Магребска лятна предваканционна за 16 път

• 21 870
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Привет,привет!  bouquet
Хайде да се разпиша преди да сме излезли,
че вече се разхлади и е само за разходка.
Шеки,не ги видях аз тези снимки! Crossing Arms
Скайпа ми е пуснат,няма да го спирам,ще чакам! Laughing
Близначе,  bouquet мерси за хубавите песнички! Hug
Върнаха ме в ученическите ми години! ooooh!
Колко отдавна беше?! Tired Между другото,ако нямаш нищо против,
може да ми пуснеш,някакъв телефон на лични,
защото има вероятност да се приберем за малко в България
пък често се въртим там в твоя район.Ходим до Велинград и Септември. Wink
Елипче,твоя го имам,дали е същия? newsm78
Как са малките? Heart EyesСвикнаха ли?Няма начин,сега вниманието е изцяло върху тях. Hug
Алби,вече не знам на кой герой да го оприлича. ThinkingМай няма такъв. hahaha
Делтичка,лек път и дано да си починете добре! Hug
Марси,аз на твое място ще направя оплакване във Външно. #Cussing out
Хари,хайде взимай паролата!Нямам търпение да видя малките шоколадчета! Heart Eyes
Невена,много интересна информация поднасяш! PeaceНямам търпение да пишеш! Hug
Мента,аз също много харесвам Ищар!
Мързелке, Joy(много ми е смешно,когато се обръщам така към теб!)
Видях ви снимките! HugМного горд тоя татко с тия хубави дъщери! Wink
Далка,не остана! HugСега ще се изтърколят дните и ваканция,ура!
Мария,това е вариант да се срещнете в Тунис.Има много добри оферти за чартър с хотел.
Рали,къде се изгуби пак?  newsm78
Бела,и ти по-често се разписвай! Wink
Дядо Хаджи,какво ново от кухнята? Laughing
Паулинка,сигурно е при любимия,щом не пише?! newsm78
Хайде до по-късно,че излизаме.   bouquet

# 166
Аз пък пак не мога да отворя Снимката
дано по-късно....

Мента-а има една страхотна песен....Навремето си е разменихме с Рали.И....и се чудихме на какъв език се пее.?!Схванахме че не е на арабски...Не мога да е намеря за жалост-ако Рали се включи..дано е помни.Пее се от една жена-с нежен глас...нещо за страната е ,защото си спомням ...нещо от сорта на Шмай Израел. Мелодията ми е в главата...ама как да ти е изтананикам hahaha Joy

Белче-не знам...Алби трябва да каже ...този ли и е пял вчера?Ти  как си? Нещо ново?

Дреам-закупи нови бързоходки и....веднага ги приведе в действие...та чак ще ги скъса от употреба.  bouquet

Невена- не знаех за течните сапуни.КРАЙ-и от моя страна...значи и на душ-геловете край.
Четох ти един пост в който пишеш за Гърция.И моите впечатления са такива.
Значи и ти заминаваш Юли.  bouquet

Дидонче-почти му минава на Раян вече....наистина така се притеснявах-а не беше чак толкова страшно

Марси-извини ме за невежеството...ама Какво е това-
!искат биометри4ни данни newsm78
какви са тия данни Sick

Близначета-Благодаря за поздрава.Весела и много зареждаща Ваканция Ви желая от все сърце.Живи Здрави-да се съберем наесен отново

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 20:51 от Dala Ruadi

# 167
Dalka   bouquet

http://review.sagabg.net/item_7071.html

Прослушах песните, но ''моя човек'' го няма никъде. Crossing Arms
Нищо,...ако ми попадне инфо ще ви кажа.  Peace
Благодарности.  Hug

Елип, дано, ще се радвам.  Peace
Дидонка, момата как е на жегата?  Wink

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 21:13 от Alba76

# 168
  • Varna
Фарашчицииии Hug
Където има Нет ще се опитвам да се обаждам, а ако има безжичен ще ми е още по лесно, че лап топа е със нас. Багажерията вече готова.
Много снимки ще има и още във Търново очаквам да се видя със една форумка. Там ще преспим, че Търново ни е любов голяма. Simple Smile Похвалиха ни ресторант Щастливеца-ще идем да видим какви магии правят и там.

