ЮЛЧЕ пляска със ръчички,че ще духа първите свещички!(тема 110)

• 10 577
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
sela wi, виж темата за срещата в Трявна. Алави е постнала снимки на вас с Йоанка в басейна.

# 151
# 152
 Боже, Лора каква коса имааааааа  Heart Eyes

Кети, добре дошла - липсваше  Hug

Села Ви, ей толкова съм зелена от завист  Mr. Green

# 153
  • София
iucka, мерси за списъка. Ще ми бъде много полезен като застягаме багажите за морето.

Абе вие от къде купувате бебешки бански? Аз не съм търсила, да си призная, но ми е интересно. Не искам да оставям Мариела гола на пясъка, а по памперс не е много шик. Нали е госпожица все пак.
Някой от вас ще води ли бебето на море в Турция тази година? Мъжът ми е много навит, а мен ме е страх с Мариела.

Исках да попитам има ли тема за ЕБХ и къде да я търся. Иска ми се да се пообразовам.

# 154
  • Sofia
Лучия, моите съболезнования за баща ти, аз уж чета, пък това съм пропуснала Embarassed

Джоли, на мен всичко над 2 килограма ми идва на митница.
Ех, Лондон, какъв пазар те чака..... Wink А в кой квартал сте? Ако случайно сте близо до сестра ми мога ли да ви ползвам да прати нещо за племенничката? Embarassed

Села ви, мнооого ти завижам, искам и аз  newsm45

# 155

Разкошни бебета, много хубави снимки Simple Smile. Не познах всички модели на снимките, но без изключение са страхотни сладури Heart Eyes

# 156
  • София
Lucia, приеми и моите съболезнования.

Ра, ужасно преживяване сте имали. За щастие все пак майчините страхове са били най-ужасното. Днес пък беше операцията, за която говорихме, минала е, но още не зная подробности, довечера ще разпитвам.

Дуци, много каръшко, надявам се вече да са се успокоили нещата. Анна е добре, нали? Дано няма последствия и при вас.

ТоНи, темата за ЕБХ. Бебешки бански купих от Джъмбо по 6 лв. Онзи ден гледах и в Оviesse, пак на прилична цена бяха. И ние обмисляме почивка в Турция, живот и здраве, само да има и отпуска за мъжа ми, че започна вчера нова работа. Не сме решили още къде, клоня пак към околностите на Анталия, засега знам само, че искам 5* и да има детски бюфет. Белинда май също се точи на югоизточните съседи, но не знам подробности Simple Smile

Желая бързо оздравяване на всички. И весело прекарване на плажуващите и пътуващите!

# 157
  • София
Е не знам вече какво става Confused Ходихме на лекар, прегледаха го - здрав е, само силна задна хрема. Сложиха му манту-то. Било само проба, а не ваксина и затова нямало проблем, че е хремав Confused
Отидохме в парка и като се прибрахме - 38.9 #Crazy Писна мииииии! Ту единия, ту другия, не издържам вече smile3511 Откак се е родил, това му е 4-ти или 5-ти път с температура, толкова за имунитета на кърменото бебе Confused

# 158
  • Варна
Белинда, аман......., дано се свършва вече  Hug
Вчера малко лудница беше, важното е че се видяхме, запознахме се и с Дуци Grinning.Снимките се готини, Танче, мерси че така хубаво си нащракала децата  Heart Eyes, сега чакаме и кака Дуци да се включи със снимки.
Следобед се готвим да ходим на плаж  Crazy

# 159
  • Sofia
Белинда, проба не проба аз лично не бих давала да ми пипат детето докато е болно. Между другото утре в На кафе ще говорят за/против ваксините.
Варненските бебета са уникални  Heart Eyes А Лора е просто нереална, все едно кукла с перука, просто не е възможно бебе да има толкова коса  Shocked

# 160
  • София
Много са сладки и варненските ни бебчета и каки/батковци  Heart Eyes Въпреки, че и аз не познах всички модели.
Алегрия, а ти коя си ?

Аз вчера купих бански на Билянка, а днес от Пигиса купих и на Дея. Сега наистина остава да си купим и почивката  Simple Smile, че не съм предполагала, че и да си търсиш хотели за почивка на море не е никак лесна задача. Може би, защото сега сме с децата и изискванията ни са други  Simple Smile

Белинда, много неприятно това с малкия сладур. Ушите гледаха ли му.

# 161
  • Варна
Ninche,аз съм femme-soleil  Simple Smile

# 162
  • София
Белинда, проба не проба аз лично не бих давала да ми пипат детето докато е болно.

Бе тя нашата педка е печена, никога не би направила нещо, което да му навреди, вярвам й. Ама не е там работата. Писна ми да сме болни бе! От повече от седмица някой нещо пие, бърше сополи, вкл. и аз. Бахти #Cussing out Офф, дано ако е зъб да прорязва скоро, че на морето с температури ще е много забавно Confused

# 163
  • София

Ааа, благодаря за информацията  Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 14:53 от Ninche

# 164
Мерси,  Hug момичета, на всички по повод баща ми. NBM,аз нищо не съм съобщавала,просто има малък надпис в подписа ми.
 Днес бяхме на консултация-11.600/+600/ и 75 см./+2/-на мама  Animal PigВчера на срещата даже се оплаках на мамите,че искам по-малко ящно дете,че това третото не само ушите ми ще изяде.За тези,които не го знаят последната снимка от тези на Alegria е синчето ми Кики.Момичето,което най-често държи Габи е малката ми дъщеря Яница,а на една снимка зад тях е застанала и голямата-Никол,в рокля бяло и червено.

Общи условия

Активация на акаунт