Магребска лятна предваканционна за 16 път

• 21 878
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета и деденце, много активни сте били 2 дена. Вече съм дорбе и започнах работа и сега ми остава малко време да сядам на компа. Вечер принца обикновено е на компа и аз нямам достъп. Виждам, че се е заформил някакъв спор, който лично за мен е излишен. Все пак вие живеете в чужбина и би трябвало тука да споделяте свойте болки и радости. Казано е ,че с спора се ражда истината, но мисля, че не във форума е мястото.
  Все пак името на темата е " Лятна предваканционна". Пишете нещо весело, настройвайте се за хубави мигове през лятото.
  Честита годишнина Мързел. Много много години на щастие и любов пожелавам. Никога и нищо да не помрачава щастието и любовта.
  Поздрави на всички. Нека поводите за празници бъдат още повече.
   А какви вкусотиики пак сте показали, човек не може да откъсне очи оттях. Сега нямам много време, все пак съм на работа. При мен нещата се пораздвижиха, но сега нямам много време. Трябва да се трудя, че иначе няма да има парички, а тях няма ли ги, няма да има и Алжир. Joy Joy Joy Joy Joy
  Лек и спорен ден на всички.

# 151
Привет !

Далка - Благодаря за превода  newsm51
аз просто обожавам Ищар http://night.travel.bg/bg/photo/1138807076Ishtar77.jpg   Heart Eyes

Специален поздрав за теб Дала , с една песничка която слушам по сто пъти на ден , http://www.youtube.com/watch?v=tto_Metqxjk&feature=related - Знам откъде идвам , невероятна песен  Flutter

Свеар   bouquet мерси, мила, бъдете здрави  Praynig  Hug

Елип- добре дошли в БГ  Party много сте хубави   bouquet така се радвам че ви видях  Simple Smile Grinning   Heart Eyes Heart Eyes

Дидонка  Heart Eyes и вие ще ми липсвате .. Cry

Невена, Мента, Алба-   bouquet

Марси  Hug снощи не успях да се включа пак да си поговорим  Sad  аз направо се затрупах от багажи-магажи  Crazy ние сега сме великото преселение ... Laughing  Whistling един бус не ни стига  Crazy колелата, леглата, колички, телевизор, двд, играчки, мноого дрехи, сто хиляди празни боркани от зимнината връщаме натам.... Crazy комшиите там се шегуват , че докато се подредим и трябва де се връщаме  hahaha
Ако има среща в Софето, непременно да ми се обадите Марси.

Веселата ни червенокоска Делта къде се изгуби  Rolling Eyes

Хубав ден  Flowers Bouquet

# 152
Днес е хладничко навън, така че ще обикаляме /ако не замръзна  Confused/Joy
Лек ден на всички.

Ни тъ и срам-да дразниш народа тук е такава жега,добре ,че излезнахме по рано и се върнахме бързо,иначе не знам.

Протеиновото мляко е местно производство-така,че не знам другаде дали го има,преди време един кожен го изписа на дреби-супер е и бръчки и стрии разглажда.

Момичета благодаря за поздравите,да ви се връща  Hug  bouquet

# 153
                 Честита годишнина.
Заедно ръка за ръка още дълги години

Близнаците, вие великото преселение май правите, като те чета. Laughing
Мария, не трябва да има теми табу, независимо, че сме във форум. Peace
А не се получава диалог по тях, защото очакванията са неоснователни.

Ей я стига бре...за кво е всъщност спора тука  Laughing... съмнявам се ,че някой знае. hahaha