# 169
Ох Марси  Hug ама ти с тези документи се измъчи направо  Confused дано по-скоро намерите решение  Praynig
Мента  Hug и ти ще ми липсваш много, да знаеш  Cry
Шакира мерси  Heart Eyes дано !
Другарче мило   bouquet къде си ?  Sad
Дидонка ще ти пусна тел. на лични , моето градче е близо до Велинград  Simple Smile на около 20км е, и ние ходим там  Wink а на Хариет и трите дечица са страхотни , няма как да е иначе с такива готини родители   bouquet
Далка и на теб ще напиша тел. ми  Hug ще се радвам да се видим  Grinning аз често ще отскачам до любимия ми Пловдив да пийвам кафенце с приятелки  Flutter
Делта заминаваме при родителите ми , всяко лято сме там , хареса ти музичката , нали  Party и си подскачаш ....танцьорка си ни ти   bouquet
Алба - ама как да не помня MC Hammer  Heart Eyes точно на негова песен имахме танц с момичетата http://www.youtube.com/watch?v=2c4L4CPfQY8&feature=related  даже и по телевизията ни даваха  Laughing само дето не успях да се гледам  Crazy hahaha  бях малка може би към 5-6 клас, помните ли едно предаване - Бързи смели сръчни ? дойдоха да снимат в нашият град , и ниетанцувахме м/у състезанията , дойде време предаването да се излъчи по телевизията , наредили сме се всички в къщи и чакаме....леле голямо вълнение беше , започва предаването по първа програма  Laughing идва ред на танца ни.... и хоп - изгасна тока  Crazy колко плаках....че не успях да гледам  Whistling
А ти помниш ли Джейсън Донован  Heart Eyes  Алба ?
а тези сладури - http://www.youtube.com/watch?v=ziDtEPCFM0I
http://www.youtube.com/watch?v=nsCXZczTQXo  Flutter

# 170
  • Varna
БЛИЗНАЧЕ-аз помня Джейсън Донован
Много го харесвах но той заряза музиката и продължи със другата си професия на актьор. Много хубаво момче беше и пееше страхотно!
Надявам се още да е хубав де Joy И МС Хамъра ми харесваше. Абе аз съм луд умора няма. Чуя ли музика и глей ко настава. Шантава жИна беййй Wink А касетката на New kids on the block  я купих на детенце като беше 3 ти клас ама и със нея бая си подскачах Grinning

За Далчето Hug

ЧИНГИЗ-много добре изглеждате даже newsm10

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 23:30 от DELTA_DELTA

# 171
идва ред на танца ни.... и хоп - изгасна тока  Crazy колко плаках....че не успях да гледам  Whistling
Joy Joy Joy Ей това се казва късмет...
Така хубаво си го обяснила, че все бях седнала с вас на дивана.  Laughing
Представям си какво ти е било тогава  Hug

А ти помниш ли Джейсън Донован  Heart Eyes  Алба ?
а тези сладури

Помня, помня, всичките дори Peace......
Е, губи ми се от време на време инфо, но то е, защото не я поддържам.  Heart Eyes Иначе съм от малка музикална енциклопедия  Joy - песни, заглавия, текстове, изпълнители,.... bowuu
Ню Кидс бяха страхотна момчешка група, а Джейсън Донован Party .....ей колко влюбени в него имаше, но по онова време той и момчетата се вписваха в модела за красота, с депешарските прически скосени отзад...  Laughing Между другото в момента Депеш Мод изнасят концерт в Милано на Сан Сиро.
Близначе, такава хубава разходка във времето и спомените ми ме накара да си направя днес...  bouquet Hug Heart Eyes
Далка, какви жаби си сложила само Laughing
Делтич, чета те аз, но съм се спряла на момента с оправянето на багажа, newsm78 като си мисля, че не е сега, а то дошъл момента.  Thinking
Обиколка ще си правите с БаткУ, така ли? Кога тръгвате?
Лек път ти желая и се отдайте на добро настроение и емоции, че имате да наваксвате. Peace
Деси, на тати момичетата, а?!  Wink А дребното къде е, че липсва? Thinking  Heart Eyes

# 172
Джейсън Донован си живее с жена си и децата им, добре е той..не го мислете.Коса малко вече няма ама така е вече... Simple Smile

А МС Хамър е пастор сега . Wink

Близначке, тези ню кидс ... бяха сладури, те белички ама само отвънка.... Peace другите ти ретро поздрави и те в 10ката, често слушам ретро и аз. Извинявай ама много се смях за тока.... hahaha знам, че тогава не ти е било смешно.

Марси дай паролка . Peace

# 173
  • Varna
АЛБИЧ Hug
Отиваме във Девин но по пътя спираме във Търново. Пък докато си правим СПА-то на старата арматура ще обикаляме из Родопско, че много си го обичаме това място. Утре към 10 тръгваме защото трябва да сме във хотела най рано във 14 часа. Нали знаеш, че тогава стават смените. Ще пиша за хотела как е. Казаха, че бил страхотен, гледам и на снимките така ама ще ви дам отчет само да се докопам до там  и снимки ще правя и ще ви изпратя.
Благодаря ти за пожеланията, че те наистина трябват. До преди час показваха по телевизията какви катастрофи стават и как лудо карат. На нас българите война не ни требе. Ние сами си я правим по пътищата Cry

# 174
ох,никъде не съм Дидонке! Sad нито съм тук,нито съм там. днес излезна друг проблем,а толкова се надявахме и двамата да се видим. но ще го оставим за следващата седмица. вече направо ми се къса сърцето,ама ще ми мине де. за това не писах,че нямам хич настроение. и за морето нещо се колебаят нещата и може в крайна сметка никъде да не отидем... и това още повече ми разваля нстроението,че сега с тези тяхни избори... мног хора са си отказали резервациите. а толкова се надявах да прекараме 2 месеца заедно,пък макар и да се прибира вечер изморен и да не му е до разходки,до излизане... важното за мен е да сме заедно... днес си заредих резервоара до горе, отмених си всички задачки за петък,че нали това е най-важноя ден от седмицата,а то какво стана?! - пак няма да се виждаме. стана цял месец. а в сряда ще направим година и половина... и ако имах и най-малките съмнения,че той не е искрен или че ми върти някакви номера с нашето виждане,просто нямаше да ми е толкова тъпо сега,защото нямаше да съм с него. но като гледам,че и на него му е гадно,че той няма настроение,като се оказа,че няма да се виждаме... и ми става едно свито... ако знам,че си е отишъл за 1 месец при техните,ще е различно. ама хем да е в българия, хем да не се виждаме,направо се побърквам вече.  #Cussing out Weary

Мързелче,  newsm24 за вас!  Пожелавам ви мног попътен вятър в семейния ви живот, разбирателство, компромиси, любов, уважение, доверие и още 100 години ръка за ръка! Simple Smile

# 175
Делтичка, приятно пътуване и да си изкарате подобаваЩо и без проблеми  Hug .После Ще разказваш и Ще искаме снимки ,тъй ,че да Щракате много  Hug,целувки от нас с принцесата с коприненото дупе и Антония и Ще ни липсваш  Sad,ама нали е за хубо Ще издържим  Peace

# 176
делта лек път  Hug

Като сте започнали с музиката - и на мен тези групи ми бяха любими Heart Eyes ,включая и Нирвана

алба на другата снимка е с 3те,но ме домързя нали съм си мързел  Mr. Green да кача всички

Момичета преинсталирах си компа-та ,някой от скайп контактите ми са изчезнали=моля който ме има да ми пусне пълномощно   Peace

дидонка мерси за комплиментите,само по леко,че госпожиците има самочувствие в излишък  Laughing

# 177
А, Делта  Simple Smile знаех си аз че си фога от класа  Wink кефиш   bouquet
Хариет викаш добре е Джейсън...и малко без коса е вече  Simple Smile аз бях влюбена в него , и на всички тетрадки на последния лист си пишех - Y love you  Джейсън и си рисувах сърчица  Simple Smile
Алба радвам се, че съм те върнала към хубави спомени   bouquet

още една страхотна песничка .- http://www.youtube.com/watch?v=p2Xb2a7KOz8

вижте нещо интересно , бързо белене на яйца http://vbox7.com/play:e389628f  , моят мъж щял да вари сега  Laughing да пробва и той  Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 01:07 от bliznacite2004

# 178
  • Paris, France
Здравейте пак по нощите,

Да се занимаем сега с нещо сериозно.

За този сапун,които се продава тук-зеления,(предполагам,че и при вас го има)
ти гарантирам,че можеш да изпереш упорити петна,
по-добре от Вениш и всякакви др.препарати.
Натъркваш петното,престоява известно време и переш.
За кожни заболявания,аз получих екзема,след раждането
и дерматолог ме посъветва да си мия ръцете с него.
Резултата е невероятен.За технологията,не влизам в спор,защото
нямам представа как е направен Алепския,(ти си го обяснила добре,вече разбрах)
но знам как се произвеждат сапуните по принцип,тъй като съм го учила по технология на лекарствата. Grinning

Дидона, гарантираш, викаш за петната. Я кажи ква е гаранцията и колко време. В смисъл ако не се изпере ти ги пращам на тебе, идваш да ги переш или ми пращаш една яка тунизийска селянка да търка Mr. Green? Като натриеш, направо в пералнята ли пускаш? Или трябва на ръка? Само да видим откъде ще го намеря. За производството на сапуните по принцип, то и колите по принцип са с прозорци, 4 колела и кормило. Не знам защо между Трабант (помните ли ги?) и Мерцедес избирам втората Laughing

Дала, къде си, бе? Дрънни да ти чуя гласеца!
Цитат
Невена- не знаех за течните сапуни.КРАЙ-и от моя страна...значи и на душ-геловете край. Четох ти един пост в който пишеш за Гърция.И моите впечатления са такива.
- Има течни сапуни без вредители. Из био магазините. Хариет трябва да знае. За Гърция и Магреба ще ги пращам тук. Просто обяснявах разликите, защото за несвикналите са наистина 2 различни свята. Мисля че от там идва триенето и неразбирането.

На всички лек уикенд Hug

# 179
Дала, правилно ти е казала Невена. Peace Търсиш  био магазин, или поне био щанд в големите супери...там има всичко. Аз ползвам еко веро дори  hahahaлуда работа. Течен сапун, гел душ, шампоани ...каквото искаш за малкия или за теб ще намериш в тези магазини. ( за съжаление цените са малко по високи  )

Общи условия

Активация на акаунт