седмица ще обикалям на пазар за бебешорски неща, ще видя дали има въпросните сандалки и ще ти пиша на ЛБ.

Някой ще ходи ли на концерта на Миро на 21?

# 101
Ами в нашата Пловдивска темичка ми казаха,цитирам:
"...Много зареден и пълен е магазина на MC Baby в Сливен срещу фирмения магазин на Мотиви...-идва нещо като factory outlet , но с новите колекции."
Нямам идея къде е това-не познавам изобщо града.
Дано това ви упъти!
Благодаря ви,че не ме пренебрегнахте!
Ще имам да ви черпя! Wink Grinning

# 102

Някой ще ходи ли на концерта на Миро на 21?

Да, аз  bowuu
Поне така мисля ....освен ако не вали в неделя и не отскочим до  smile3549
Енинка, много сладки сандали  Grinning

# 103
Благодаря Ви за пожеланията Simple Smile
Мноооого сте мили Hug

Кате,няма ли новини от Доби,все още не е късно другата година да майсториш две торти Grinning

# 104
Ванче, май няма да е днес.
Та утре пак ще чакаме бебето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт