На нас ни предложиха направо да ни приемат,защото отидох на преглед в болницата и кр.картина показа някакъв проблем.Иначе 2 дни преди това аз и взех на Ралица урина с тези стерилните контейнерчета и после резултатът беше Е.коли 10 на 4 степен,което е гранична стойност.А в болницата й взеха урина с катетър направо от пикочния мехур и се оказа,че бактерии няма.Така че то при самото взимане също може да се замърси пробата и затова се дават поредни 2-3 стерилни урини.Трябва много хубаво да я измиеш със сапун и обилно с вода,а също и с памуче внимателно между срамните устни и след това залепваш контейнерчето!
В болницата й слагаха АБ веднъж дневно през абокат,защото венозно действието е много бързо.Това не означава,че трябва да постъпвате,освен при наистина сериозен проблем.И аз се чудя за какво искаха да ни приемат,ама как да споря с докторите...нали доброволно съм отишла на консултация...

Зината е силен АБ.Следи й изпражненията,защото често предизвиква разстройство.И...ще мине скоро,няма как...Ще ни боледуват душиците от време на време!

Нищо не казваш за кръвната картина.Утайка(СУЕ),левкоцити....повишени ли са?
Мими,голям смях с твоята педиатърка!Или по-точно би било смешно,ако не е трагично...