Така е, май само се пише приказка да става и никoй не чете.  Wink
За 'едно', 'една', 'едни',....каквото кажете съм готова. Laughing  Peace
То човек като се задържи малко повече навън и му се ''разширяват очите''. hahaha
Svear, Кадафи има толкова напушена физиономия, че е трудно човек да го приеме на сериозно. Laughing
Дидонка, малък SpiderMan си имате у вас Wink... така е, нека сега да се налудува, че после като порасне друго ще му ангажира мислите. Hug
Елипче, радвам се, че се разписа. Hug Почивай, сега ти се е паднало.
Много сте хубави- ти с тази лъчезарност, малките с тези чаровни муцунки... хубаво ми стана да ви видя.
Шеки, малката е голям бонбон с тези цветни мотиви по тоалета, Heart Eyes... а гаджето много грънч го раздава  Laughing
Ще кача пак няколко мои снимки, че не е честно иначе.  Naughty
Паулинка и тя едно апетитно парче... Heart Eyes
Хари, прати ли ти Марси паролата? Thinking

# 154
Първо честито на Мързел за хубавия повод за празник
Дай боже на всички ни

Свеарче-ехеее разписа се и ти.Значи доооста сме се разкудкодякали
Ти разбираш......на мен Шеки ми прилича на самата себе си-преди да отида обаче в Алжир. Минах през голяма еуфория и от моето щастие по-пълно нямаше покрай съвместния ми живот с Другаря,но тук.....после,като се върнахме оттам се стигна до пълно отрицание и на вяра и на всичко що е около мен,включително и на Нас......
Лека-полека обаче с Времето нещата се пресяват,Осмислят.....сама започнах да се интерисувам ,да търся и да питам! Ама през това време-що поразии съм правила,що тежки думи съм отправяла.....
Три пъти съм си събирала бажгажа......и два еднопосочни билета за България са изгаряли!
И това всичко-само защото ....в съвместният живот се оказах неподготвена ,ненаясно преди всичко с религия,а после и с Нрави
Всичко с Благ Тон трябва да се обясни.....
Помня си че една съфорумка-като тръгвах за Алжир ми писа
-Дано всичко при теб мине добре или...ако не то,другаря ти прояви разбиране .....и бъро бързо си те прибере обратно!
Мислих,мислих....викам си-тя,защо така си мисли?!
Еми-разбрах!Ама.....време трябва-покрай детския плач,нервите и безсънието....

А ако те държат на вратата и ти подчертават,че си Гост-дали вообще ще пожелаеш да Разбереш?!?! Трудно е,когато си на Трети терен,както ние...да се ориентираш.

Три години ми трябваха,за да разбера Защо алжирците плюят мароканците-и обратно

Защо е Борба за Живот в Европа-а всъщност се запазва и арбския паспорт

С правилни убеждения или Не дотом....това е Майка-не е нито хабиби,нито временно питаща за информация.Детенцето е......с алжирски паспорт.А майката е....българка
Тя  е .....една от Нас!!!!!Грешна-Праведна....както приемаме Новоприелите Религията-Катя мароко,Рени,Мария ...така ще приемем И НЕЯ
Да се радваме ,че пише,че открито споделя впечатления,че е такъв бунтарски нрава и.....Такива хора,от лични наблюдения- осмислят и разбират мнооого по-бързо
И колкото и да е Непонятно я чувствам по-близко до себе си  от Другите Дами,чието Убеждение не ми е ЯСно.....и не усещам-Вообще! Тук нямам  нищо против нито една от Тях!Просто по постовете.....виртуално впечатление

А има и друго- Как си личи кои сте наистина ... променени и убедени в новата религия.
Когато се заговори за деликанти теми-...просто не се включвате
Нито веднъж не се подчертта -Какъв е съпруга ви,какво работи.....
Кой ви следи,как ви говори.......И да не знам Каква си-просто по постовете ще разбера,че това е човек,който си има нужното Унажение-първо Сам на себе си,а после-и на Останалите
А иначе-аз съм Чувствителна на тази Тема......чувствителна съм Защото за мен Въпросът е Сериозен......и е въпрос,с който се сблъсквам ежедневно и.....Образа на приелата исляма Дама-за мен-...е Образ много важен!
Знам ли.....може да ми е и  модел!Знам ли......
Затова наблюдавам.......
И не всичко –Приемам....ама Хаотичните Напъните на Религиозност се усещат ......

Пътя до Истината за Всички ни минава през личния опит ...

# 155
пак съм аз  Simple Smile
гледайте сега с какви песнички ще ви поздравя  Party не са арабски обаче  Wink
от мойта буйна младост са  Flutter

http://www.youtube.com/watch?v=5zAJWB43qIo  яката работа  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=WMPM1q_Uyxc&feature=related  Party
http://www.youtube.com/watch?v=QxElPpZCy0g&feature=related - жестока - упс -  sohappy
навремето бях луда по Снап....даже с две приятелки си бяхме направили рап- група  Laughing и танцувахме по разни " мероприятия"  Wink

и още две любими песнички - http://www.youtube.com/watch?v=99f_P5YKnX8
http://www.youtube.com/watch?v=1OTyKRfja8M&feature=related   Heart Eyes  sohappy
танцувам си тук .. Simple Smile и се подмотвам...а имам да свърша толкова неща... ooooh!

Алба Hug ти май беше мой набор  newsm78  танцуваше ли ги тези песнички  Flutter ?  " разширяват ти се очите"  а , ?  hahaha и на мен щото ... Laughing

Деси - Честито ! Още дълги години да сте много щастливи заедно !

Kissing Heart

# 156
  • по пътеката
помолете се за нас, защото за пореден път се оказваме в проблем, 2 седмици никой от посолството не дигна телефон да каже,4е се налага да се вземат биометри4ните данни на детето за визата, та сега пак организация за пътуване до столицата , после пак ходене да вземаме! имам 4увството ,4е наро4но се прави вси4ко, съдействие досега не се усеща реално! след като за изборите имат интерес да се обадят....?пред срив съм направо не знам какво да о4аквам още ! отделно и декларация не са сигурни трябва ли не трябва ли ,каква да е? за филм сме ве4е! Cry Sad Confused
дес, да си бъдете както сте си ме4тали!  bouquet

# 157
  • T"A
Svear, Кадафи има толкова напушена физиономия, че е трудно човек да го приеме на сериозно. Laughing

Joy hahaha Ох, Алба, от къде го измисли това определение "напушена физиономия"  Laughing Страшно ме разсмя, да знаеш   bouquet

Момичета, благодаря ви за гостоприемството  bouquet Магребки сте си за посрещане на гости, никой не може да ви го оспори  Hug Той и дядо Хаджия си го е казал - тук е приятно, и като гост се чувстваш пак уютно  Wink

Ищар е еврейка от всички страни, майка и е египетска еврейка, а баща и - марокански евреин, направо да си кажем, че и тя е магребка  Grinning И това е най-точно, според мен, защото тя така си се определя - като мароканка и израелка едновременно линкче на френски на английски и на руски Хубаво е, че твори в чужбина, защото иначе надали щеше да стане толкова известна, а така - от Франция повече хора се запознаха с таланта и  bowuu

Аз съм на нова вълна - на Мира Ауад, дано има попътен вятър в кариерата си като Ищар  Hug Само не мога да припявам, че нейните текстове хубаво са ги написали на арабски, но който не може да чете, трябва повече да се заслушва, туко-виж е хванал нещо по слух  Crazy

Сега се замислям за името и - дали майка и го е измислила (защото и на български има име Мира) или и на арабски съществува?  Thinking

Свеар,  Hug чудих се вече какво става с теб, отдавна не бях виждала твои постове  Thinking
Вчера си взех готварска книга (поредната  Blush), която е писана от една жена с магребски произход и сега ще наваксвам и с тази кухня  Flutter  Само малко лютички ми идват рецептите, та ще трябва да изключвам лютите съставки, най-много да се пробвам на домашна хариса, ама до там  Laughing + че научих какво съдържа рас ал-ханут (Ras el hanout-пиша и на латиница, че не знам дали го произнасям правилно)... ааааа, така, между другото четох, че някои хора вярват, че тази подправка била афродизиак... (случайно, случайно, да не решите, че това съм търсила като информация  Mr. Green) Това са клюките покрай готварските ми приключения  Grinning

Мързел, честита годишнина! Това, предполагам, е годишнина от брака, нали? Няма да питам колко години, но мога да ти пожелая следващите да са още по-хубави и все с положителна нагласа и усмивка да подхождате и към съвместния живот, а и изобщо!

Невенче, Близначкова, щом е такова положението с Интернета, да знаете, че ще ми липсвате... но пък е хубаво малко човек да се откъсне понякога  Wink

Марси, аз следях и в общия подфорум за тези неприятности с визата и паспорта  Sad Защо просто не наблегнете на декларациите? С изтекъл паспорт имате право да влизате в страната, ще ви дадат една декларация просто, а на място в Бг да и извадите един паспорт по експресната процедура  Thinking Така не става ли? Дано намерите решение, не се тормози, остава да не можеш да си заведеш детето в собствената страна  ooooh!

А за спора - най-важното е да не минава на лични обиди, че понякога се нагорещяват страстите... Но нали знаете - в крайна сметка, всеки ще си продължи по пътя, който си е избрал за себе си, за семейството си и за децата си  Wink А за новите, които тъкмо сега навлизат в тази материя (отношенията с мюслим) всеки може да допринесе с мнение,  възрастни хора сме все пак, който се колебае, ще направи избор на базата на различните мнения, все някое ще почувства като по-близко и прилягащо му    bouquet

Поздрави на всички неспоменати персонално! И пожелания за хубаво настроение   Nature Sunny    ladyuu    party002

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 14:58 от Mentha

# 158
Шеки, малката е голям бонбон с тези цветни мотиви по тоалета, Heart Eyes... а гаджето много грънч го раздава  Laughing

М дааа и оЩе от сега са  много Флюбени ,като се запилее нашта на някъде с други деца от парка ,ходи да си я прибира за ръчичка  Joy hahaha,много са сладки ,на него майка му е финландка ,а баЩа му негър ,абе не веднъж съм го казала от крастостка най-хубави деца стават  Wink.

Тук е голяма жега ,най-после и нас да ни огрее  Laughing може да забием към морето тез дни ,малко на плажче

марси ма какви са тия служби там при вас бее ,кво е това чудо бе  ooooh!,ама верно сте за филм .Никога съм нямала такива проблеми за виза ,когато ми е трябвала за 15 мин биха визата за Египет ,туристическа естествено ,ама и вие такава искате ,нема да ходите да обирате банка я в БГ  ooooh!,нямам думи ,как издържъш ,ама не се ядосвай ,изяш един сладолед да се охладиш малко ,знам ,че жегите влияе и на най- безобидните  проблеми,а пък при вас не е жега ами     ,аз точно за токова слънце се моля тук  Sunglasses ...Като бяхме на почивка цялата група беше изгоряла от 1 ва до 3 степен(горките много е болезнено Sad)  ,само аз бях ок ,даже и не се обелих  #Crazy(а беше 50° ,а постоянно се припичах),но бях станала по -черна и от негърките

Близнаците  приятна почивка ви желая без болести и без произшествия   bouquet

Дидонка на Скайп Ще ти пратя ,ама сноЩи беше офф ,мисля сега пак да променя цвета  Laughing

Далка кога заминавате на ваканция ,приготвяте ли и вие багажа

Алби ти стегна ли багажите

Мента и аз съм фенка на Мирчето и аз не мога да припявам ,но какъв глас вади това момиче ,просто не е истина ,само мога да и пожелая блестяЩа интернационална кариера .А съЩо така е много красива

Отивам да хапна ,че цял ден на фотосинтеза не мой да се кара  ooooh! Laughing

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 15:18 от Shakira26

# 159
  • по пътеката
мента,не можем ,минаваме през турция,тоделно ескалите, за там се иска 6 месе4ен валиден паспорт, такъв няма, сега се упражняваме за подаване за виза за второто гражданство!искат биометри4ни данни!ама ни разтакават за всяко инфо с по 2 седмици и тоест нищо не е мръднало последните  20 дни ! паспорта ще си го правят през посолството ина4е става каша,отделно не е моя вината!

# 160
  • Varna

Дес с длани огъня покривай.

БЛИЗНАЧКОВЧЕ-тука сам Душо ама и аз като тебе багажерии приготвям но имам и други задължения и не ми остава време да се обадя. Страхотна музика си пуснала, благодаря ти. Кака ти Делта и тя я харесва и си подскача Wink Ти накъде хващаш пътя, че не разбрах?
Абе Марси ти си като омагьосана беее, всеки ден все нещо ново ти поднасят за тез дотументи Shocked Ще се помоля обещавам!
НЕВЕНЧЕ-благодаря пак за интересните неща които си написала и пак научих толкова много интересни неща Hug
Елипче Hugвъв вторника минаваме през твоето мястооооо Wink Минавайки ще ти махна да знаеш Wink
ДАЛЧЕ- Hugкат е малкия Юначко?
ДИДОНКА - ти как си а Алекс?
АЛБИ- и аз виждам КадафитУ много смешен ама хич не е смешеееен.
ШАКИРЧЕ- ко прай Коприненото дупе Wink а Антонио Laughing Караш ли наш'та кола? Нашата ще я разходим ние от утре. Мърморя аз на Бате за едно Volvo Winkче много ми е мъчно за нашето мъниче като го погнем на голям път.
Хайде по един безалкохолен коктейл за всички които съм споменала и за всички които не съм споменала но не от лоши чувство

СВЕАРЧИК-благодаря , че си се сетила за моите горкички бъбреци. Ще се наливам пак със много вода от 20 въпреки, че последния лекар който ми гледа снимките ми каза, че колкото и вода да пия камъчети ми е във най горната страна на бъбрека и каналчето там е много тясно та едва ли ще излезе. Просто трябва да се пие водичка за да не порасне повече. А със лазер пак има риск да се премахне защото може да задръсти каналчето по което трябва да се изсхвърлят частичките от разбиването. Та така де newsm47
МЕНТЕ Hugблагодаря и на тебе за информацията за Ищар- и аз много си я харесвам Grinning
А за това момиче Мира бях чувала , че мама и е наше момиче-българче Simple Smile
Не си сменяй аватарчето, такива чорапчета кака ти Делта много аресва. Wink
Хайде момичета да пия едно кайве набързо и да бягам на тренировки след това да видя   какво съм забравила по багажа, че и не обичам да мъкна много, много.

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 15:32 от DELTA_DELTA

# 161
Леле Близначе... какви песни, какво чудо...  Kissing Heart Страхотна подборка си ни поднесла. Peace
Ех,...  Rolling Eyes младост луда,... как сме се кършили на тия песни- голяма работа бяха. newsm35
Мерси, че ме върна към онези безгрижни и весели години. Hug
А помниш ли MS Hammer? Имаше една песен не й помня името, но откачи народа на нея.   superuu A ''Ice, Ice, Baby'' na Vanilla Ice?  Heart Eyes
Ти багаж гласиш вече.... мъчно ми става все едно те изпращаме кой знае къде Sad... Кой ще ни поднася трапези на открито с пролетен полъх и свежи цветя?  bye
Ментичка, ми той като дрогирано-пиян гледа.  #Silly(няма подходяща емотиконка Joy)
Колко пъти го дават.....ами друго не виждам. Crossing Arms Може и моят фокус да е разместен, newsm78 ама.....на! Laughing
За Ищар много материали са ми попадали, но точно когато търси човек- му убягват. Мерси за информацията. Peace
Тъкмо да почна да споря (щото за да сме в мир- трябва да си на моето мнение, нали знаеш Wink), че не е еврейка и ти си омекотила удара Laughing - от наще е. bowuu :
Мира е добра певица, нежна, лирична,.. харесва ми и на мен. Peace

.. ааааа, така, между другото четох, че някои хора вярват, че тази подправка била афродизиак... (случайно, случайно, да не решите, че това съм търсила като информация  Mr. Green)
  Hands Thumbsup newsm56 Laughing Не, не, не се притеснявай  Wink
Имате ли проблем с албума? Thinking Аз се опитвам от сутринта да кача снимки и все грешка ми дава?! ooooh!
Шеки, зетя от сега си пази територията, а? Joy Големи сладури са малките като правят жестове, типични за нас, 'големите'. Hug
Багажа не е стегнат, но на мен ми трябва 15-20min максимум за него. Така, че дойде ли момента- това ми е най-малкият проблем. Peace
Delta   bouquet

Марси, Далка Hug Praynig

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 15:45 от Alba76

# 162

Втори запис

Все не ми остава време да се оърна към Рали-нещо много унил ми се стори последния ти пост-от работа в къщи,от къщи-на работа......Нормално!Ама за жена със семейсто,деца....
И кой ще дойде в Плевен,в къщата ти,за да види тези хубави сини очи?кой ще знае за тях?!
Къде ще отидеш това лято?знаеш  езици-не ти е проблем да пътуваш и да разговаряш......и така –не се знае откъде ше изкочи гущерчето
Все ми се иска да пишеш нещо радостно,ново начало....
ако хубави момичета,като теб,са сами-то.....на какво да се  надяваме вообще

Алби-не мога да загрея за този изпълнител
Между другото това е новия хит-магребски.Пресен-от тоя месец
С Джамел Дебуз,Ава,.....офффф на алжиреца сега му забравих името-той е с голата глава-ммм ми то  е ясно че е алжирец.Биваше и да не се нарисува със знамето.
http://www.youtube.com/watch?v=pOgKV5aTMcQ

Иначе Бьор Тв е френски алжирски канал.Гледаме го тук...ама май от Марсилия се излъчва.Наистина много музика пускат.

Много  от френските изпълнители с алжирски корен пеят песните си на френски с много арабски думи
Такав е например-Захо.която аз много харесвам

http://www.youtube.com/watch?v=0u7_zvPLhaA&feature=related
Дима,Дима.....-Завинаги..ако правилно съм разбрала!

а този е последния и хит
http://www.youtube.com/watch?v=0u7_zvPLhaA&feature=related

Zaho-Kif'n'dir (Que vais je faire? )

Халед също използва много арабски думи в текстовете си....
И не само той-.....от дълго във френските песни се откриват арабски изрази и думи

Джамел Дебуз се ожени-вече една година оттогава за едно красиво еврейско момиче

http://www.youtube.com/watch?v=UgZDnoUlITY
Mariage De Jamel Debbouze Avec Mellissa Therriau
Често чета за тях.....много добре си живеят

марси- направо ми се Скапа настроението като те прочетох.....

Шеки-пак заваля тука.....тъпо!Юли си отивам и аз....броя дните вече-а и хайваните и те!

Близначета-благодаря за хбавата музика.... мен ме пренесе нанякъде.....

Делтичка-малеее какво нежно пръстенче си подбрала.....ми и аз пък искам

# 163
Далка ,да не става въпрос за Cheb Bilal ?
http://baydanayda.webobo.com/journal/5/0/6/7/journal_506742.jpg

С гола глава за него се сещам в момента  newsm78

oop's да се коригирам,не е той че чак сега го зареди клипчето,нешо трудно ми се отвори.

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 18:48 от ~BeLLa~

# 164
Близначе, и аз се радвам, че се видяхме най-после  Hug /с моите баннати сайтове съм като с вързани ръце  #2gunfire  Grinning/. Миналата вечер видяхме и твоите близначета - машалла, да са ви живи и здрави, много са сладки  Heart Eyes. Весело изкарване на ваканцията още веднъж. Представям си как си с багажите. И ние бяхме така до миналото лято, но тази година учудих всички като се побрах само в 2 чанти и то на  половина празни  Crazy.
Алби Hug, мерси за милите думи /дано някой ден можем да се видим и на живо, не само виртуално  Heart Eyes/.
Делтич  Hug, и на вас приятно изкарване на почивката. Най-късно утре ще ти звънна. Непременно да махнете, като минавате оттук  Grinning...
Мента, и на мен много ми харесват чорапките ти  Mr. Green  Peace. Мерси и аз за инфото за Ищар. На мен също много ми харесва и дори и странно да звучи, тук също много съм я чувала да звучи от колите  Crazy.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт